Gick inte!

Hej, hade tänkt att göra mig i ordning och åka till gymmet innan jag möter upp mamma i Kista MEN det gick helt inte, haft huvudvärk sedan kl.05 i morse och fortfarande inte borta, istället för att inte röra på mig alls så tog jag en lång promenad så lite duktig känner jag att jag är :) inte hela 100% men typ kanske 70%

Nu ska jag samla lite energi för att åka till Kista och små handla lite, man får ju passa på eftersom jag är ledig idag :) Ska kolla lite kälder åt Kev och lite nya smycken åt mig så får vi se vad vi kommer hem med

image

Tiden försvinner!

Hej, länge sedan sist, jag är hemsk på att uppdatera!

satt och tittade igenom lite bilder i telefonen och satte ihop ett litet collage på mig och Kev, min älskade prins! Tiden bara försvinner och i sommar blir han hela 12 år!

Jag känner mig så välsignad över att få vara hans mamma men jag tycker inte om att han växer och blir äldre, nu är jag inte intressant för honom längre utan det är kompisar och tv spel som gäller :)

Jag hoppas att det är en liten period han går igenom och att den snart ska vara slut och att han vill vara med mig JÄMT, lite svårt att tro dock men man kan ju alltid hoppas!

 

hannakev

Påt igen bara!

Sitter och väntar på tåget på väg mot jobbet, musiken på högsta volym i ett försök att stänga världen runt omkring mig ute och letar intensivutbildningar för körkort… 

Har bestämt mig för att ta en intensivkurs för mitt körkort så fort snön är borta, jag känner mig så trött på att hela tiden åka tåg och ett körkort skulle underlätta så mycket i vardagen för mig, borde ha tagit det för länge sedan… jag är en duktig förare MEN teorin fastnar liksom inte, kan läsa ett kapitel flera gånger i boken men inget av det stannar kvar :) 

Kommer bli en utmaning för hen på körskolan med mig tror jag :) Jag som inte heller har tålamod, kommer bli hatad på körskolan 😈

Vaknat till liv!

Japp då har man druckit både en kaffe och en Redbull så nu har jag vaknat till liv och kör jobb maraton!

Många av er har nog precis borstat tänderna och ska sova men inte JAG!

Jag har precis börjat min natt, passade på att ta några bilder på mina ”bästa” sidor :)

Har inte lyckats sova så bra eller mycket under dagen så är förvånad över att jag har så mycket energi, är svårt ibland att vända tillbaka dygnet när man vart ledig ett par nätter, brukar ta ungefär en dag eller så innan jag är tillbaka i min rytm igen

IMG_1688

 

Tack för den!

Det är inte lätt att försöka hålla sig ifrån godis och annat socker när mina kära kollegor ständigt kommer med gåvor :) 

När jag var yngre kunde jag äta allt utan att gå upp 1 gram men nu när man börjar närma sig 30 känns det som om jag går upp 1 kg bara jag tittar på sötsaker!

Det blir en utmaning att låta bli allt detta kommande timmarna, ska iaf försöka 

Finns det ingen fitness tjej/kille som läser min blogg som kan komma med några bra tips för sötsuget??

image

Bög virus??!!??

Hej på er!

Har glömt att skriva om en morgon när jag skulle åka hem från jobbet, klockan var runt 07.20 när jag stod på perongen i Fridhemsplan, det var 1 minut kvar tills mitt tåg skulle komma och jag reste mig och gick närmare för att få en chans att sitta ned då jag jobbat 10 timmar och var väldigt trött.

