Man mister inget man aldrig haft!

Vissa människor bär på sin stolthet på helt fel sätt, att kunna stå där med huvudet högt är en bra sak om man gör det in the right way. Men att stå med huvudet högt när man gjort ett misstag och inte kan erkänna sina fel är något som stör omgivningen. Men om det är så det spelet ska fungera så fine for me, det bevisar bara att det inte funkar och att det har legat något annat i luften. Kanske ren avundsjuka? Vem vet, det är ju bara människorna i sig som vet om det, dom det handlar om. Life goes on helt enkelt, man mister inget man aldrig haft. Falskhet är ett stort bekymmer i det hela, men what goes around comes around, det handlar om karma och kommer ändå i slutändan att komma tillbaks till personerna i sig. So keep your head up, and just be strong in the right way! ;)

I love flowers!

Varje år vid den här tiden brukar jag alltid vilja piffa till min balkong med nya och fräscha blommor, eftersom jag är en av dom flesta människorna som gillar att tillbringa sitt morgonkaffe ute på balkongen när vädret tillåter tycker jag alltid det behövs det där lilla extra för att piffa upp stämningen för att verkligen känna av ett välmående till tusen när man vaknar. Därför har jag planer för att sätta detta i bruk och göra saken till verklighet idag, jag ska åka iväg och köpa blommor till balkongen, jag älskar alla dessa olika sorters blommor som finns, det är vackert och väldigt harmoniskt i sig, jag blir glad av färger, man måste ha lite färg i tillvaron kanske dock lite knasigt men sant! Hahahaa Men trots detta tror jag inte att jag är ensam om den biten! Ska knäppa lite bilder så ni får se hur resultatet blir!  :) 

Letar hus för fullt!

God morgon alla härliga! 
Ni som känner mig, ni som följer mig, ni som finns i min omgivning vet hur jag fungerar på morgonkvisten när jag slagit upp ögonen, jag behöver mitt coffee, rakt av, ingen snack om saken. För att vakna till liv och känna mig som en människa och inte ha ett hett temprament och ryta som ett argt lejon! Efter en kopp kaffe är jag fit for fight och det är fritt fram och yttra sig om allt som man känner för.. Hahahaa.. ;-)

Ja juste, en sak som jag fått fnatt för och har blivit helt galen vid det är att leta hus, jag bor ju nuförtiden i lägenhet men har fått extremt mycket smak för att vilja köpa ett hus. Dock vill jag inte ha vilket ruckel som helst, det ska se bra ut och därefter kan man börja renovera upp det som man själv vill ha det, i sin egen smak, men det är svårt att hitta rätt, man vill inte att huset ligger mitt ute i skogen, för det skulle jag aldrig klara av, jag är ingen skogsmulle! Hahah så vi får se, kanske hittar jag mitt drömhus, kanske hittar jag det inte, kanske till och med att det blir ett evigt letande, you never know! :-)

 

My lovely angel!

Saknar och älskar denna man något så högt på denna jord, he is my sunshine and my angel! :-)
Imorgon behöver jag inte längre vänta till dödsdagar för att träffa honom, för då får jag äntligen tillbringa lite quality time med min underbara fästman (Ler busigt, hihi)

Fotbolls VM, nothing for me!

Allt detta jäkla tjat om Fotbolls VM, man ser det i tidiningen, på tv, på facebook, ja i princip överallt, det håller på dagar och år innan det ens startar känns det som, visst fine det är väl kul för dom som på riktigt riktigt är intresserad av fotbollen, en boll som grabbar springer efter.. Hahaha.. det är helt.. hur ska man säga, ganska komiskt i sig, men för många en stor händelse och en tid för att njuta lite ”extra” av sitt välmående. Människor sitter och taggar upp sig till tusen för att få se och uppleva den feelingen. Jag taggar upp mig för en sak när det gäller sporten, när Finland & Sverige spelar mot varandra i Ishockey, då är jag med i matchen! Hahaha;-)

Men som ni hör, jag är inte något fan av just den biten. Hahaha.. jag försöker fundera på vad jag brinner för? Vad jag sitter och taggar upp till tusen för? Måste lägga handen på hjärtat och säga att jag faktiskt inte har en susning av vad det kan vara, jag lever för stunden och är det något jag grymt älskar att göra, kommer jag att göra det för stunden och låta det brinna i mitt minne förevigt. Vad brinner ni för? Sådär extra mycket? :-) När jag kommer på svaret till den frågan.. så kommer jag låta Er få veta det, men just nu står det still i mitt stilla sinne.. Hahaha! 

Älskar sommaren!

 

Sommaren har glidit in här i Sverige som en stormvind. Klänningarna har åkt fram, håret är färgat och solbrillorna sitter som gjorda i ansiktet. Underbara sommarkvällar med värmen i högsta grad, jag älskar sommaren & piggheten kittlar något grymt i kroppen, man mår som en prinsessa av solskenet som värmer än till max.

Skrivandet har legat på hyllan ännu en gång, men jag erkänner, det börjar klia lite i fingrarna, så jag ska nog ta ett skutt in i bloggvärlden och dela en gnutta av mina ord och rader till Er där ute som sitter och klickar in sida efter sida när rastlösheten faller en på plats.

