Inga ursäkter!

Trött som bara den men finns inga ursäkter!

Det är bara att bita ihop, dricka kaffe och skölja ansiktet kallt vatten helt enkelt!

Nu väntar middag hemma med familjen innan det är dags för att jobba lite

Hej så länge!

(null)

Synd om mig

Det blev en kort promenad för min del, det både regnar och blåser ute och min benhinneinflammation gör ont som fan så har precis smort in mig med lite av denna salva och nu ska jag lägga mig och vila

(null)

Nu fungerar appen

Tjena!

Har inte kunnat blogga via min app på hela dagen, nu raderade jag appen och laddade ned den på nytt så nu verkar den fungera :)

Status uppdatering för denna dag är inte så mycket, var i morse i kista med Meriam och åt frukost och drack kaffe sen små handlade vi lite, efter det åkte jag hem och tog en promenad med Gunnar som för övrigt har varit en djävul hela dagen!

Har vilat så mycket jag kunnat då jag igår insåg att jag hade väldigt ont i mitt smalben och resultatet idag är ju självklart benhinneinflammation :( så typiskt lilla mig att råka ut för allt men eftersom jag inget kan göra åt det så är det bara att gilla läget och vänta ut skiten!

Ha en underbar kväll

Ha lite jäkla koll!!

Hej hallå!

Igår var jag ute med Mia, Naila och Meriam och åt middag på Koh Phangan på Nybrogatan och det var första gången jag åt där.

Maten var bra och vi alla åt tills vi knappt hade ork till att röra oss men något som var ett riktigt stort minus var att det befann sig 4 barn i 10-12 års åldern där som INTE satt still en enda jävla sekund!

Dom sprang fram och tillbaka hela tiden förbi vårt bord och stampade i golvet och förde liv och INTE EN ENDA GÅNG såg jag en förälder som kom och hämtade barnen eller ens sa till dom! Jag var väldigt nära på att leta upp deras föräldrar och förklara för dom att om man tar sig tid att skaffa barn ska man ta sig tid att hålla koll på dom!

Mitt barn skulle ALDRIG göra så! Han fick lära sig tidigt hur man uppför sig och sen skulle jag som mamma aldrig acceptera att han sprang omkring så där! 

För det första störde det andra gäster men jag tänkte även på säkerheten för barnen, resturangen var ganska fullbokad med gäster och hela tiden gick det personal med varm mat och dom hade kunat ramla över barnen eller krockat med dom och då hade det inte gått så bra!

minus till föräldrar som inte tar ansvar för sina barn och ett STORT plus till en mycket trevlig middag med tjejerna! Vi har även bestämt var vi ska äta nästa gång och ska försöka göra detta till en trevlig vana :)

mat3 mat2

mat4

 

Passa på!

 

Hej

Passa på att skäm bor dig själv med en härlig bränna i kylan :) 3 olika färger på spraytan finns att boka hos mig, jag kan varmt rekomender Velocity, du kan duscha efter redan 1-3 timmar och på endast 10 minuter har du en härlig thailands bränna!

Boka en tid — > HÄR < —

 

butterfly

Effektiv!

Idag har jag hunnit med mycket och än är inte dagen slut :)

Tvättat ✅
Städat ✅
Varit på banken ✅
Jobbat på salongen ✅
Fikat i kista ✅
Promenerat massor med Gunnar ✅

känner mig mycket nöjd just nu!

IMG_7812-0.JPG

Det räcker nu!

 

Hej

Jag är ganska säker på att många av er håller med mig när jag säger att det räcker nu med snö och kyla! Moder natur står INTE på vår sida just nu känner jag!

I mars lämnar vi vintern ett par dagar och reser till Gran Canaria och det känns tyvärr som en evighet dit :( Jag längtar så mycket att jag redan börjat packa min väska!

Nu ska jag klä mig varmt och ta mig ut i kylan!

Hej så länge!

IMG_7433.JPG

Ge mig dropp!

 

Idag är jag så sjukt jävla trött och har druckit massor av kaffe men det verkar inte hjälpa! 

Jag skulle behöva kaffe i dropp form konstant! 

Jag har ju druckit kaffe i många år och tror att kroppen min är så härdad när det kommer till koffein att jag inte längre blir pigg av det :(

kaffe