Så långt borta..

18951328_10158751306770573_8137203113196581787_n

Ibland kan jag stanna upp i tankarna. Det är en tanke om dig, en tanke som väcker många minnen, minnen som vi hade tillsammans, du och jag. Jag saknar dig, ibland dagarna långa, ibland några sekunder. Det finns mycket som påminner om dig. Dofter, platser och framförallt låtar.

Det måste varit låten som väckte upp något som jag länge inte velat ta upp till ytan, som jag länge kanske bara lagt på hyllan för att det inte var läge. Jag tror vi alltid kommer att sörja, jag tror vi alltid kommer att minnas, för det är vad verkligheten bär på. En bok som är fylld med minnen, en bok som påminner oss om vad vi faktiskt varit med om och vilka människor som satt sina spår i våra hjärtan.

Jag hoppas du har det bra där du är, för även fast du inte finns med oss idag så vet jag innerst inne att du tittar ner på oss och ler, så långt borta men ändå så nära. Jag kommer bläddra vidare i min bok, sida efter sida och le. För du skrev en historia som jag alltid  kommer att bära med.

All i need is sunshine..

17036076_10158232363475573_1581585833_o

17022043_10158236666295573_4439371230533796353_n

För några veckor sen befann man sig bland palmerna och solen i Bali. Lite skillnad på vad som gömmer sig här hemma i Sverige. Den här övergången mellan vinter och vår är som att spela på roulette man vet aldrig om det är sol eller ett dystert grått väder ute.

Alltingen vinner man eller förlorar man. Ena sekunden skiner solen och man tänker ”Yes, äntligen lite ljust,våren är på väg” nästa sekund är det som att himlen öppnat sig och ner rasar det vita snöflingor som om vintern bara är bakom hörnet och våren/sommaren någon annanstans.

Jag längtar verkligen efter sol och värme. För just nu när man tittar ut genom fönstret är det bara som att man vill slänga sig ner i sängen igen och bara dra täcket över huvudet och önska att vädret kan börja göra lite nytta istället för att vara så dystert och dåligt och bara sluta vara en sån pain in the ass, haha.

Eftersom den här tiden på året är lite av vad jag vill kalla det hela jobbigt, så tänkte jag packa min resväska och fly Sverige för en weekend resa i Italien med en god vän till mig. Vad är inte bättre än att fortsätta fylla på sitt bagage med lite ny energi och leva livet lite extra? 😉

Every day is a new beginning..

16716254_10158232354680573_7238415619734067708_o

Det vi inte vet idag, vet vi inte imorgon heller.
Rätt fascinerande hur mycket man inte vet om i förväg. Vi har ingen aning om hur
morgondagen ser ut om vi inte har planerat den. Men oavsett planer för dagen så kan allting hända däremellan, för vi vet inte, vi har ingen aning och jag tror det är det vi lever på.

För hade vi vetat innan vad som skulle hända och ske skulle man inte kunna ta det som det kommer. Just i den stunden kanske man inte vet hur man ska hantera situationen och hur man ska känna sig i efterhand, men en sak är säker. Det vi känner och det vi gör är precis vadvi människor är. Det är våra personligheter som speglar sig i vårt liv, en spegelblank bild av oss.

Vi gör det till vad vi vill. Vissa vill mer än andra och andra håller sig till vad som finns och
nöjer sig med det lilla. Men oavsett vilket så väljer vi att leva med det vi känner oss trygga med, helt enkelt det vi känner att vi brinner för. Men långt där borta från den verklighet vi har och det vi lever i, sitter vi alla någon gång och drömmer. För drömmar är något  vi behöver ibland för att uppnå våra mål.   🙂

You will never read in my text… ”I gave up”

15857679_10157945496715573_2108712913_o

12 månader har gått, 52 veckor har passerat och 365 dagar har förgyllt ett helt år.
Vi pratar om 2016 den här gången. Min väg genom året har varit bland det bästa året och bland det värsta året. Det har varit med blandade känslor som jag lägger 2016 bakom mig och går in i 2017.

