Jag syndar

Ja jag vet jag är hemsk, jag sitter med skeden i högsta hugg och ska synda, det går helt enkelt inte att motstå denna glass skänkt från ovan!

får köra ett extra långt pass på gymmet i morgon som bestraffning men fan vad det är värt det!

 

IMG_5813

Håll käften

Jag tog en liten paus och unnade mig ett varmt bad, Kev är på träning med sin pappa och jag passade på att bada i lugn och ro och länge, riktigt underbart!

Nu sitter jag här i soffan, inte alls van vid ”egen tid” och jag känner mig ensam, och hungrig är jag också men lagar sällan mat när jag är ensam hemma, känns så onödigt att laga mat till bara mig så brukar skita i det…

Jag hör ofta föräldrar prata/klaga på att det är så jobbigt med att ha barn och att man inte får ett eget liv med mera och det enda jag tänker på när jag hör dessa klagande föräldrar är… Om du tycker det är så jävla jobbigt att ha barn kanske du INTE skulle särat på benen!!! Det krävs ju inte ett geni för att inse hur barn blir till liksom…

Jag var 17 år när jag blev gravid, aldrig någonsin klagat på livet som förälder! Jag har aldrig sett mitt barn som ett hinder, han är ett mirakel och jag kommer alltid känna mig välsignad som fick möjlighet att bli mamma till min ”lilla” prins som nästa månad fyller hela 13år!

Visst kan det vara jäkligt tufft ibland men ingen sa att det skulle vara lätt och varför klaga och gnälla om att vara förälder? Det kommer ju inte göra barnet ofött!  Det är tufft att vara förälder och man får ge upp eller offra vissa saker men så är det bara så håll käften!

IMG_5773

 

 

Vad fan hände?

Hallå hallå

Nu har jag bockat av alla mina planer och måsten för dagen förutom shoppingen, den hann jag inte med så ska klämma in den i morgon 🙂

Eftersom jag var så sjukt trött drog jag i mig 4 koppar kaffe innan träningen men det hjälpte ju inte så var rädd att det skulle bli ett dåligt pass men passet gick jätte bra, körde på lite hårdare än vanligt för att få snabbare resultat och i slutet trodde jag att jag skulle svimma men det gjorde jag inte, måste lägga i en högre växel nu så jag får bort min jäkla muffins mage så jag slipper hålla in magen varje gång jag har något åtsittande på mig, eftersom jag är relativt smal på resten av kroppen så ser jag gravid ut från sidan och det är pinsamt, jag har alltid fått ”beröm” för mina magrutor så vad som hänt de senaste åren vete fan men nu får det vara nog, jag vill inte längre skämmas eller känna mig instängd i fel kropp, jag ska vara vältränad inte muffins fet och slapp!

IMG_5770

IMG_5768

 

Ett stycke kött

God morgon

tråkigt att vakna till ett mulet Stockholm men det är ju Sverige så bara att gilla läget!

så här ser dagens schema ut:

Tvätta

Städa

Träna

Shoppa

Kan ju erkänna att det var ett tag sedan jag var på gymmet så idag finns det verkligen inga ursäkter även fast jag endast sovit ett fåtal timmar, hoppas att det inte är så mycket folk på gymmet och hoppas verkligen att man får vara ifred. Det händer ibland när jag är på gymmet att någon utav de män som tränar kommer fram och frågar om jag behöver hjälp, som om jag vore helt tappad i golvet liksom eller som om jag vore för fattig för att anställa en PT, jag kräks på just dessa män!

Ska man inte kunna träna ifred utan att behöva känna sig som ett stycke kött? 

Jag är sjukt osexig på gymmet, inget smink, svettig och äcklig så förstår inte hur dessa män tänker när de kommer fram och raggar, idag ska jag dra på mig en svart sopsäck 🙂

Ha en underbar dag

Så less

Jag är så less på att jämnt och ständigt bita mig i tungan för att inte säga det jag tycker eller att behöva sätta sig på händerna för att inte skriva det jag egentligen vill skriva här… 

Om jag bara skriver det som förväntas och bla bla bla är det ju ingen ide att ha en så kallad blogg så från och med nu skippar jag alla filter och underhåller er på riktigt istället på gott och ont kanske men jag spyr på alla bloggar man läser där allt är så jäkla härligt och underbart, det känns så falskt, som en falsk fasad, man skapar en ”värld” som man anser att folk vill läsa om istället för att skriva som det är eller vad man tycker och tänker, jag kommer att börja se skrivandet här som en ”modern dagbok” där mitt innehåll kanske inte faller alla i smaken men som tur är kan man ju välja om man vill läsa eller inte….

Älska eller hata mig….

profil

Uppvärmning

Är på Pioneer Fightgym i Sumpan just nu och barnen har uppvärmning på hög nivå, Kev tränar här 3 dagar i veckan och här är det ingen töntig träning utan här kör barnen hårt och disciplinerat varje gång, Kev har testat ett par olika klubbar genom åren och aldrig har vi varit nöjda förens vi kom hit, många andra klubbar som har barn träning är bara bus och lek utan att dom lär sig något men här är det på riktigt och jag kan varmt rekommendera denna klubb

IMG_5619

 

Nu Jävlar!

Nu jävlar är det bara till att glömma bort att man är en aning bakis och öm i hela kroppen för nu är Poker Face på och dags att köra så det rycker, det är onsdag och lill lördag så kommer bli en kanon kväll

Ha en underbar kväll på er där ute!

IMG_5605

IMG_5603

 

 

 

Åhh Gud!

Förlåt mig Gud för att jag har syndat! Och inte så jäkla lite heller, slår man upp ordet synd i ordboken hittar ni en bild på mig!

Ett glas vin blev två glas vin och två glas vin blev tre glas vin sen slutade jag räkna och njöt av min lediga kväll i ett trevligt sällskap och helt plötsligt visade klockan 05.30!

Jag vet inte vad som är värst… att jag har syndat eller att jag ÄLSKADE det…. jag må vara trött och sliten nu men jäklar så nöjd jag är!

Synden klär mig!

IMG_5600

Fy skäms!

Fy skäms på mig som gick förbi gymmet och gick till Systembolaget, hoppade över gymmet idag eftersom ryggen inte är helt hundra så vila idag och köra i morgon istället!

Jag är inte direkt någon stor drickare MEN detta vin är riktigt gott och är man ledig så får man lyxa till det helt enkelt, jag känner att jag både är värd det och behöver det, hämtade även ut Kevs nya leksak som han väntat på i hela 3 dagar så vin till mig och leksak till Kev!

IMG_5585 IMG_5586

Seg morgon

vaknade av att båda mina alarm på telefonen tjöt, var så jäkla trött att jag inte hörde det första men nu är jag vaken och ska börja dagen med ett varmt bad och en härlig ansisktmask sen har jag lite ärenden att göra och hoppas jag kan klämma in ett pass på gymmet också men vi börjar med ett bad sen ska jag försöka planera dagen

IMG_5583