Första maj

så var det första maj, sitter på balkongen och njuter av en kopp kaffe i den friska luften och önskar att jag kunde sitta här hela dagen MEN det kan jag inte för jag ska in till salongen och jobba, för mig finns det varken röda dagar eller lediga dagar! 

  
 

Exakt 14 år sedan

 

För exakt 14 år sedan befann jag mig i denna bil ( se bild nedan ) vi var ett kompisgäng som skulle fira valborg med att grilla och bara ta det lugnt, dagen började så bra, jag och min tjej kompis var inne i stan och små shoppade lite och sen mötte vi upp de andra och hoppade in i bilen, vår olycka ägde rum i hägernäs vid mc donalds, jag minns inte hela olyckan, jag minns detaljer som ljud och lukter och hur fruktansvärt ont jag hade när bilen väl slutade volta och landade upp och ner… 

Vi fick fira vår valborg på intensiven och sedan denna dag har jag varje valborg hållt mig hemma och skålat för livet och tackat de änglar som vakade vid min sida, så skål för livet! 

image

Dagens träningspass

 

Nu är jag hemma efter ett pass på gymmet och jag är jätte nöjd med dagens träning, vi började med lite uppvärmining på 20 minuter sen blev det lår och mage

Som jag skrev tidigare var jag inte jätte taggad för passet med när vi väl satte igång kändes det riktigt bra och jag hoppas att jag har samma psykiska energi i morgon då vi har planerat in ett till pass, nu har jag duschat och varit ute med Gunnar så nu ska jag försöka sova nån timma så jag har energi till att jobba hela natten :)

image

imageimage

 

Hyfsat taggad

vaknade nu på morgonen och kände väl kanske att det var dumt att bestämma med Pelle att vi skulle träna nu på morgonen MEN det var nog min lathet som talade, jag försöker nu tagga till och fått i mig både kaffe och en banan, kan inte dricka någon pwo eftersom jag ska hem efter gymmet och försöka sova då jag ska jobba inatt…

Jag tror att jag kanske kommer ha lättare att sova efter ett träningspass och hoppas att jag har rätt :) 

Vi hade tänkt lägga fokus på kardio idag men min rygg känns så där och lederna värker så blir nog till att köra en lättare uppvärmning och sedan någon muskelgrupp , lämnar det åt Pelle eftersom det är han som är proffset! 

❤️❤️❤️

Saknar dig

 

Tog en liten selfie på min mage och jag är INTE NÖJD! 

För 1 år sedan hade 6 stycken saftiga magrutor och nu är dom ersatta med 1 stor istället och denna bild ska fan bli min påminnelse till varför jag måste SLUTA äta en massa skräp och börja RÖRA på MIG! 

Ush vad jag låtit mig själv förfalla! 

Jag saknar dig fina mage!

image

Mycket stolt!

 

Hej!

Jag är mycket stolt över mig själv idag måste jag få säga!

Trots att ryggen gjorde så jäkla ont och jag knappt kom ner för trapporna på gymmet så körde jag och Pelle både ett styrke pass och lite systema träning och det känns så bra!

Vi tränade på Fitnessclub i sundbyberg och använde självklart Milon maskinerna

Jag blir så arg på mig själv att jag inte tar mig tid eller biter ihop och tar mig till gymmet när jag vet att det känns så bra efteråt! Just nu känner jag mig jätte taggad till nästa gympass och ska verkligen försöka se till att minst träna 2 gånger i veckan, jag saknar min kropp jag hade för 1 år sedan och jag hoppas verkligen att jag kan komma tillbaka till den och helst INNAN sommaren :)

image

Laddar upp!

 

Laddar upp för att jobba inatt, sminket är på så nu är det bara håret som skall fixas sen är jag redo. Ska även hinna med en liten lördags fika här hemma med lite äppelpaj som är kvar från igår :)

image

En fobi jag har

 

Sedan jag var liten har jag alltid haft fobi för fötter, både mina egna och andras. 

Jag tycker verkligen att fötter är vidrigt och det fulaste vi har på kroppen, satt i duschen och tittade på mina egna fötter och dom är inte fina för 5 öre! Jag skulle säkert tycka dom var finare om jag målade tånaglarna men problemet är ju att jag inte vill ta i fötterna :)

En kanske töntig fobi för många men för mig är den inte det :)

Har ni några fobier? Dela med er! 

image