Det har varit som att åka en berg och dalbana, mycket har gått upp och mycket har gått ner. Jag har alltid varit den som kämpat mig fram till det sista och kommer alltid att göra. Oavsett vilken mur som rivs hos mig vet jag att jag alltid kommer att klättra upp för ett berg som är högre än de flesta,det finns inga hinder bara en massa möjligheter.

Jag har stannat upp flera gånger och tänkt att det här kan inte vara sant. Varför händer just det här? Men någonstans inom en själv vet man att det är just det här man behöver för att kunna komma ut starkare som person. För jag tror starkt på att oavsett vad man än går igenom, svåra som lätta saker så finns det alltid en mening, även fast det känns
som det ena rasar efter det andra.

Men så länge man inte slutar hoppas och så länge man har hoppet kvar så kommer det
att komma dem stunderna där man känner att man faktiskt åstadkommit så mycket mer än vad man tror. Även fast motgångarna knackat på min dörr ett flertal gånger så kan jag faktiskt med glädje säga att det är en liten bagatell jämfört med vilka vinster som jag vunnit år 2016, det är saker som väger större än vad mina motgångar gjort.

Man ska aldrig stanna upp och låta en motgång styra och förstöra, utan man ska ta lärdom och blicka framåt, för det finns så mycket mer bakom nästa dörr, det är en utmaning och allt du rör vid kan sätta guldkant på vardagen, bara du själv ställer dig in på det och tror på det du gör, så kommer du att klara av så mycket mer, för i slutändan, är det du som väljer och i slutändan är det du som tar hem den högsta vinsten.

Sometimes you can’t explain..

DSC_0370

Sometimes you can’t explain what you see in a person. It’s just the way they take you to a place where no one else can. Vad är det som gör att vi just känner som vi gör för en annan människa? Går känslor ens att beskriva i ord eller är det just något vi bara känner inombords? Senaste veckorna har mina tankar snurrat runt miljoner varv i mitt huvud, det tar inte stopp.

Det sägs att allt har sin mening, men vad är meningen egentligen? Att lära sig att gå vidare? Vad grundar sig allting på egentligen? Vi människor är som vi är, vi har inte alltid facit i handen och även fast jag skulle ha facit i handen hade jag stått där ändå som ett tomt frågetecken. För några svar finner jag inte, hur jag än lyckas vrida och vända på allt elände.

Det blir lättare med tiden och saker kanske svalnar ner efter ett tag, men vi kommer alltid att bära med oss känslan, för det är något som inte går att radera bort. För oavsett vad man än går igenom så kommer det bli bättre, för vi människor klarar av allt, vi lär oss att leva med det, vi går vidare, det är så vi gör, fast det känns tungt.

Kämpa vidare min vän..

20141151044544990959819_sbig

Hur mår du egentligen? Svaret kommer snabbt och konkret. Bra, säger personen. Men att stå och ställa den frågan till din vän är enkelt, det svåra med det hela är att veta hur det egentligen ligger till och hur det verkliga livet och de verkliga känslorna inom den personen inte alls är så okej och bra som han/hon påstår. I verkligheten kämpar personen dagligen med en kamp, en kamp om att överleva varje dag.

Att den kampen handlar om att orka sig igenom en hel dag, att för varje sekund och minut försöka slå bort hans/hennes tankar från sitt huvud, den där rösten som säger något annat, den som påminner honom/henne om vilket skit allting egentligen är. För oss andra är det enkelt, för vi sitter inte där i samma situation, det är rena rama dansen på rosor för oss att ta igenom varje vardag för vi känner inte samma smärta och vi lever inte i en kamp om att behöva kämpa eller överleva med att ta oss igenom en endaste dag.

Jag visste inte ens hur jag skulle få upp dörren..

