Nu blir det svårt

God morgon, gick upp för en en stund sedan för att göra Kev klar för skolan, lämna honom och sen middags shopping på Ica efter det ska jag försöka gå och lägga mig igen eftersom jag ska jobba inatt men mina Stilnoct är slut så hur jag ska lyckas med att somna nu efter ha sovit hela natten lär bli svårt :( 

Hade glömt att förnya mitt reccept och gjorde det så pass sent igår att jag inte kan hämta ut dom idag efter kl 10 men då är det ingen idé att ta någon eftersom jag måste gå upp kl 15 för att hämta Kev från skolan, förstår inte varför jag har så svårt med att vända tillbaka dygnet när jag typ bara är ledig 2 nätter i rad! 

Kanske ett varmt bad innan läggdags funkar annars blir det en hel kanna kaffe under natten :) 

💋

Jäkla skit!!

Huvudvärken är fortfarande kvar och nacken känns stelopererad så nu har jag tappat upp ett varmt bad och tänker stänga in mig i badrummet och bara njuta av lite avkoppling, förhoppningsvis kommer min huvudvärk och stela nacke kännas lite bättre efteråt 💋

Förstår inte varför jag ständigt har huvudvärk och som ingen värktablett kan lindra, ska träffa min läkare nästa vecka så ska nog fråga honom om det för nu har jag huvudvärk ca 3-4 dagar i veckan, mitt i pannan!! Inte okej!! 

  

Vill ha!

Hej

Kom tyvärr hem tomhänt från kista idag, armbandet jag så gärna ville ha fanns inte i min storlek så jag får helt enkelt vänta tills dom får in rätt storlek igen :( 

Jag brukar egentligen inte använda smycken men har börjat försöka göra det då jag efter typ 100 år insett att det både passar mig och är väldigt snyggt :) 

Armbandet jag vill ha ser ni på bilden nedan och kommer från Edblad ❤️

  

Gick inte!

Hej, hade tänkt att göra mig i ordning och åka till gymmet innan jag möter upp mamma i Kista MEN det gick helt inte, haft huvudvärk sedan kl.05 i morse och fortfarande inte borta, istället för att inte röra på mig alls så tog jag en lång promenad så lite duktig känner jag att jag är :) inte hela 100% men typ kanske 70%

Nu ska jag samla lite energi för att åka till Kista och små handla lite, man får ju passa på eftersom jag är ledig idag :) Ska kolla lite kälder åt Kev och lite nya smycken åt mig så får vi se vad vi kommer hem med

image

Tiden försvinner!

Hej, länge sedan sist, jag är hemsk på att uppdatera!

satt och tittade igenom lite bilder i telefonen och satte ihop ett litet collage på mig och Kev, min älskade prins! Tiden bara försvinner och i sommar blir han hela 12 år!

Jag känner mig så välsignad över att få vara hans mamma men jag tycker inte om att han växer och blir äldre, nu är jag inte intressant för honom längre utan det är kompisar och tv spel som gäller :)

Jag hoppas att det är en liten period han går igenom och att den snart ska vara slut och att han vill vara med mig JÄMT, lite svårt att tro dock men man kan ju alltid hoppas!

 

hannakev

Påt igen bara!

Sitter och väntar på tåget på väg mot jobbet, musiken på högsta volym i ett försök att stänga världen runt omkring mig ute och letar intensivutbildningar för körkort… 

Har bestämt mig för att ta en intensivkurs för mitt körkort så fort snön är borta, jag känner mig så trött på att hela tiden åka tåg och ett körkort skulle underlätta så mycket i vardagen för mig, borde ha tagit det för länge sedan… jag är en duktig förare MEN teorin fastnar liksom inte, kan läsa ett kapitel flera gånger i boken men inget av det stannar kvar :) 

Kommer bli en utmaning för hen på körskolan med mig tror jag :) Jag som inte heller har tålamod, kommer bli hatad på körskolan 😈

Vaknat till liv!

Japp då har man druckit både en kaffe och en Redbull så nu har jag vaknat till liv och kör jobb maraton!

Många av er har nog precis borstat tänderna och ska sova men inte JAG!

Jag har precis börjat min natt, passade på att ta några bilder på mina ”bästa” sidor :)

Har inte lyckats sova så bra eller mycket under dagen så är förvånad över att jag har så mycket energi, är svårt ibland att vända tillbaka dygnet när man vart ledig ett par nätter, brukar ta ungefär en dag eller så innan jag är tillbaka i min rytm igen

IMG_1688

 

Tack för den!

Det är inte lätt att försöka hålla sig ifrån godis och annat socker när mina kära kollegor ständigt kommer med gåvor :) 

När jag var yngre kunde jag äta allt utan att gå upp 1 gram men nu när man börjar närma sig 30 känns det som om jag går upp 1 kg bara jag tittar på sötsaker!

Det blir en utmaning att låta bli allt detta kommande timmarna, ska iaf försöka 

Finns det ingen fitness tjej/kille som läser min blogg som kan komma med några bra tips för sötsuget??

image

Bög virus??!!??

Hej på er!

Har glömt att skriva om en morgon när jag skulle åka hem från jobbet, klockan var runt 07.20 när jag stod på perongen i Fridhemsplan, det var 1 minut kvar tills mitt tåg skulle komma och jag reste mig och gick närmare för att få en chans att sitta ned då jag jobbat 10 timmar och var väldigt trött.

När jag står där och tåget kommer in på perongen lägger jag märke till 2 st svenska kvinnor runt 40 års åldern som tränger sig upp nära mig, antagligen med samma tanke som mig, att få en sittplats. Dörrarnar öppnas och självklart tränger dom sig före mig och sätter sig ned men jag lyckades få en plats mittemot dom, jag letade fram mina hörlurar och satte på mig dom, tog upp mobilen och började bläddra bland alla låtar efter något lugnt att lyssna på i morgon stressen, innan jag hann sätta på musiken hör jag den ena kvinnan säga :

– Ja nu har min kära son börjat ta sin systers klänningar och skor och klä sig i dom, han är ju bara 9 år! Varje gång jag ser det tar jag av honom klänningen och förklarar för honom att pojkar inte har klänning utan det är flickor som har det men han vill aldrig lyssna utan säger bara att han känner sig fin i sin systers klänning, jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Den andra kvinnan säger rakt ut och inte speciellt diskret: – Ja måtte han inte bli en bög! Du måste ta tag i det där, ta honom till en psykolog! Kvinnan svarar henne: – Ja om han blir en bög då vet jag inte vad jag gör! 

Jag kämpade verkligen med att hålla käften, tror att dessa två kvinnor trodde att jag lyssnade på musik oc inget hörde MEN DET GJORDE JAG! Jag var så äklad! Satt där och bara stirrade! Hur kan man säga så? Hur kan man prata om en sexuell läggning som om det vore ett jävla virus??

Om min älskade son Kev som fyller 12år detta år berättar för mig att han är gay skulle jag inte älska honom mindre för det, jag skulle stötta honom och hylla honom för att han vågar vara ärlig mot sig själv, jag skulle förklara för honom att DET ÄR OKEJ att man inte kan bestämma vem man blir förälskad i men också förbereda honom på att det kan bli tufft, alla är inte bekväma med detta och tyvärr far många illa när dom går ut offentligt med vem dom älskar. Jag tror att människan inte blir kär i ett kön utan i en personlighet, jag tycker att det är tragiskt att man ska behöva sätta en etikett på allt! Vad fan spelar det för roll vem du älskar? Man ska vara glad om man får möjlighet att älska någon!