Sommarens utmaning!

I sommar är det åter igen dags för Superior Race och detta år kan vi glatt medela er att nu kan även barn få ta del denna härliga utmaning!

Här nedan följer lite mer info samt länk till anmälan

Superior Kids 2 km 15 hinder på Lidingö

En av Nordens häftigaste sportupplevelser för barn och ungdomar! Nu har vi äntligen tagit fram en specialdesignad bana för er mellan 7-12 år som vill springa en hinderbana och möta Gladiatorerna som sista hinder innan ni tar er in i mål. Fotografering och autografskrivning med alla Gladiatorer efter loppet.

Passa på att ta del av introduktionspriset som är 195 kr (Ordinarie pris 295 kr/deltagare) Erbjudandet gäller de första 100 bokningarna.
Eftersom flera hundra anmälde sig första dagen så fortsätter vi med 195 krs erbjudandet fram till 2015-02-07

http://superiorocr.com/superiorkids.html

 

Fullt hus!

Det är fredag eftermiddag och har precis hämtat hem Kev från skolan och med sig har han 2 stycken kompisar så nu har jag huset fullt av glada barn :) 

I år blir kev hela 11 år och det känns nästan större än när han fyllde 10 år konstigt nog, det värmer i hjärtat att få se denna unga lilla man växa upp och att få vara en del av hans resa. Redan nu kan man se att han aldrig kommer ha svårt i det sociala livet, han är både oblyg och orädd och tycker om människor, det är en extremt bra sida hos honom tycker jag. 

Igår satt vi och pratade om vad han vill bli när han blir stor och tankarna är många, han skulle vilja bli revisor sa han men när jag berättade att det är ett jobb fullt av matte så ville han byta så han bytte från revisor till brandman :) Jag kommer aldrig tvinga Kev gå en viss väg, visst vill jag att han ska ha ett bra jobb med bra ekonomi MEN det är viktigast att han jobbar med något som HAN trivs med, det är ju ett par år kvar så han hinner säkert ändra sig 100 gånger men ibland skulle jag vilja ha en smygtitt i framtiden för att se vad som väntar :) 

Nu ska jag utmana barnen i ps4, hej så länge! 

Hej fredag

Åhh vad skönt med fredag och helg känner många av er men inte för MIG!

Jag jobbar nästan alla dagar i veckan så helg för mig finns typ inte men jag klagar inte utan jag kämpar på och räknar åren tills jag kan gå i pension och leva gott :)

Nu blir det lite frukost innan det är dags att sova ett par timmar efter nattens jobb!

(null)

Inga ursäkter!

Trött som bara den men finns inga ursäkter!

Det är bara att bita ihop, dricka kaffe och skölja ansiktet kallt vatten helt enkelt!

Nu väntar middag hemma med familjen innan det är dags för att jobba lite

Hej så länge!

(null)

Synd om mig

Det blev en kort promenad för min del, det både regnar och blåser ute och min benhinneinflammation gör ont som fan så har precis smort in mig med lite av denna salva och nu ska jag lägga mig och vila

(null)

Nu fungerar appen

Tjena!

Har inte kunnat blogga via min app på hela dagen, nu raderade jag appen och laddade ned den på nytt så nu verkar den fungera :)

Status uppdatering för denna dag är inte så mycket, var i morse i kista med Meriam och åt frukost och drack kaffe sen små handlade vi lite, efter det åkte jag hem och tog en promenad med Gunnar som för övrigt har varit en djävul hela dagen!

Har vilat så mycket jag kunnat då jag igår insåg att jag hade väldigt ont i mitt smalben och resultatet idag är ju självklart benhinneinflammation :( så typiskt lilla mig att råka ut för allt men eftersom jag inget kan göra åt det så är det bara att gilla läget och vänta ut skiten!

Ha en underbar kväll

Ha lite jäkla koll!!

Hej hallå!

Igår var jag ute med Mia, Naila och Meriam och åt middag på Koh Phangan på Nybrogatan och det var första gången jag åt där.

Maten var bra och vi alla åt tills vi knappt hade ork till att röra oss men något som var ett riktigt stort minus var att det befann sig 4 barn i 10-12 års åldern där som INTE satt still en enda jävla sekund!

Dom sprang fram och tillbaka hela tiden förbi vårt bord och stampade i golvet och förde liv och INTE EN ENDA GÅNG såg jag en förälder som kom och hämtade barnen eller ens sa till dom! Jag var väldigt nära på att leta upp deras föräldrar och förklara för dom att om man tar sig tid att skaffa barn ska man ta sig tid att hålla koll på dom!

Mitt barn skulle ALDRIG göra så! Han fick lära sig tidigt hur man uppför sig och sen skulle jag som mamma aldrig acceptera att han sprang omkring så där! 

För det första störde det andra gäster men jag tänkte även på säkerheten för barnen, resturangen var ganska fullbokad med gäster och hela tiden gick det personal med varm mat och dom hade kunat ramla över barnen eller krockat med dom och då hade det inte gått så bra!

minus till föräldrar som inte tar ansvar för sina barn och ett STORT plus till en mycket trevlig middag med tjejerna! Vi har även bestämt var vi ska äta nästa gång och ska försöka göra detta till en trevlig vana :)

mat3 mat2

mat4

 

Passa på!

 

Hej

Passa på att skäm bor dig själv med en härlig bränna i kylan :) 3 olika färger på spraytan finns att boka hos mig, jag kan varmt rekomender Velocity, du kan duscha efter redan 1-3 timmar och på endast 10 minuter har du en härlig thailands bränna!

Boka en tid — > HÄR < —

 

butterfly

Effektiv!

Idag har jag hunnit med mycket och än är inte dagen slut :)

Tvättat ✅
Städat ✅
Varit på banken ✅
Jobbat på salongen ✅
Fikat i kista ✅
Promenerat massor med Gunnar ✅

känner mig mycket nöjd just nu!

IMG_7812-0.JPG