Ord och inga visor, well well i will be back och jag börjar redan idag! Hahaha..
Väntar styggt på min semester som kommer komma i slutet av denna månad. Blev lite senare än beräknat detta år, men det känns som att man valt rätt period ändå, sommaren är ju direkt inte över än på långa vägar, den har ju precis börjat! ;-)

 

Vart tog våren vägen?

Hello beautiful angels and devils! :-)
Ligger och funderar på detta väder som vi har i Sverige just nu, vilket alla miljontals människor klagar över för stunden, men det är förståligt, jag avskyr detta med, rakt av! Häromdagarna satt man ute, med en kopp kaffe och njöt av det underbara solvädret, den där riktiga vårkänslan som strömmade genom sin kropp och helt plötsligt är det vitt på backen igen och isbjörnarna springer runt som yra hönor och det är iskallt ute, buuuuu!!! Me don’t like! :-( Vill ha vår nu och en riktig sommarkänsla.. dock har denna ”vinter” varit guld och gröna skogar, det har inte varit det där asjobbiga vädret som man bävar för att kliva ut från ytterdörren, utan tvärtom det har varit helt okej, så tummen upp för den biten! ;-)

Jag har lite som jag skulle behöva stå i, men en sak i taget, är ledig just nu, känner mig mör i kroppen, har en förkylning som vägrar att släppa, det är inte allt för jobbigt, men man är knasigt täppt i näsan stup i kvarten, ena sekunden kan det vara okej och andra dagar känns det som att hela ens värld är uppstoppad! Hahaha.. riktigt konstigt faktiskt, men det går nog över så småningom, förhoppningsvis! Längtar även tills imorgon då jag får besök av min underbara kille som tänkte ha vägarna förbi mig i ett par dagar, lovely! :-) <3

Du är min kärlek!

Den första September 2013 detta år förlovade jag mig med min underbara pojkvän. :)
Första gången jag la ögonen på honom blev jag kär, ni vet den där varma känslan som strömmar
igenom ens kropp och man kan inte slita blicken från en människa, hela mitt hjärta började dunka.
Jag kände mig helt knäsvag, hans leende fick mig att smälta som is i solen. :)
Ju längre tiden gick och ju närmare vi började att umgås ju mer ville jag bara ha honom.
Du gör mig glad och lycklig, du är otroligt omtänksam och har ett rent hjärta av guld. :)
Ibland kan allt liknas vid en saga, han är min prins och jag hans prinsessa, love is in the air over and out! :) Han är som en ängel utan vingar och får mig att sväva på rosa moln, i’m crazy in love with him, han är mitt syre här på jorden för att jag ska kunna ta mina andetag lite lättare, jag är glad att ha dig vid min sida,
jag älskar dig mitt finaste hjärta! <3

Lucia!

Lusse Lelle, Lusse Lelle, elva nätter före jul! ;)
Japp då var vi här också, elva nätter före julafton, det är dagen med stort L Lucia, men även dagen med stort F Fredagen den 13:e, undra vilken av dessa två man ska fira? Kanske finns det lycka i det hela i alla fall, inte behöver allt vara otur bara för att det är fredag den 13:e. Ganska passande ändå att det föll in på en och samma dag. Allt på en gång.. Hahaha! ;)

Lucia grundar sig på detta:

Vårt Luciafirande grundar sig på ett helgon, Lucia, en helig jungfru som på 200-talet levde i Syracusa på Sicilien. Enligt legenden var hon en varmt troende kristen och hon skänkte sin hemgift till de nödlidande på Sicilien. Detta sedan hennes mor tillfrisknat efter en svår sjukdom.

Den unge mannen, som hade tänkt gifta sig med henne, blev så upprörd över detta att han anmälde henne för myndigheterna. Kristendomen var ju ännu inte accepterad. Hon skulle som straff överlämnas till en bordell, men hon gick inte att rubba ur fläcken. Man tände då en bål runt henne, men lågorna skadade henne inte. Till slut stack en romersk soldat sitt svärd genom hennes hals.

Detta är våra svenska luciatraditioner:

Hennes öde att bli dödad för sin kristna trots har ingenting med våra svenska Luciatraditioner att göra. De uppstod inte förrän mot slutet av 1800-talet. Men så länge man använde den julianska kalendern, inföll vintersolståndet den 13 december, så Lucia var alltså ett förebud om ljusare tider och längre dagar.

Jag önskar er alla en trevlig Lucia! :)

Just another day in my walk through closet!

Observera, den är ej klar, därför detta kaos på väggarna
, håller nämligen på och målar om där, plus att det ska bytas golv och diverse andra saker :)

Detta år köpte jag både en ny klänning till julafton som jag tänkte ha och dels en nyårsklänning, eftersom jag har turen med mig att inte jobba detta år på nyår så fick jag lyxa till det med en klänning till nyår också, fick dessa två klänningar hemleverade igår, helt klockrent, i love it, riktigt tjusigt! :) Just i stundens hetta sitter jag här och yrar bland mina ord och meningar, tog en liten paus från att ha stökat omkring i min garderob, det är helt perfekt dag för att rensa runt i den, eftersom jag har tvättstuga känns det mer eller mindre som ett passande tema, jag älskar den där garderoben, det är lätt att hitta det man letar efter, speciellt nu när man börjar få allting på sin plats, dock kanske den kunde ha varit lite större, eller så är det bara jag som har allt för mycket kläder hängandes där..Vem vet, det är en gåta i sig.. Hahaha! ;)