När jag står där och tåget kommer in på perongen lägger jag märke till 2 st svenska kvinnor runt 40 års åldern som tränger sig upp nära mig, antagligen med samma tanke som mig, att få en sittplats. Dörrarnar öppnas och självklart tränger dom sig före mig och sätter sig ned men jag lyckades få en plats mittemot dom, jag letade fram mina hörlurar och satte på mig dom, tog upp mobilen och började bläddra bland alla låtar efter något lugnt att lyssna på i morgon stressen, innan jag hann sätta på musiken hör jag den ena kvinnan säga :

– Ja nu har min kära son börjat ta sin systers klänningar och skor och klä sig i dom, han är ju bara 9 år! Varje gång jag ser det tar jag av honom klänningen och förklarar för honom att pojkar inte har klänning utan det är flickor som har det men han vill aldrig lyssna utan säger bara att han känner sig fin i sin systers klänning, jag vet inte vad jag ska ta mig till!

Den andra kvinnan säger rakt ut och inte speciellt diskret: – Ja måtte han inte bli en bög! Du måste ta tag i det där, ta honom till en psykolog! Kvinnan svarar henne: – Ja om han blir en bög då vet jag inte vad jag gör! 

Jag kämpade verkligen med att hålla käften, tror att dessa två kvinnor trodde att jag lyssnade på musik oc inget hörde MEN DET GJORDE JAG! Jag var så äklad! Satt där och bara stirrade! Hur kan man säga så? Hur kan man prata om en sexuell läggning som om det vore ett jävla virus??

Om min älskade son Kev som fyller 12år detta år berättar för mig att han är gay skulle jag inte älska honom mindre för det, jag skulle stötta honom och hylla honom för att han vågar vara ärlig mot sig själv, jag skulle förklara för honom att DET ÄR OKEJ att man inte kan bestämma vem man blir förälskad i men också förbereda honom på att det kan bli tufft, alla är inte bekväma med detta och tyvärr far många illa när dom går ut offentligt med vem dom älskar. Jag tror att människan inte blir kär i ett kön utan i en personlighet, jag tycker att det är tragiskt att man ska behöva sätta en etikett på allt! Vad fan spelar det för roll vem du älskar? Man ska vara glad om man får möjlighet att älska någon! 

Som en zombie

Nu sitter jag på perongen och väntar på tåget som ska ta mig hem… Hem till min efterlängtade och varma säng! 

Känner mig som en zombie! 

Idag är jullovet över och det känns bra, har knappt sovit något under tiden Kev har haft lov, han är för gammal för att ha rätt till fritidsunderhåll under loven vilket jag tycker är sjukt, det är ju jätte många som jobbar natt, hur fasiken gör dom under loven?

Kan det vara så att alla vi föräldrar som jobbar natt lider av extrem sömnbrist varje skollov? 

Aja skit samma! Skolan börjar iaf idag och ska bli skönt att få lite sov rutiner :) 

  

Söndags middag!

Första gången någonsin som jag satt mig ned och googlat fram ett recept och lagat efter det, ska bli spännande att se vad det smakar, borde vara klart om ca 15 minuter.

På plåten har jag blandat en massa rotfrukter och potatis och en honungs glasyr och det luktar iaf jätte gott :)

I värsta fall blir det till att beställa pizza!

imageimage

 

Hatten av!

Hatten av till alla er som tränar yoga regelbundet! 

Jag skulle gått till gymmet idag men Kev är hemma och ville inte lämna honom ensam så jag bestämde mig för att försöka träna hemma, gick in på youtube och hittade ett 30 minuters program yoga kombinerat med core träning och kollade först igenom klippet och tänkte att det såg roligt och enkelt ut så rullade fram min matta, ställde datorn på golvet och bytte om, efter ca 5 minuter kan jag säga att jag var helt slut!!! Det ser ju så enkelt ut!! Hon i videon var ju inte ens anfådd eller svettig och jag låg som en knubbsäl fast på land på min matta :) 

Jag gjorde övningarna så gott jag kunde, vissa klarade jag inte av för min rygg men tog mig igenom hela passet och nu är jag helt slut men det var roligt, skulle vilja försöka få in som en rutin att göra ett enklare yoga pass varje dag och ska försöka hitta fler videos som jag kan använda mig av :) 

Nu har jag precis tagit ett varmt bad och ska snart börja förberada för middagen senare ikväll 

imageimage