Shopping!

 

Precis varit och shoppat lite på torget, köpte lite kvälls godis :)

Om det är något på sommaren som jag älskar mer än solen så är det frukt!

Både jag och Pelle förvandlas alltid till dom 2 små grisarna på våra lediga kvällar och vi går som blodhundar i kylskåpet och skafferiet på jakt efter godis och annat gott och nu måste vi skärpa till oss, frukt är verkligen ett bra alternativ och dämpar sötsuget som annars driver mig till vansinne :)

Ville köpa mer frukt MEN kärringarna på torget har ingen respekt och trängs och puttas och eftersom jag är en god människa ville jag inte få ett utbrott så tog jag lite frukt och gick så vi får nöja oss med detta, chokladbitarna på bilden är dock INTE mina, det är till Kev :)

image

Min fristad

 

Åland för mig är min fristad, en underbar ö med en underbar natur!

Detta år har vi knappt hunnit vara där något eftersom vi jobbat väldigt mycket så de få dagar vi får där MÅSTE bli perfekta!

Vill dela med mig av lite bilder som är tagna vid vårt hus, bilderna är från de senaste 2 åren

åland1åland2åland3åland4

Planerar!

 

Just nu håller jag på att planera inför Kevs födelsedag som är om ca 2 veckor, hela 11 år ska han fylla och ju äldre de blir ju dyrare blir det :)

Lite svårt att toppa förra årets pressenter men jag har 2 st stora pressenter som jag vet att han kommer ÄLSKA! 

Jag ska även baka massor av godsaker och har tänkt att han ska få hjälpa till att baka en egen tårta och självklart måste den innehålla färska jordgubbar tagna från jordgubbslandet! 

ballonger

 

Liten uppdatering

 

Hej, så senaste tiden har jag jobbat ganska mycket och som jag tidigare skrivit så finns det inte så mycket att blogga om när man jobbar hela tiden :)

Har varit lite ledig och denna gång har jag verkigen försökt att ta vara på mina lediga dagar och tagit igen massa kvalitets tid med familjen. Har fikat, ätit middag, shoppat och invigt den nya hundrast gården de byggt nedanför oss :)

I

collage2

collage

 

Hallå nattugglor

Hallå på er nattugglor :)

Jag undrar om jag ska göra om min blogg till en ”natt blogg” :)

jag sover ju hela dagarna och är vaken på nätterna så det vore ju perfekt enligt mig!

Det måste ju finnas flera hundra stycken där ute som jobbar natt som jag kan underhålla med mitt skit snack!

Vad ska jag skriva om nu då??….

Jo jag kan skriva om att jag letar efter någon som är riktigt grym på att tatuera ögonbryn, i 3d såklart. Jag tatuerade mina för flera år sedan men dom har bleknat och ser inte bra ut så får måla på dem med lite färg vilket inte alltid blir så bra, jag är både skakig på handen och tydligen ser jag som en kratta så mina ögonbryn ser alltid olika ut :) inte så snyggt!

Fick dock höra att man inte borde göra det nu under ”sommaren” eftersom man inte får vistas i solen under ett par dagar MEN det problemet har ju inte jag eftersom när solen skiner och fåglarna kvittrar ligger jag och snarkar

har ni någon som ni kan rekommendera så droppa en kommentar i inlägget eller maila mig hannahelen@live.se

Ciao!

Dålig stil!

 

Hej!

Riktigt dålig stil av mig att inte ha bloggat om mitt tråkiga liv så ni har något att gotta er åt :)

Ni vet redan att jag jobbar mycket och det är ingen godtagbar ursäkt det vet jag MEN jag har inte kännt att jag har haft något att blogga om… Har gått mellan jobbet och hem och det är ju inte så roligt för er att läsa om!

Idag har jag iaf en ledig dag och det känns riktigt bra, har varit ute på en härlig morgon promenad i solen med Gunnar och jag har verkligen saknat att promenera! Kände att jag behövde komma ut i den friska luften eftersom jag vaknade med huvudvärk, var på massage igår så det är nog därför, har bestämt mig för att varannan vecka gå på massage, dels för att min rygg är katastrof men också för att jag har extremt stel i nacke och axlar och det är en stor bidragande faktor till min ständiga huvudvärk…

Jag har fokuserat mig så mycket på jobbet och familjen att jag glömt bort att ta hand om mig själv, det ska bli ändring på det nu! För om inte jag fungerar kommer inget runt om mig att fungera! Så en knäpp på fingrarna till mig :)

<3 <3 <3

Ex on the beach

God kväll på er alla där ute i höst vädret!

Just nu håller jag på att göra en kopp te och ska snart kolla på ex on the beach, han inte se kvällens avsnitt tidigare och är så glad att man kan se det i efterhand :)

Jag hade egentligen INTE tänkt att följa denna serie MEN eftersom Emelie skulle vara med var jag tvungen att börja, jag tycker mycket om Emelie, det har jag gjort sedan jag träffade henne första gången genom syrran då dom 2 var med i Paradise hotell tillsammans.

Hur som helst så har jag nu följt denna serie slaviskt och av tjejerna har jag mina 2 favoriter som är Emelie och Anna-Lisa. Emelie för att hon är så jäkla underbar och säger vad hon tycker och tänker och Anna-Lisa för att hon är en riktig pudding och väldigt rar och man kan inte annat än att tycka om henne!

Nu ska jag kolla på kvällens avsnitt så får ni mina åsikter om det lite senare

<3 

Våga bjuda till lite!

 

Hej igen!

Visst ska man väl våga bjuda lite på sig själv?

Varför ska man alltid vara seriös??

Tycker att allt för många laddar upp den ena efter den andra ”perfekta” selfien och det bärjar kännas ganska ytligt, tycker man ska kunna slänga upp en ”ful bild” på sig själv ibland, jag gjorde alltid det förut, dock blivit sämre på det men här bjuder jag på en gammal goding från år 2010 

Ps JAG ÄLSKAR MITT HÅR PÅ DENNA BILD DS

hanna1