Idag måste bli en bra dag…. 

God morgon på er ❤️. Här startade vi morgonen 5.30 och idag har jag bestämt mig för att hålla mig vaken och inte lägga mig igen när leons skolbuss åkt. Somnade först tidigt imorse och har bara några timmars sömn på kontot det senaste dygnet. Tänkte vända lite på min  trend med sena vakna nätter för jag blir tokig av att inte kunna sova. Tanken på att få hallucinationer pga sömnbrist är nått jag fasar för. Efter min psykos så kommer ju hallucinationerna som ett brev på posten :(. I mitt fall är det just sömnbristen som verkar vara utlösande faktorn också. 

Har börjat ”städa” utomhus och ta in pelargonerna för övervintring , nästa steg är att rengöra och plocka in utemöblerna i uthuset. 

Idag mjukstartat jag dock med Nyhetsmorgon och fotbad. Hatar när fötterna inte är mjuka och fina, kommer nog gå ner en storlek på skorna när jag filat klart 😉 

Måste även försöka orka vara vaken längre stunder vilket jag har svårt för. Idag blir ett test. 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.