Lägg ner nu!

Om det är något jag verkligen hatar är det folk som klagar hela tiden, varför sitta ner på röven och klaga utan att göra något?

Nästan alla ”vardags problem” som folk klagar över går att lösa men inte så länge man bara sitter där!

Klagomål som jag är trött, jag har inga pengar, jag är tjock, mitt hår är katastrof – HALLÅ GÖR NÅTT ÅT SAKEN DÅ! 

Är du trött så SOV

Har du inga pengar så skaffa dig ett JOBB

Är du tjock så börja TRÄNA

Är ditt hår katastrof så gå till FRISSÖREN

Ska det vara så jävla svårt eller??

Folk är extremt duktiga på att klaga men att sedan inte göra något åt saken, vad väntar ni på? Att någon ska komma och hjälpa er eller vadå??

Jag har alltid fått lära mig att vill man ha något gjort ska man göra det själv och ett citat som Pelles mamma alltid brukar säga är – vem fan mår inte dåligt!

Så sitt inte och beklaga er utan att ens försöka lösa problemet!

OMG !!

Jag har precis bakat en SUPER stor äppelpaj som jag ska skämma bort mina älsklingar med här hemma ikväll innan jag ska iväg till jobbet, nu skall den bara in i ugnen sen serveras den med kall vaniljsås.

Jag borde få pris för BÄSTA hemmafru!  

Till middag blir det strimlad lövbiff med egen hemlig sås och pommes, jag kommer ha matkoma hela natten efter denna måltid men är det fredags mys så är det!!

 

imageimage

 

Nakenfis!

Nu börjar dagen lida mot sitt slut och jag tänker unna mig ett varmt bad med lite badskum som jag lånar från Kev :) 

För mig är det få saker som slår ett varmt avslappnade bad! 

  

Grillat är godast!

 

Nu håller vi på att förbereda middagen här hemma, det blir grillat kött med pommes, vitlöks smör och bea :)

En riktig favorit här hemma!

Jag skulle aldrig klara av att vara vegiterian eller vad det nu heter, vet att det är väldigt många som är det och säger inget om den saker men jag tycker om kött.

Jag har tidigare fått höra att man inte är djurälskare om man äter kött men nu är det ju inte så att jag ska äta hunden min, jag anser att man visst kan vara djurvän trots att man äter kött men för vissa är det verkligen svart eller vitt

mat

ÄNTLIGEN!!!

 

Nu ÄNTLIGEN har jag fått mina fransar påfyllda av Atousa, vi har fan haft ett helvete med att hitta en tid som passar oss båda men idag fick vi till det och jag är så nöjd! Känner mig som en helt ny människa!!! 

Efter det åkte vi till min salong och hon fick lite färg på kroppen, står jag brevid henne ser jag ut som snövit så jag behöver också få en spraytan men det hann jag inte idag, får bli till helgen kanske :) 

Tack finaste Atousa för idag! Ni hittar henne på instagram under namnet @atousapink samt @lashesbypiink 

fransarnya

 

God morgon torsdag!

God morgon torsdag!

Solen skiner och hoppas att solen stannar kvar idag :) 

Har varit ute med Gunnar och snart ska jag iväg med Kev till skolan sen ska jag hem och göra mig i ordning för ett möte i stan och efter det åker jag till Atousa och fixar till mina fransar lite :) 

Mina ögon har vant sig vid fransarna nu och det känns verkligen jätte bra, känner mig sminkad även fast jag inte har smink på mig och med fransarna behöver jag inte heller ha så mycket smink vilket känns super! Kommer ta lite bilder under mitt besök hos henne och ska tvinga henne ställa upp på bild också!

ha en underbar dag!

Här är en bild på sist jag var hos Atousa och gjorde ett nytt sett, idag blir det påfyllning

Ps URSÄKTA mina extremt ofixade ögonbryn

fransar