Passa på!

 

Hej

Passa på att skäm bor dig själv med en härlig bränna i kylan :) 3 olika färger på spraytan finns att boka hos mig, jag kan varmt rekomender Velocity, du kan duscha efter redan 1-3 timmar och på endast 10 minuter har du en härlig thailands bränna!

Boka en tid — > HÄR < —

 

butterfly

Effektiv!

Idag har jag hunnit med mycket och än är inte dagen slut :)

Tvättat ✅
Städat ✅
Varit på banken ✅
Jobbat på salongen ✅
Fikat i kista ✅
Promenerat massor med Gunnar ✅

känner mig mycket nöjd just nu!

IMG_7812-0.JPG

Det räcker nu!

 

Hej

Jag är ganska säker på att många av er håller med mig när jag säger att det räcker nu med snö och kyla! Moder natur står INTE på vår sida just nu känner jag!

I mars lämnar vi vintern ett par dagar och reser till Gran Canaria och det känns tyvärr som en evighet dit :( Jag längtar så mycket att jag redan börjat packa min väska!

Nu ska jag klä mig varmt och ta mig ut i kylan!

Hej så länge!

IMG_7433.JPG

Ge mig dropp!

 

Idag är jag så sjukt jävla trött och har druckit massor av kaffe men det verkar inte hjälpa! 

Jag skulle behöva kaffe i dropp form konstant! 

Jag har ju druckit kaffe i många år och tror att kroppen min är så härdad när det kommer till koffein att jag inte längre blir pigg av det :(

kaffe

 

Fy fan!!

 

Jag vet inte varför men jag fick ett ryck här hemma och tänkte jag skulle vara en duktig tjej och göra en smoothie MEN nu hade jag inte varken bär eller speciellt mycket frukt så jag tog morötter, brocoli och apelsin och jag har 2 ord :

FY FAN! 

Jag kokade först morötterna och brocolin och sedan blandade jag ner allt med lite vatten i min mixer och när jag sätter på den så smäller det till och ryker! Okej tänkte jag… åt helvete med denna 100 år gamla mixer jag kör med min mixer stav i stället så ner med allt i en skål istället och på med mixer staven, den funkade MEN nu sitter jag här med ett glas puré! Det skulle ju bli så gott och lätt drucket men NEJ! Klumpar och liknar barn mat :(

Den ser god ut men jag gör som barn brukar göra när något är äckligt så jag håller för näsan och dricker!

 

morotapelsinglas

Knäppgök

 

Hej hallå!

Gunnar har skaffat sig en ful ovana!

Han smyger iväg när ingen av oss ser och hoppar ner i tvättkorgen och sover, finns bara 1 problem och det är att han inte kommer upp själv :)

Igår letade jag överallt här hemma efter honom och fick lite lätt panik när jag inte hittade honom tills jag gick in i badrummet för att gå på toaletten, där satt han och tittade på mig så fint!

Knäppgök!

gunnartvätt

 

Jag förtjänar detta!

Jag vet att jag så INTE borde äta choklad efter mitt grymt bra tränings pass idag, MEN jag har mens och blir alltid galen om jag inte får choklad :)

Förstår inte hur ett sug efter något kan vara så enormt starkt att det kan ta över hjärnan och gå till affären alldeles själv och köpa choklad!

Nu blir det en varm dusch och sen har jag en dejt med dessa ❤️❤️❤️

IMG_7781.JPG

Åh fy fan!

Precis kommit hem från gymmet och fy fan säger jag! Mina armar skakar som en jäkla vibrator och jag är helt slut MEN jag är enormt stolt över mig själv idag!

För första gången på väldigt länge kände jag mig riktigt stark i kroppen och speciellt armarna, känns riktigt bra!

Började med att gå i hög fart med lutning på gå bandet i ca 30 min sen körde jag ett hårt intensivt pass armar och jag är övertygad om att det är min envishet som driver mig sista receptionerna för hela jag skalade men jag vägrade ge upp!

Jag önskar att alla mina gym pass var så här bra, nu må jag vara trött men längtar efter nästa pass :)

Nu ska jag och Gunnar vila lite i soffan för det förtjänar jag!

Hej så länge!