Var dig själv & ingen kopia..

13012784_10156760602435573_2150588391124855515_n

Det känns som en perfekt dag för att kunna gnälla av sig lite, det är regnigt och alldeles för blåsigt väder för att man ska kunna säga att sommaren är på inkommande. Lustigt vad vädret kan påverka humöret så pass mycket som det gör. Kolla nästa gång ni är ute och går någonstans, är det sånt här skit väder så är det garanterat inga strålande leende som folk har på sina läppar, skiner solen en gnutta så lär ni garanterat möta personer med ett stort leende över hela deras ansikten och kanske till och med ett och annat glädjeskutt. Hahaha!  :-) 

Själv känner jag bara att vissa personer inte har någon fantasi kvar, måste man verkligen gå efter hur andra ser ut? Måste man ha liknande stil som andra? Vart brister er fantasi någonstans? Har man inte någon slags respekt kvar och kan lita på sin egen smak och köra på sin egen stil? Eller är de i det här fallet så att du inte kan låta bli att tycka att hon har det där lilla extra och att hon faktiskt levererar på en helt annan nivå än vad du gör? Vad vet jag vad du tänker, men du borde börja tänka lite själv och inte försöka ta det hon har.  😉   

Ett hus fullt av minnen..

12991064_10156747315225573_5177662984166400887_n

Senaste tiden har jag funderat på en viss plats i mitt liv som har haft stor betydelse för mig under många år. Det är ofta som jag återvänder till den platsen, det finns minnen och personer som man inte kan få tillbaka. Att just en sån plats haft så stor inverkan på min vardag är något som man inte kommit att förstå förrän i efterhand.

När min morfar och min mormor levde köpte dom ett sommarställe. Det sommarstället blev en del av mina minnen som jag än idag bär på. Det är ett hus där jag tillbringat många dagar i mitt liv. Det är ett ställe där minnen har byggts upp ända sedan min barndom. Det är ett ställe som jag skulle haft kvar än idag, vilket jag inte har. Jag vill verkligen åka tillbaka dit bara för att kunna strosa runt där och bara minnas, för jag tror innerligt att vi ibland behöver minnas på nytt, alltihop. 

Därför har jag svårt att göra det..

DSC_0146
Inspiration, vart finner du dina idéer ifrån och vad inspireras du av som mest? Vissa dagar kan det bara kännas grymt  nice att slänga sig ner framför datorn och bara glo igenom saker folk skriver om. För egentligen, vem säger att det som just du skriver om ska vara rätt eller fel? Jag personligen anser inte att det finns något mellanläge där eller något som heter rätt eller fel.

Men dock har jag väldigt svårt att läsa igenom andras bloggar, inte för att folk inte skriver bra, inte för att folk inte har bra idéer utan för att jag kan inte låta min inspiration komma därifrån. Jag har mina favoriter som jag läser igenom dagligen. Men detta är undantagsvis dessa dagar då jag inte finner mig själv helt tom på tankar och funderingar. 

För ena sekunden kan man sitta där med en idé och helt plötsligt när du glider in på någon annans sida och börjar läsa igenom deras texter, så är det som att dom har synat igenom hela dig, dom har skrivit exakt det som du själv suttit och tänkt skriva och det är just dessa inlägg som aldrig kommer publiceras. Därför har jag svårt att läsa andras bloggar. 

Det blir aldrig som man tänkt sig..

 DSC_2011

Ni som känner mig och har följt med under min resa hittills vet att jag hållit på med det här i flera års tid. Om jag inte minns fel är det sedan 2007/2008. När jag började hade jag ingen som helst tanke på vad jag egentligen ville åstadkomma. Jag ville bara rensa allt som kunde komma i skriftens väg. Att skriva om en massa skit saker och ibland skriva av sig om något som verkligen berörde ens känslor och hjärta, det är något som alltid varit  mitt bollplank. Vilket ofta är mitt sätt att uttrycka mina känslor i ord.

Men att ha denna motivation uppe på topp och att verkligen sätta sig ner och finna den tiden till att göra det här har aldrig varit enkel. Jag har allt för mycket annat att tänka på och har allt för lite tid för att kunna hålla uppdateringen flytande. Men jag har mina perioder då jag återkommer hit och skriver av mig och varje gång så önskar jag att jag kunde hålla mig till det här och bara verkligen köra mitt race fullt ut.

Men det är alltid något som dyker upp i min väg och som gör att jag inte kan hålla det hela på rullande band. Så även fast jag kanske sitter och säger nu att.. ” den här gången har jag motivationen uppe, den här gången ska jag verkligen hålla i det här” så kommer det inte förmodligen att ske. För det finns så mycket annat jag måste koncentrera mig på och framförallt prioritera. Även fast skrivandet ligger mig varmt om hjärtat. :-)

Hundred things to do..

