God morgon!

God morgon, nu är jag på benen och ska sätta fart här hemma, ska duscha och sminka mig och sist men inte minst få i mig lite frukost :) 

Många av er äter middag nu och jag ska äta frukost, det blir så när man är en nattuggla 

  

Haha jag dör!

Sitter på tåget på väg mot stan för lite ärenden, hittade denna artikel i Aftonbladet … 

Polisens signalement : ”går som en gangster” 

Ja om det är det bästa signalementet ni har så får ni plocka in typ varannan snubbe på stan eftersom nästan alla grabbar ”går som en gangster” 
  

Du borde skämmas!

I morse när jag och Kev var på väg till skolan mötte vi en mamma och hennes dotter, såg ut som om dottern var runt 3 års åldern. Mamman hade en tjock jacka, halsduk, vantar och en mössa… Hennes lilla dotter hade ett par tunna leggings, låga skor så hon var bar om vristerna, tunn jacka och varken mössa eller vantar! Hon måste ha sett mig eftersom jag bara stannade och tittade på hennes lilla dotter som FRÖS!

Hur tänker man när man klär sig själv varmt eftersom det är höst nu och inte speciellt varmt på morgonen MEN inte sitt barn! 

Var det viktigare för denna mamma att flickan såg ”söt” ut i sina kläder än att hon var varm?

DU BORDE SKÄMMAS! 

Jag hade sån lust att ta mammans jacka och svepa om barnet så kunde hon frysa istället! Jag skulle aldrig göra så mot mitt barn!

 

Underbar morgon

 

Efter att jag och Gunnar lämnat Kev i skolan tog vi en lång härlig promenad i solen, jag tycker verkligen om hösten och alla vackra färger, det enda jag inte tycker om är regn kylan är inget problem det är bara att klä sig varmt :)

Nu ska tvätten hängas och Gunnar ska få ett bad för just nu är han mer grå än vit :)

imageimage

Pissat i motvind!

Efter läxläsning och middag åkte jag och Kev till Extremfabriken och tränade och lekte lite, testade för första gången på rodd maskin och efter 2-3 minuter tänkte jag att det var helt onödigt eftersom det var alldeles för lätt och att jag inte kände någon som helst spänning i någon muskel MEN 10 minuter senare kan jag med handen på hjärtat säga att jag pissat i motvind…

Det kändes både i armarna, benen och ryggen :) Efter det blev det lite rep och bulgerian bag, hade velat göra mer men eftersom jag inte tränat på flera veckor vågade jag inte göra för mycket på samma gång så får bli korta och lättare övningar tills jag känner mig redo att köra på lite hårdare

Här kommer några bilder från Extremfabriken

Extremfabriken finns i Kallhäll och har öppet VARJE dag! 

Adress: Gjutmästare Rosbergsväg 7 

imageimage

image

100 % Njutning!

Blev en tidig middag idag, var så hungrig när jag vaknade så vi skyndade på här hemma med engelska läxorna.

På menyn idag har vi ångkokat ris, kött och en härlig sås , kanske inte världens nyttigaste mat MEN i vår familj tycker vi om god mat och en och en annan godsak :)

imageimage

 

Tack & God natt

Många av er har nyligen gått upp medan jag själv snart ska gå och lägga mig och jag HOPPAS innerligt att mina grannar inte för en massa oväsen som de brukar göra. Jag ska försöka ställa klockan lite tidigare eftersom jag är ledig 2 nätter och behöver komma in i de sovrutinerna, så svårt bara att ställa tillbaka dygnet när man endast är ledig 2 nätter.

Nu har jag en dejt med min kudde <3

trött

Skumpig rumpa!

 

 

 

 

I morgon ska jag vara ledig två nätter och då ska jag unna mig lite godsaker men även försöka hinna träna så jag får någon fason på min numera fylliga skumpiga rumpa :)

Senaste veckorna har jag verkligen ätit skräp och knappt rört mig annat än till jobbet och hem så jag har lyckats lägga på mig ett par kilon vilket konstigt nog halkat ned i rumpan så nu har jag en fyllig skumpig rumpa vilket jag inte är van vid, storleken gillar jag men inte skumpandet när jag går för fort så måste verkligen piska på mig själv lite och träna

/ Hanna <3

Extremfabriken

Så nu ska jag gå in lite mer på vad det är som Pelle kämpat med i månader, i lördags hade han smyg öppning för Extremfabriken som är Nordens största inomhus hinderbana och multisportcenter.

I flera veckor har Pelle kämpat både dag och natt och förvandlat en tom lager lokal på 800kvm till ett helt center med hinderbana och en massa andra roliga träningsformer

Extremfabriken finns i Kallhäll på adress:

Gjutmästare Rosbergs väg 7 telefon: 070-996 35 63

HÄR kan ni läsa lite om vad som skrevs i bland annat Järfälla tidningen

image

 

 

JAG är tillbaka!

Efter flera veckors bloggtorka och stess är JAG äntligen tillbaka!

Så vad har jag haft för mig dessa veckor?

Jag själv har jobbat väldigt mycket men det är ju inget nytt, mina ”lediga” dagar har jag spenderat hemma med familjen nu när Kev går i åk 5 så är det både sena dagar och mycket läxor som man skall hinna med. Pelle har under dessa månader och veckor förverklgat sin dröm och jag enomt stolt över honom!

Mer om hans projekt får ni lite senare i ett annat inlägg för nu ska detta handla om mig :)

Om man ser tillbaka på min blogg genom åren ser man en stor skillnad på då och nu mycket har hänt och jag ser en stor mognad hos mig själv, mina inlägg nu handlar mycket om familjen och det vanliga ”svensson” livet och tidigare var inläggen mer brutala och uppmärksamhets sökande :)

Jag har blivit äldre och det har även bloggen.

Så nu när bloggtorkan är över tänkte jag börja underhålla er med hur mina dagar ser ut och hur jag ser på olika saker och ting, de flesta vet att jag aldrig varit rädd för att varken säga eller skriva vad jag tycker och jag vet att det stör många MEN många uppskattar det också så varmt välkommna till att få läsa om min värld med mina ögon

/ Hanna