underbart skönt!

 

Ikväll är jag ledig och en perfekt ledig kväll för mig är ett varmt bad och ett kallt glas cider och sedan krypa ner i soffan och se en bra film, förut skulle jag säkert ha myror i brallan och velat gå ut och ta en drink eller två eller tre MEN inte längre jag har nog både mognat och vuxit ifrån det och sen är jag också väldigt väldigt trött när jag väl är ledig, mina mediciner gör mig också trött så när jag är ledig är det väldigt viktigt att vila och omge mig med det som betyder mest för mig och det är min familj :)

När jag tänker tillbaka bara några år blir jag nästan lite rädd känner inte igen den Hanna jag var då men känner inte riktigt igen den Hanna jag är idag har du någon gång känt att du är vilse i dig själv? 

Jag ser många bland mina vänner på Fb som är ute konstant på både klubbar och event och jag förstår inte hur man varken hinner eller orkar med det när man både jobbar och har familj, är det kanske jag som blivit tråkig? Eller är det kanske dom som är hyperaktiva? 

Fan nu börjar min hjärna gå på högvarv och det gillar jag inte på min lediga dag :) Måste sluta skriva nu så jag slutar tänka

Video!

 

Igår var jag och Kev på Extremfabriken och Kev sprang omkring och hoppade klättrade och tränade i över 6 timmar!

Direkt när vi kom hem på kvällen somnade han på några minuter och nu idag har den stackaren såååå ont i hela kroppen så nu ligger han ner bäddad i soffan med en filt och vilar, jag har försökt förklara för lillen att träningsvärk är bra värk men det fick honom inte att må bättre :)

—–> HÄR <—– kan ni se lite av allt han gjorde

 

Smärtfri!

En härlig söndag är det idag!

Solen skiner och jag är smärtfri…

Både min lediga fredag och lördag har jag legat i soffan och haft så sjukt ont i ryggen och höften, gjorde misstaget igen och slutade med mina mediciner utan att rådfråga min läkare så får egentligen skylla mig själv, i veckan ska jag träffa läkaren och hoppas på att kanske kan byta till andra mediciner som inte gör lika ont.

Veckan som kommer är ganska lugn vilket känns skönt, har två läkarbesök och ska även passa på att klämma in lite träning och egen tid, ett besök hos massören vore ju inte heller helt fel :)

Nu ska jag och Gunnar ta en promenad och sen blir det tillbaka till soffan och mysa ner sig och njuta av denna vackra dag

Tjock & glad

lördag kväll och jag är för ovanlighetens skull ledig :) 

Blev en riktig god köttbit till middag och nu står en stor äppelpaj i ugnen.

Min rygg gör fruktansvärt ont så soffläge nu med en filt och film, att jag skulle gå ut på krogen och supa mig full kommer inte på frågan, jag är ju en inne katt nu ! 

   
 

God morgon!

God morgon, nu är jag på benen och ska sätta fart här hemma, ska duscha och sminka mig och sist men inte minst få i mig lite frukost :) 

Många av er äter middag nu och jag ska äta frukost, det blir så när man är en nattuggla 

  

Haha jag dör!

Sitter på tåget på väg mot stan för lite ärenden, hittade denna artikel i Aftonbladet … 

Polisens signalement : ”går som en gangster” 

Ja om det är det bästa signalementet ni har så får ni plocka in typ varannan snubbe på stan eftersom nästan alla grabbar ”går som en gangster” 
  

Du borde skämmas!

I morse när jag och Kev var på väg till skolan mötte vi en mamma och hennes dotter, såg ut som om dottern var runt 3 års åldern. Mamman hade en tjock jacka, halsduk, vantar och en mössa… Hennes lilla dotter hade ett par tunna leggings, låga skor så hon var bar om vristerna, tunn jacka och varken mössa eller vantar! Hon måste ha sett mig eftersom jag bara stannade och tittade på hennes lilla dotter som FRÖS!

Hur tänker man när man klär sig själv varmt eftersom det är höst nu och inte speciellt varmt på morgonen MEN inte sitt barn! 

Var det viktigare för denna mamma att flickan såg ”söt” ut i sina kläder än att hon var varm?

DU BORDE SKÄMMAS! 

Jag hade sån lust att ta mammans jacka och svepa om barnet så kunde hon frysa istället! Jag skulle aldrig göra så mot mitt barn!

 

Underbar morgon

 

Efter att jag och Gunnar lämnat Kev i skolan tog vi en lång härlig promenad i solen, jag tycker verkligen om hösten och alla vackra färger, det enda jag inte tycker om är regn kylan är inget problem det är bara att klä sig varmt :)

Nu ska tvätten hängas och Gunnar ska få ett bad för just nu är han mer grå än vit :)

imageimage

Pissat i motvind!

Efter läxläsning och middag åkte jag och Kev till Extremfabriken och tränade och lekte lite, testade för första gången på rodd maskin och efter 2-3 minuter tänkte jag att det var helt onödigt eftersom det var alldeles för lätt och att jag inte kände någon som helst spänning i någon muskel MEN 10 minuter senare kan jag med handen på hjärtat säga att jag pissat i motvind…

Det kändes både i armarna, benen och ryggen :) Efter det blev det lite rep och bulgerian bag, hade velat göra mer men eftersom jag inte tränat på flera veckor vågade jag inte göra för mycket på samma gång så får bli korta och lättare övningar tills jag känner mig redo att köra på lite hårdare

Här kommer några bilder från Extremfabriken

Extremfabriken finns i Kallhäll och har öppet VARJE dag! 

Adress: Gjutmästare Rosbergsväg 7 

imageimage

image

100 % Njutning!

Blev en tidig middag idag, var så hungrig när jag vaknade så vi skyndade på här hemma med engelska läxorna.

På menyn idag har vi ångkokat ris, kött och en härlig sås , kanske inte världens nyttigaste mat MEN i vår familj tycker vi om god mat och en och en annan godsak :)

imageimage