12798861_10156560371460573_6624941556771634486_n

Hej alla glada och underbara människor där ute i solskenet! :-)
På något sätt känns det som vi är på väg mot ljusare tider, den där såkallade våren är äntligen här. Själv har jag allt för många bollar i luften, den senaste tiden har man bara kastat sig in i alla möjliga saker som kommit och trampat in i ens väg, saker som måste bli gjort. Det har funnits stunder då man undrat över om man ens kommer ihåg vad man själv heter..Hahaha, med andra ord jag har verkligen varit busy. Men sakta men säkert börjar puzzlet byggas på plats och snart är man där man vill vara. 😉

Let’s face it..

Under den senaste perioden har mycket stått på spel. Allt från dåliga nyheter till bra nyheter har kommit i min väg. Ena sekunden har allting varit enkelt medans andra sekunden har saker bara raserat framför ögonen på än själv. Jag har mött på människor som jag absolut inte vill se och förstår fortfarande inte hur man har stake till att söka upp människor på det sättet. Helt absurt och obehagligt. Du har ingen anledning till att söka upp mig, du har ingenting att hämta hos mig.  Let’s face it, du har alltid varit en idiot och kommer alltid att förbli, det är bara en tragisk sanning och ett faktum.

Vila i frid min hjärtevän!

tänd-ett-ljus-för-trollhättan

Jag kommer alltid att bära med dig i mitt hjärta & i mitt minne 😥  <3 
Solen sken och det var vackert väder vi hade precis klivit av båten med vänner och bekanta, vi hade varit iväg på en kryssning och det var där allting började, det här var vårat första möte mellan dig och mig. Jag blev presenterad för dig av min närmaste vän. Jag har all glädje att tacka henne för att jag fick lära känna dig. Du vände upp och ner på min värld på ett positivt sätt, du var en glädjespridare och en fin människa och jag kommer att sakna dig. 

Det var just den här förmiddagen när vi klev av båten som du på ”låtsas” gick ner på knä och friade till mig. Vi var bara vänner då, men i verklighet var det en påbörjad kärleksresa. För det blev du och jag och en ring däremellan. Jag kommer alltid att minnas dig, du kommer alltid att ha en speciell plats i mitt hjärta och jag tror och hoppas du visste om det. 

Den ringen du gav mig då kommer jag alltid att bära med mig, du var min vän och en gång i tiden min kärlek, jag kommer alltid att vara tacksam över dem minnena du har gett mig. Vila i frid älskade ängel, vi ses på andra sidan Tommi <3

Nya naglar!

12404149_10156288798165573_324301259_nHär är hela kitet som jag använde mig av
till att bygga upp dessa tjusiga rackare 😉

702929_10156288798225573_54082573_nBefore..
Som ni kan se på bilden var mina naglar inte riktigt tip top..
12064349_10156288795385573_502892341_n
After…
Men nu är dom juliga och fina.. lite bling bling, tyvärr var det 
svårt att få till rätt ljus på bilden för att se resultatet av naglarna
men det här är så nära verklighet man kan komma.. 

10653982_10156288793045573_1379095031_n (1)Som sagt jag är inte professionell inom detta yrke,
men det duger för att vara ett hemmafix &
jag är super nöjd :-)

 

 


3 dagar kvar.. sedan har vi jul!

ladda ned

Kan ni tänka er vad tiden går fort? Det är endast 3 dagar kvar nu till julafton. Människor börjar julstressa hit och dit, själv tar jag det lilla lugna, som tur var jag smart nog och förberedde allt innan jag åkte på jobb. Så jag är så gott som klar med mitt, vilket är en otrolig lättnad då jag inte har några större krafter till att anstränga mig för tillfället. 

Dock tänkte jag försöka förberedda mig till att göra en liten recovery make over, ja ni vet lite ansiktsmask, fixa mina naglar (måste göra något åt dom, helt förstörda!) , filade fötterna igår och målade tånaglarna också,  så för mig går det sakta men säkert framåt, här är det ingen brådska med någonting, jag lever lite i min egen bubbla just nu och tar saken i mina händer när man känner för det! Hahaha :-) 

Spotify, i love it!

12395215_10156285012705573_17471887_n

Kommer ni ihåg när man hade tusentals låtar på sin dator? När man laddade ner alla bra låtar som man lyssnade på? Nuförtiden har jag knappt en endaste låt på datorn. Jag håller mig till trenden som blivit och den smarta lösningen som har kommit att bli Spotify. I love it, rent av sagt, det är enkelt att ha sina favoritlåtar på en schysst spellista som man själv bakat ihop. Underbart och dessutom så slipper det ta en hel massa plats i datorn, så jag diggar det fullt ut! :-)

Men någonstans så har jag ändå lyckats ha en massa skit spellistor som jag skapat, eller rättare sagt jag har tröttnat på mina listor, jag har tröttnat på låtarna som spelas i dessa, därför har jag nu tagit tag i detta, när jag ändå inte har någon energi till något annat och bara ligger i sängen och myser hela dagarna långa så kan jag lika gärna börja rensa och skapa nya sköna listor som öronen kan vila på till olika tillfällen… Hahaha 😉