13987822_10157218660450573_37079976_o

En utav de värsta fobierna jag har, fick jag möta på häromdagen. När jag var liten rörde det här mig inte ett dugg men nuförtiden har jag fått sån extrem fobi för just spindlar. Jag vet inte vad detta beror på och hur det ens kan komma sig att man får fobier? Kanske är de deras jätte äckliga ben som vandrar omkring överallt, tanken på att en spindel skulle krypa på mig får mig att vrida mig kors och tvärs, i just hate it, det är avskyvärt! 🙄

Som sagt så mötte jag  häromdagen på en jobbig situation. Jag som tänkte att jag skulle ta mig en skön och avkopplande dusch som slutade i ren kaos. Min pojkvän bor i ett spindelnäste, man skulle kunna tro att han bor ute på landet men nej, han bor i centrala delen av stan. Precis när jag kliver in i duschen och drar för duschdraperiet så ser jag den där jäveln, stor som ett hus sittande snällt på duschdraperiet… 😥

Den chocken och den paniken jag fick på dessa få sekunder resulterade i att jag knappt visste hur man öppnar dörren?! Utan jag står där helt stilla och försöker komma på hur jag ska ta mig ut från duschen utan att spindeln ska få för sig att hoppa på mig. Till slut lyckas jag komma ut helt  och skriker lite halvt i panik till min kille som fick komma och plocka bort den, Hahaha.. måste ha sett roligt ut.. men jag kan lova att mitt hjärta satt i halsgropen på mig..  😀

Bästa produkterna!

scholl-velvet-smooth-express-diamond-pedi-electronic-foot-file-pink-1-pcs-big-2x

254x254

Ni vet hur man brukar tro att vissa produkter är bara ren jäkla bullshit och kommer inte alls fungera som man vill?  Varje tjej/kvinna & kille/man borde ha denna produkt hemma. Den är helt fantastisk, jag rekommenderar verkligen de här två sakerna. Har du ingen? Gå och köp då, jag lovar ni kommer inte att ångra er.  😆

Jag var själv skeptisk till det här, men jag tänkte att jag skulle prova i alla fall och vartenda krona som jag lagt ner på dessa är värt, jag är hel nöjd med resultatet och det bästa av allt vet ni vad det är? Det är att det är så enkelt att använda och det tar inte alls lång tid, tänk er själva.. sitta och fila fötterna eller naglarna tar ju evigheter och speciellt i den värld vi lever i nu, många av oss har inte tid och har en hektiskt vardag, så detta är perfekt för oss!  🙂

Nu låter detta inlägg som om jag vore någon slags försäljare och försöker lura i er att köpa en massa konstigheter som i slutändan inte alls fungerar, men så är det inte, detta är ingen konstig reklam och jag är definitivt ingen försäljare, jag är bara jag och ville rekommendera er toppen produkter som verkligen funkar!  😆

I do the pingvin walk..

13951036_10157194806050573_960216036_o

Vi låter rubriken tala för sig själv, för jag kan bokstavligt säga att jag knappt kan gå efter den här helgen, går och lunkar fram som en pingvin för att komma framåt, haha. Efter allt dansande, skuttande och hoppande är min kropp helt mörbultad, aldrig mer fel skor på en festival. Släng dig i väggen ballerina skor, vill aldrig mer ha på mig er, hahaha!  😀

Två dagar senare och jag är fortfarande helt i extas, jag har haft en grym helg med en massa härliga människor runt omkring mig och asbra musik, det här kommer man verkligen kunna leva länge på och det bästa av allt semestern är inte ens över för min del, så jag kan nog säga att jag är gladare än en hund som precis möter upp sin ägare i ytterdörren efter att matte eller husse har varit borta i 5 minuter.  Hahaha  😉

Ps. Jag slänger in lite fler bilder i efterhand vid ett senare tillfälle i något inlägg, just nu ligger alla bilder huller om buller  🙂

What else could it be?

DSC_0360

Weekend festival börjar närma sig med stormsteg, imorgon drar vi iväg ett helt härligt gäng till den efterlängtade festivalen i Stockholm. En helg full med galenskaper, det gillar vi skarpt, nya äventyr på schemat är aldrig fel, snart kan vi ”bocka” av denna sak från semesterns to do list! Ser verkligen framemot detta evenemang, kommer bli riktigt nice. 😉

Men det är en dag idag också, en dag med fullspäckat schema egentligen, borde hinna med allt möjligt, skulle ha behövt dra in till stan och fylla shoppingkassarna, men det får bli en annan vacker dag, idag känns inte som en dag man vill ta sig i kragen eller att ge sig själv en spark i arslet, vädret hjälper inte till med att dra en smula lathet i sig, grått och trist, kanske lyckas man packa sin resväska, kanske inte..så är feelingen idag, haha.  😆