100 % Njutning!

Blev en tidig middag idag, var så hungrig när jag vaknade så vi skyndade på här hemma med engelska läxorna.

På menyn idag har vi ångkokat ris, kött och en härlig sås , kanske inte världens nyttigaste mat MEN i vår familj tycker vi om god mat och en och en annan godsak :)

imageimage

 

Tack & God natt

Många av er har nyligen gått upp medan jag själv snart ska gå och lägga mig och jag HOPPAS innerligt att mina grannar inte för en massa oväsen som de brukar göra. Jag ska försöka ställa klockan lite tidigare eftersom jag är ledig 2 nätter och behöver komma in i de sovrutinerna, så svårt bara att ställa tillbaka dygnet när man endast är ledig 2 nätter.

Nu har jag en dejt med min kudde <3

trött

Skumpig rumpa!

 

 

 

 

I morgon ska jag vara ledig två nätter och då ska jag unna mig lite godsaker men även försöka hinna träna så jag får någon fason på min numera fylliga skumpiga rumpa :)

Senaste veckorna har jag verkligen ätit skräp och knappt rört mig annat än till jobbet och hem så jag har lyckats lägga på mig ett par kilon vilket konstigt nog halkat ned i rumpan så nu har jag en fyllig skumpig rumpa vilket jag inte är van vid, storleken gillar jag men inte skumpandet när jag går för fort så måste verkligen piska på mig själv lite och träna

/ Hanna <3

Extremfabriken

Så nu ska jag gå in lite mer på vad det är som Pelle kämpat med i månader, i lördags hade han smyg öppning för Extremfabriken som är Nordens största inomhus hinderbana och multisportcenter.

I flera veckor har Pelle kämpat både dag och natt och förvandlat en tom lager lokal på 800kvm till ett helt center med hinderbana och en massa andra roliga träningsformer

Extremfabriken finns i Kallhäll på adress:

Gjutmästare Rosbergs väg 7 telefon: 070-996 35 63

HÄR kan ni läsa lite om vad som skrevs i bland annat Järfälla tidningen

image

 

 

JAG är tillbaka!

Efter flera veckors bloggtorka och stess är JAG äntligen tillbaka!

Så vad har jag haft för mig dessa veckor?

Jag själv har jobbat väldigt mycket men det är ju inget nytt, mina ”lediga” dagar har jag spenderat hemma med familjen nu när Kev går i åk 5 så är det både sena dagar och mycket läxor som man skall hinna med. Pelle har under dessa månader och veckor förverklgat sin dröm och jag enomt stolt över honom!

Mer om hans projekt får ni lite senare i ett annat inlägg för nu ska detta handla om mig :)

Om man ser tillbaka på min blogg genom åren ser man en stor skillnad på då och nu mycket har hänt och jag ser en stor mognad hos mig själv, mina inlägg nu handlar mycket om familjen och det vanliga ”svensson” livet och tidigare var inläggen mer brutala och uppmärksamhets sökande :)

Jag har blivit äldre och det har även bloggen.

Så nu när bloggtorkan är över tänkte jag börja underhålla er med hur mina dagar ser ut och hur jag ser på olika saker och ting, de flesta vet att jag aldrig varit rädd för att varken säga eller skriva vad jag tycker och jag vet att det stör många MEN många uppskattar det också så varmt välkommna till att få läsa om min värld med mina ögon

/ Hanna

Just nu är jag nöjd

Jag känner mig nöjd med det mesta just nu :)

Förlängde håret förra veckan och jag älskar verkligen mitt nya hår! känner mig både yngre och piggare, hade verkligen glömt bort mig själv och glad över att jag tog mig tiden att ta hand om mig.

Jag jobbar väldigt mycket och tar hand om familjen och då blir det lätt så att man glömmer bort att ta hand om sig själv men nu har jag börjat och ska även se till att boka in minst ett besök hos massören 1 gång i månaden!

Det krävs verkligen inte mycket för att jag ska känna mig nöjd och att unna mig själv tex ett bad med olja gör underverk, små saker för mig gör stor skillnad.

Jag ska även försöka planera mina lediga dagar bättre för just nu är jag så orklös att jag endast sitter hemma i mjukisar och låter dagen försvinna, det vill jag få stopp på! Ta vara på de lediga dagarna man har är viktigt och bättre att börja med det sent än aldrig :)

hej svejs!

Jag är dumpad!

Idag har jag ju varit ledig och tänkte att jag och Kev skulle göra något så vi var iväg och åt en riktigt god lunch på golf klubben, Kev åt som en karl :)

När vi kom hem tänkte jag att vi skulle släcka ned lampor och persienner och sätta på en film och äta något gott MEN det tänkte inte han!

Han dumpade mig för att gå ut med sina kompisar och kvar ensam hemma är då JAG!

Ju äldre han blir ju mindre tid för mig har han, varför måste barnen växa upp så fort?

Jag umgås jätte mycket med min mamma och pappa och har för mig att jag även gjorde det som liten, kan det vara en kill grej kanske? 

Ikväll ska jag muta honom att umgås lite med mig, frågan är bara hur dyrt det kommer att bli :)

Ni som har barn förstår nog hur jag både tänker och känner och det ingår väl som förälder, nu ska jag klura ut vad jag ska kunna muta honom med, hej så länge  

Längtar till torsdag

 

 

 

 

På torsdag har jag bokat tid för en hårförlängning, inte haft det på säkert 1 år så ska bli riktigt härligt att få långt tjockt hår igen, i morgon ska Mia hjälpa mig att göra min botten lite mörkare, inte direkt som bilden nedan utan denna gång endast lite mörkare än mina längder.

Längtar massor till torsdag nu!

 

hanna nya

Jaha då var det slut

Jaha då var det slut på denna lilla mini semester och vi sitter nu på båten på väg mot Sverige, igår firade vi Kevins 11 års dag och det var en succé! Han fick mycket fina presenter och jag och Pelle bakade 2 olika tårtor :) man kan ju aldrig få för mycket av det goda eller??

Det ska bli skönt att komma hem till vardagen men en del av mig saknar redan Åland så vi ska försöka pussla ihop några fler dagar som vi kan åka över igen.

När jag var yngre spenderade vi nästan varje helg där och hela sommarlovet, hade alla mina kusiner att leka med och man ville aldrig att sommaren skulle vara slut, nu känns det tråkigt att vi alla är vuxna och är så upptagna med vuxenlivet att vi knappt ses, varför kan man inte alltid få vara barn? :)