Just nu är jag nöjd

Jag känner mig nöjd med det mesta just nu :)

Förlängde håret förra veckan och jag älskar verkligen mitt nya hår! känner mig både yngre och piggare, hade verkligen glömt bort mig själv och glad över att jag tog mig tiden att ta hand om mig.

Jag jobbar väldigt mycket och tar hand om familjen och då blir det lätt så att man glömmer bort att ta hand om sig själv men nu har jag börjat och ska även se till att boka in minst ett besök hos massören 1 gång i månaden!

Det krävs verkligen inte mycket för att jag ska känna mig nöjd och att unna mig själv tex ett bad med olja gör underverk, små saker för mig gör stor skillnad.

Jag ska även försöka planera mina lediga dagar bättre för just nu är jag så orklös att jag endast sitter hemma i mjukisar och låter dagen försvinna, det vill jag få stopp på! Ta vara på de lediga dagarna man har är viktigt och bättre att börja med det sent än aldrig :)

hej svejs!

Jag är dumpad!

Idag har jag ju varit ledig och tänkte att jag och Kev skulle göra något så vi var iväg och åt en riktigt god lunch på golf klubben, Kev åt som en karl :)

När vi kom hem tänkte jag att vi skulle släcka ned lampor och persienner och sätta på en film och äta något gott MEN det tänkte inte han!

Han dumpade mig för att gå ut med sina kompisar och kvar ensam hemma är då JAG!

Ju äldre han blir ju mindre tid för mig har han, varför måste barnen växa upp så fort?

Jag umgås jätte mycket med min mamma och pappa och har för mig att jag även gjorde det som liten, kan det vara en kill grej kanske? 

Ikväll ska jag muta honom att umgås lite med mig, frågan är bara hur dyrt det kommer att bli :)

Ni som har barn förstår nog hur jag både tänker och känner och det ingår väl som förälder, nu ska jag klura ut vad jag ska kunna muta honom med, hej så länge  

Längtar till torsdag

 

 

 

 

På torsdag har jag bokat tid för en hårförlängning, inte haft det på säkert 1 år så ska bli riktigt härligt att få långt tjockt hår igen, i morgon ska Mia hjälpa mig att göra min botten lite mörkare, inte direkt som bilden nedan utan denna gång endast lite mörkare än mina längder.

Längtar massor till torsdag nu!

 

hanna nya

Jaha då var det slut

Jaha då var det slut på denna lilla mini semester och vi sitter nu på båten på väg mot Sverige, igår firade vi Kevins 11 års dag och det var en succé! Han fick mycket fina presenter och jag och Pelle bakade 2 olika tårtor :) man kan ju aldrig få för mycket av det goda eller??

Det ska bli skönt att komma hem till vardagen men en del av mig saknar redan Åland så vi ska försöka pussla ihop några fler dagar som vi kan åka över igen.

När jag var yngre spenderade vi nästan varje helg där och hela sommarlovet, hade alla mina kusiner att leka med och man ville aldrig att sommaren skulle vara slut, nu känns det tråkigt att vi alla är vuxna och är så upptagna med vuxenlivet att vi knappt ses, varför kan man inte alltid få vara barn? :)

   
 

Inte långt kvar nu! 

När klockan har passerat 12 fyller vår älskade Kevin hela 11 år! Min älskade lilla prins! 

Den 12 Juli år 2004 kl 08.33 födes mitt mirakel, min förlossning var hemskt både för mig och Kevin men så fort jag fick honom i mina armar glömde jag bort all smärta och det var och kommer alltid att vara den bästa dagen i mitt liv! Tänk att det snart gått 11 år sedan han kom till denna värld! 

   
   

Tålamod!

Tålamod är INTE mig grej! Vi tänkte att det skulle vara kul att fylla Kevins pool så han kunde svalka sig lite i den, insåg precis att det kommer ta lång tid innan den är fylld och det hade varit bra mycket enklare att bada i sjön istället men men nu är den halv full så kan lika gärna fortsätta, såg även bilderna på att man inte får dyka eller hoppa i poolen och det fattar väl vilken idiot som helst att man inte kan göra! 
   
 

Då var grillen igång IGEN

Ingen har ju missat att vi grillar varje kväll när vi är på Åland :) 

Så här mycket mat som jag ätit dessa dagar äter jag knappt på en vecka hemma i Sverige, lär ju dö av protein chock av allt kött, ikväll blir det två olika sorters kött, ena är endast kryddat och andra marinerat, Pelle är kung på att grilla så jag lämnar grillningen till honom så sköter jag resten :) team work baby!

   
 

Inte värt pengarna

idag har vi varit runt och kollat lite och käkat på stan, vi åt på en populär resturang i stan kallad Fantasia 2 kött rätter och en pizza gick på 64 Euro och jag kan inte påstå att det var värt dom pengarna, maten var okej men kocken ägde nog inga kryddor för det vara ganska smaklöst tyvärr… Kommer vi äta där igen? Nej det kommer vi inte göra