Ge mig dropp!

 

Idag är jag så sjukt jävla trött och har druckit massor av kaffe men det verkar inte hjälpa! 

Jag skulle behöva kaffe i dropp form konstant! 

Jag har ju druckit kaffe i många år och tror att kroppen min är så härdad när det kommer till koffein att jag inte längre blir pigg av det :(

kaffe

 

Fy fan!!

 

Jag vet inte varför men jag fick ett ryck här hemma och tänkte jag skulle vara en duktig tjej och göra en smoothie MEN nu hade jag inte varken bär eller speciellt mycket frukt så jag tog morötter, brocoli och apelsin och jag har 2 ord :

FY FAN! 

Jag kokade först morötterna och brocolin och sedan blandade jag ner allt med lite vatten i min mixer och när jag sätter på den så smäller det till och ryker! Okej tänkte jag… åt helvete med denna 100 år gamla mixer jag kör med min mixer stav i stället så ner med allt i en skål istället och på med mixer staven, den funkade MEN nu sitter jag här med ett glas puré! Det skulle ju bli så gott och lätt drucket men NEJ! Klumpar och liknar barn mat :(

Den ser god ut men jag gör som barn brukar göra när något är äckligt så jag håller för näsan och dricker!

 

morotapelsinglas

Knäppgök

 

Hej hallå!

Gunnar har skaffat sig en ful ovana!

Han smyger iväg när ingen av oss ser och hoppar ner i tvättkorgen och sover, finns bara 1 problem och det är att han inte kommer upp själv :)

Igår letade jag överallt här hemma efter honom och fick lite lätt panik när jag inte hittade honom tills jag gick in i badrummet för att gå på toaletten, där satt han och tittade på mig så fint!

Knäppgök!

gunnartvätt

 

Jag förtjänar detta!

Jag vet att jag så INTE borde äta choklad efter mitt grymt bra tränings pass idag, MEN jag har mens och blir alltid galen om jag inte får choklad :)

Förstår inte hur ett sug efter något kan vara så enormt starkt att det kan ta över hjärnan och gå till affären alldeles själv och köpa choklad!

Nu blir det en varm dusch och sen har jag en dejt med dessa ❤️❤️❤️

IMG_7781.JPG

Åh fy fan!

Precis kommit hem från gymmet och fy fan säger jag! Mina armar skakar som en jäkla vibrator och jag är helt slut MEN jag är enormt stolt över mig själv idag!

För första gången på väldigt länge kände jag mig riktigt stark i kroppen och speciellt armarna, känns riktigt bra!

Började med att gå i hög fart med lutning på gå bandet i ca 30 min sen körde jag ett hårt intensivt pass armar och jag är övertygad om att det är min envishet som driver mig sista receptionerna för hela jag skalade men jag vägrade ge upp!

Jag önskar att alla mina gym pass var så här bra, nu må jag vara trött men längtar efter nästa pass :)

Nu ska jag och Gunnar vila lite i soffan för det förtjänar jag!

Hej så länge!

Finest Awards!

 

Hej!

Snart är det åter igen dags för Finest Awards och förra året var jag nominerad i kategorin bästa medlemsblogg MEN nu hittar ni mig som toppbloggare :)

Jag hade inte räknat med att bli nominerad förra året så det var en trevlig överaskning måste ja säga! Detta år ska jag självklart rösta men ingen aning om vem/vilka som får min röst än.

Senaste tiden har ja varit dålig på att både skriva och läsa bloggar men jobbar på att bli bättre på det :)

In och rösta på era favoriter nu 

http://finest.se/elections/finest-awards-2015/

Spraytan Party!

Spraytan Party

Ska ert företag ha personal fest eller kanske en kickoff eller vill ni helt enkelt bara skämma bort era anställda då har jag ett erbjudande till er.

Gorgeous by Hanna Helen erbjuder företag samt privat personer något vi kallar Spraytan Party vilket innebär att vi kommer till ert kontor/lokal eller annan plats och utför en spraytan behandling för de som vill.

Vad är spraytanning?
En behandling som ger en jämn gyllene solbränna på ett hälsosamt sätt. Alla blir bruna, även den blekaste du känner! 10 minuters behandling ger samma resultat som många timmar i solen eller solarie, fast utan skador, biverkningar, kemikalier och uv-strålning.

 

Så vad kostar då ett Spraytan Party?

Kostnad 3-5 personer 450kr st

Kostnad 5-7 personer 400kr st

Kostnad 7-10 personer 350kr st

Kostnad 10-15 personer 300kr st

Kostnad 15-20 personer 250kr st

Kostnad 20-25 personer 200kr st

Du som anordnar ett Spraytan Party får givetvis din behandling utan kostnad!

För mer info / bokning

Hanna Helen 0761818666 eller Hannahelen@live.se

Mvh Hanna Helen

Snygg Mia!

 

I morgon fyller min älskade finaste lilla syster Mia år! 

Tänk att hon blir så stor och hamnar kunder kategorin 25+ :) Hon är INTE glad över det men jag måste säga att hon är en jäkligt snygg 26 åring! 

Älskar dig Mia <3

mia