upp å hoppa

Fixa iordning barnen för en dag på dagis. Sen vidare på möte hos skattmasen. Inte en givande dag precis men va ska man göra. Sen ska jag ha något kunskapstest i listening i engelskan dessutom suck. Men imorgon så ska barnen vara lediga och Alvin på läkarkontroll och sen ska barnen lämnas hos mormor och farmor för vi ska upp till linköping på maskinisten 🙂

utveckling

Det är så jäkla drygt att finest app endast finns på iphone.  Därför blir mitt bloggande inte alls detsamma som tidigare nu när jag bytt telefon. I helgen var vi nere i Helsingborg på fest, riktigt trevligt å en tatuering blev det också där nere. Å nu till helgen blir det en tur till linköping för att se maskinisten lira. Ska bli riktigt trevligt 🙂

Fullt upp

Med detta pluggandet alltså. Snart färdig med natur å sen det allra värsta kvar matte å engelska. Sjukt nervös att inte fixa det alltså. Annars händer inte mkt här

Dra på trissor

13månader och tio dagar tog det sen börja devin äntligen gå;) det var på tiden. Nu e han hemma med helt igenbommade ögon stackaren. Men ska till BVC med Alvin sen då får hon fixa salva till hans ögon. Typiskt att jag skulle klippa mig idag å allt krocka. Jaja det finns fler dagar det viktigaste är att devin blir frisk.

Maskinisten trollhättan mörkhårig

I lördags var vi barnlediga från båda små samtidigt för första gången på evigheter så vi drog med syrran upp till Trollhättan för att se på maskinisten. Sjukt trevligt ställe jävligt trevlig spelning. Helt klart värt resvägen. Hoppas på att maskinisten spelar neråt igen snart så vi kan gå. Drack tre hela öl sen fick det räcka. Dricker ju aldrig längre å vill inte ens festa heller men att ta någon öl för att det e gött kan jag göra. Har färgat håret mörkt med. Först va jag ju rosa hårig å nu lila/svart. Ska bara få klippt mig också för helvete va långt det är.

Skittelefonjävel

Min iPhone e så trög så jag blir idiot. Så skaffade mig en Sony z3 å va svin nöjd tills…. Jag va å hälsa på en vän på sjukhus å stängde av telen då funka inte täckningen alls sen så nu ska skiten iväg på service. Skulle valt iPhone alltså!!! Men men tur jag hade kvar min iPhone iallafall så jag kan ha någon tele. Bengalo grejer alltså.
Devin har börjat gå nu äntligen:)) igår va det ett besök på akuten med Alvin eftersom han e en klätterapa å klättrade på tvättställningen ute vid lekplatsen å landade på pannan. Ingen hjärnskakning som tur va. Bara! 3e!! Gången han lyckats slå huvudet riktigt illa på ett år.. Först hoppa han i soffan så han slog huvudet i bordet å det bara pissade blod, andra gången var i Turkiet då han sprang in i en tysks rumpa å föll baklänges å svimmade, å så nu…

Du är fan inte frisk!!

Är något man titt som tätt får höra. Kan bero på att jag e lite galen:) men vi vänder på det, har någon någonsin hört mig påstå att jag skulle vara frisk? Nä just det. Är det något jag aldrig vill bli så är det som alla andra! Jag är en egen individ en rätt galen, impulsiv sån där. Jag trivs med det.
Provet i skolan i fredags va sjukt svårt å knappt någon av frågorna hade jag ens läst om i kursen men klarade mig precis. Fick även diplom för att jag gått vårdcollege och klarat undersköterska utbildningen. Shit va det blev verkligt. Dags att söka lite jobb nu för i april är mitt CSN slut så tänkte läsa på halvtid och jobba upp till:)

Vinst pink lady

Vann en fransförlängning på Facebook och igår utnyttjade jag detta erbjudande å blev så satans nöjd 🙂 att jag inte fått tummen ur innan. Idag fick jag ett infall, har iofs funderat länge på att färga luggen lite men blev faktiskt hela håret ROSA å blev jätte nöjd. Mindre nöjd blev jag med mitt resultat på slutprovet i samhäll idag men men man kan inte alltid vara duktig ju. Klarade d iaf.

Det är mycket nu

Ja en del som händer nu å känns som att det aldrig förr vart så viktig att man som familj behöver hålla ihop. Det är inte mig direkt det hänt nåt men med nära å kära. Jag kommer alltid finnas där för min familj i vått å torrt!!

Devin går på dagis nu och det går jättebra, dock drog han på sig en förkyldning i helgen som i sin tur har lett till att han har tappat rösten stackaren. Annars e han pigg å glad å busig. Han tog sitt första steg häromdagen lille busen. Å börjat ställa sig upp utan hjälp av att ta tag i nåt 🙂 skolan går ok men segt just nu, hade slutprov i religion häromdagen det gick ok men borde gått bättre tycker jag. Fick iallafall ett C i slutbetyg och är väldigt nöjd med det. Nu är det samhäll och nåt så kopiöst mycket plugg man ska hinna med på en vecka, 5 frågor med a-f uppgifter och stora jäkla frågor men men skam den som ger sig..

Det tar sig som mordbrännaren sa!

Igår var det dags för prov i religion. Två frågor bara men sjukt stora frågor. Man skulle göra tankekarta om alla 5 världsreligioner, sen leva i en religion i en vecka (beskriva hur det kan vara att leva som tex muslim en vecka). Jag tror det gick bra trots jag fick lite hjärnsläpp. Men är absolut godkänd. Nu har jag avverkat 3 av 7kurser:) nu är det dags för samhäll, massa politik va det enbart i första delmomentet. Vi var uppe å lämna tillbaka devins vagn i veckan, rena skräpet va den så fick välja en annan:) håller på å försöker få igenom ett byte genom vbab, inte lätt när det i princip är en likadan lägenhet fast på andra sidan området. I natt har Alvin sovit hos farmor men hade tjatat att han ville hem mest. Han har börjat vilja åka hem på kvällen när han ska sova borta. Har fått hämta hem han två ggr innan från faster:/ men men så kan det vara. Det händer rätt mkt annat i våra liv just nu som har vart ganska jobbigt att gå igenom men jag försöker stötta å finnas till så mycket det bara går och hoppas detta snart är över. Ska försöka blogga lite mer men tiden bara rusar iväg ju.