Dagens träningspass

 

Nu är jag hemma efter ett pass på gymmet och jag är jätte nöjd med dagens träning, vi började med lite uppvärmining på 20 minuter sen blev det lår och mage

Som jag skrev tidigare var jag inte jätte taggad för passet med när vi väl satte igång kändes det riktigt bra och jag hoppas att jag har samma psykiska energi i morgon då vi har planerat in ett till pass, nu har jag duschat och varit ute med Gunnar så nu ska jag försöka sova nån timma så jag har energi till att jobba hela natten :)

image

imageimage

 

Hyfsat taggad

vaknade nu på morgonen och kände väl kanske att det var dumt att bestämma med Pelle att vi skulle träna nu på morgonen MEN det var nog min lathet som talade, jag försöker nu tagga till och fått i mig både kaffe och en banan, kan inte dricka någon pwo eftersom jag ska hem efter gymmet och försöka sova då jag ska jobba inatt…

Jag tror att jag kanske kommer ha lättare att sova efter ett träningspass och hoppas att jag har rätt :) 

Vi hade tänkt lägga fokus på kardio idag men min rygg känns så där och lederna värker så blir nog till att köra en lättare uppvärmning och sedan någon muskelgrupp , lämnar det åt Pelle eftersom det är han som är proffset! 

❤️❤️❤️

Saknar dig

 

Tog en liten selfie på min mage och jag är INTE NÖJD! 

För 1 år sedan hade 6 stycken saftiga magrutor och nu är dom ersatta med 1 stor istället och denna bild ska fan bli min påminnelse till varför jag måste SLUTA äta en massa skräp och börja RÖRA på MIG! 

Ush vad jag låtit mig själv förfalla! 

Jag saknar dig fina mage!

image

Mycket stolt!

 

Hej!

Jag är mycket stolt över mig själv idag måste jag få säga!

Trots att ryggen gjorde så jäkla ont och jag knappt kom ner för trapporna på gymmet så körde jag och Pelle både ett styrke pass och lite systema träning och det känns så bra!

Vi tränade på Fitnessclub i sundbyberg och använde självklart Milon maskinerna

Jag blir så arg på mig själv att jag inte tar mig tid eller biter ihop och tar mig till gymmet när jag vet att det känns så bra efteråt! Just nu känner jag mig jätte taggad till nästa gympass och ska verkligen försöka se till att minst träna 2 gånger i veckan, jag saknar min kropp jag hade för 1 år sedan och jag hoppas verkligen att jag kan komma tillbaka till den och helst INNAN sommaren :)

image

Laddar upp!

 

Laddar upp för att jobba inatt, sminket är på så nu är det bara håret som skall fixas sen är jag redo. Ska även hinna med en liten lördags fika här hemma med lite äppelpaj som är kvar från igår :)

image

En fobi jag har

 

Sedan jag var liten har jag alltid haft fobi för fötter, både mina egna och andras. 

Jag tycker verkligen att fötter är vidrigt och det fulaste vi har på kroppen, satt i duschen och tittade på mina egna fötter och dom är inte fina för 5 öre! Jag skulle säkert tycka dom var finare om jag målade tånaglarna men problemet är ju att jag inte vill ta i fötterna :)

En kanske töntig fobi för många men för mig är den inte det :)

Har ni några fobier? Dela med er! 

image

Lägg ner nu!

Om det är något jag verkligen hatar är det folk som klagar hela tiden, varför sitta ner på röven och klaga utan att göra något?

Nästan alla ”vardags problem” som folk klagar över går att lösa men inte så länge man bara sitter där!

Klagomål som jag är trött, jag har inga pengar, jag är tjock, mitt hår är katastrof – HALLÅ GÖR NÅTT ÅT SAKEN DÅ! 

Är du trött så SOV

Har du inga pengar så skaffa dig ett JOBB

Är du tjock så börja TRÄNA

Är ditt hår katastrof så gå till FRISSÖREN

Ska det vara så jävla svårt eller??

Folk är extremt duktiga på att klaga men att sedan inte göra något åt saken, vad väntar ni på? Att någon ska komma och hjälpa er eller vadå??

Jag har alltid fått lära mig att vill man ha något gjort ska man göra det själv och ett citat som Pelles mamma alltid brukar säga är – vem fan mår inte dåligt!

Så sitt inte och beklaga er utan att ens försöka lösa problemet!

OMG !!

Jag har precis bakat en SUPER stor äppelpaj som jag ska skämma bort mina älsklingar med här hemma ikväll innan jag ska iväg till jobbet, nu skall den bara in i ugnen sen serveras den med kall vaniljsås.

Jag borde få pris för BÄSTA hemmafru!  

Till middag blir det strimlad lövbiff med egen hemlig sås och pommes, jag kommer ha matkoma hela natten efter denna måltid men är det fredags mys så är det!!

 

imageimage