Jäkligt trött!

Precis satt mig på tåget på väg hem från jobbet, varit vaken i exakt 24 timmar och 40 minuter så min hjärna är sallad och min kropp känns som en flodhäst! 

Jag ska verkligen snabba mig i säng när jag kommer hem, tråkigt att sova bort denna fina sol dag men behöver ladda batterierna och klarar mig inte många minuter till utan att somna stående! 

Måste försöka klämma in en dag att göra en Spraytan eller sola solarium för nu är jag blekare än Snövit och ser typ sjuk ut! 

För er som inte behöver sova önskar jag er en riktigt härlig dag i solen ❤️

Jag bryr mig inte!

Jag har egentligen aldrig brytt mig om vad folk tycker, tänker eller säger om mig…

Skulle jag bry mig varje gång någon sa något om mig skulle jag ha migrän konstant!

Jag står för precis allt jag gjort och gör och jag lever mitt liv som jag vill, passar det inte så är det bara att titta bort för jag kommer aldrig anpassa mig efter andras åsikter!

Genom åren har jag fått höra både det ena och det andra angående exempelvis val av yrke eller annat och självklart finns det saker jag är stolt över men också mindre stolt över men det är fortfarande mitt val och mitt liv och jag vet vem jag är!

Jag kan se mig själv i spegeln och sova gott om nätterna och det är det enda som betyder något för mig :)

Skit snack kommer alltid finnas men det är hur man hanterar det som är det viktigaste

Puss och kram!

image

Konstig känsla

Hallå på er

Jobbade hela helgen och fick bara sova mellan kl.10.00-13.30 eftersom jag hade ett läkarbesök men även om jag är trött just nu känner jag mig både tillfredsställd och harmonisk, det är en konstig och ganska främmande känsla för mig…

Vanligtvis är jag konstant stressad och 2 av mina läkare menar på att jag står och trippar på gränsen till att ”gå in i väggen” eller som det så fint heter utbränd , jag vet mycket väl att min stressiga vardag både fysiskt och psykiskt inte är speciellt hälsosamt men jag känner också att jag har inte tid att må dåligt just nu, det ligger inte heller i min natur att bara lägga mig ner i fosterställning och må dåligt och tycka synd om mig själv, jag är en kämpe! Jag är en krigare! Jag biter ihop och kör på, jag har ett ansvar och inte bara för mig själv utan även för mitt barn att ge honom tak över huvudet och mat på bordet och det kan jag inte ge honom genom att ligga i sängen! 

Sitter på balkongen nu och njuter av eftermiddagssolen, en aning förvånad över hur härligt det känns med denna känsla att vara harmonisk, känner mig liksom nöjd! 

Låter säkert som en knäppgök nu men ville dela med mig :)  

Så nice!

Hemma från jobbet nu och snart ska jag lägga mig, har haft fullt upp hela natten och riktigt nice avslut på april månad blev det 👍🏻🙏🏻

Vintern har varit extremt lång och jag har längtat massor efter att maj ska komma, älskar våren och hoppas på att maj bjuder på en jäkla massa sol! 

Tack och god natt! 💋💋

Skål för 15år!

Grattis till mig själv på 15års dagen!

Idag är det exakt 15 år sedan som jag var med i den hemska bilolyckan som förändrade mitt liv, medan ni andra förmodligen kommer supa er as fulla så tar jag det lugnt och tackar för att jag överlevde :)

 

Så här fin såg bilen ut efter olyckan

image

Vi är överens 

Jag och lilla grisen är överens om att vi inte tycker om regn vilket är skönt för promenaderna när det regnar går fort, han gör sina behov omgående och sen vänder han om och vill springa hem, inte mig emot då regn inte är så mysigt när man tvingas vara ute.

Jag kan tycka att det är mysigt med regn på kvällen när man kan sitta i soffan med en film och tända ljus men inte när man har hund :) 


Så bortskämd

Kom hem till mamma för att bli bjuden på middag, kom in i köket och möts av blommor, godis, tuggummi, trisslott och god mat

Jag fyller ju inte år så detta var en överraskning, frågade mamma och Mia varför dom köpt allt detta till mig och dom svarade : Vi ville pigga upp dig och ge dig kärlek! 

Hur underbara är dom inte?? 

Så välsignad över att ha en sån underbar familj! 

Tusen tack ❤️


Åh fy fan!

Har lyckats få sova mellan 10-15.30 guld värt att få så många timmar! 

Hann bara kliva ur sängen innan jag insåg att min träningsvärk bara blir värre och värre 😜 i morgon ska jag förvärra den ännu mer med ett pass på till, skulle verkligen bli så glad om jag kunde hålla mig till att köra varannan dag på gymmet, vet att jag skulle få snabba resultat då mitt muskel minne är rätt bra! 

Nu njuter jag av mitt ”morgon kaffe” i solen på balkongen och efter det blir det ert varmt skönt bad och kila över till mamma som skall bjuda på middag!