Men snälla!

 

Ibland blir jag så trött på folk!

Fick höra nu när jag var ute med Gunnar att han är rasen KAMPHUND!

Ehh ursäkta?

För det första undrar jag hur rasen kamphund ser ut och för det andra är Gunnar världens snällaste soffpotatis och inte farlig alls! Och varför tror folk att jag skulle ha en farlig hund hemma tillsammans med mitt barn?? Jävla puckon!

Jag är så trött på att hela tiden försvara hundarna i detta ämne! Det fiins ingen ras som heter kamphund!!

Här har ni min farliga kamphund Gunnar

gunnartvättIMG_7765.JPG

IMG_7762.JPG

 

Sommarens utmaning!

I sommar är det åter igen dags för Superior Race och detta år kan vi glatt medela er att nu kan även barn få ta del denna härliga utmaning!

Här nedan följer lite mer info samt länk till anmälan

Superior Kids 2 km 15 hinder på Lidingö

En av Nordens häftigaste sportupplevelser för barn och ungdomar! Nu har vi äntligen tagit fram en specialdesignad bana för er mellan 7-12 år som vill springa en hinderbana och möta Gladiatorerna som sista hinder innan ni tar er in i mål. Fotografering och autografskrivning med alla Gladiatorer efter loppet.

Passa på att ta del av introduktionspriset som är 195 kr (Ordinarie pris 295 kr/deltagare) Erbjudandet gäller de första 100 bokningarna.
Eftersom flera hundra anmälde sig första dagen så fortsätter vi med 195 krs erbjudandet fram till 2015-02-07

http://superiorocr.com/superiorkids.html

 

Fullt hus!

Det är fredag eftermiddag och har precis hämtat hem Kev från skolan och med sig har han 2 stycken kompisar så nu har jag huset fullt av glada barn :) 

I år blir kev hela 11 år och det känns nästan större än när han fyllde 10 år konstigt nog, det värmer i hjärtat att få se denna unga lilla man växa upp och att få vara en del av hans resa. Redan nu kan man se att han aldrig kommer ha svårt i det sociala livet, han är både oblyg och orädd och tycker om människor, det är en extremt bra sida hos honom tycker jag. 

Igår satt vi och pratade om vad han vill bli när han blir stor och tankarna är många, han skulle vilja bli revisor sa han men när jag berättade att det är ett jobb fullt av matte så ville han byta så han bytte från revisor till brandman :) Jag kommer aldrig tvinga Kev gå en viss väg, visst vill jag att han ska ha ett bra jobb med bra ekonomi MEN det är viktigast att han jobbar med något som HAN trivs med, det är ju ett par år kvar så han hinner säkert ändra sig 100 gånger men ibland skulle jag vilja ha en smygtitt i framtiden för att se vad som väntar :) 

Nu ska jag utmana barnen i ps4, hej så länge! 

Hej fredag

Åhh vad skönt med fredag och helg känner många av er men inte för MIG!

Jag jobbar nästan alla dagar i veckan så helg för mig finns typ inte men jag klagar inte utan jag kämpar på och räknar åren tills jag kan gå i pension och leva gott :)

Nu blir det lite frukost innan det är dags att sova ett par timmar efter nattens jobb!

(null)

Inga ursäkter!

Trött som bara den men finns inga ursäkter!

Det är bara att bita ihop, dricka kaffe och skölja ansiktet kallt vatten helt enkelt!

Nu väntar middag hemma med familjen innan det är dags för att jobba lite

Hej så länge!

(null)

Synd om mig

Det blev en kort promenad för min del, det både regnar och blåser ute och min benhinneinflammation gör ont som fan så har precis smort in mig med lite av denna salva och nu ska jag lägga mig och vila

(null)