Rolig helg!

Fredag.. helg igen! och snart är september slut.

Har lyckats boka upp i princip hela oktober.. vilket iof är väldigt roligt. Första helgen är det dop som gäller.. sen drar vi utomlands, ska ta och boka något ikväll eller i helgen lite spontant , men det blir en solsemester någonstans bara slappa och ha det bra. Sen drar vi iväg min syster och föräldrar på minisemester och sen så åker jag och hubbyn på lyxspa över helgen.. mkt kul att se fram emot! =)

hw

Ny profilbild från FH Photo

gymma

Var duktig och drog ner en sväng till gymmet ikväll och körde litegranna. Brukar inte vara där kvällstid annars, nu var de rätt mkt folk. Gillar inte o behöva vänta på maskiner

Hursomhelst var det skönt o röra på sig lite =)

gym

Bilder

Det börjar ramla in bilder från träffen nu

Så himla kul o komma igång igen med sin stora passion… foto! Jobba med underbara goa människor som är så duktiga.. jättekul!

unnamed (1)

En bild från när jag och Esko fotade ihop. Vi fick ett härligt varmt väder också.. en av de sista varma helgerna

Alla rättigheter reserverade

Akademikliniken

Fått hem roliga hudvårdsprodukter från Akademiklinikens serie som innehåller bra ingredienser

=)

IMG_20150731_145851

 

Något man ska tänka på när man byter hudvårdsserie är att göra en långsam övergång , annars är det lätt att huden kommer i obalans och man kan få acne eller rodnader osv

I Prag

Prag är verkligen en fin stad! Massor med vackra byggnader, mysiga gränder och restauranger

Bodde på 5 stjärniga hotellet Corinthia som hade allt vad man kan önska utav en frukostbuffe, dessutom hade de 2 andra restauranger, en prisbelönt asiatisk och en grillrestaurang. Även ett spa och ett gym som jag besökte 2 av de 4 dagar vi var där =)

Var där med föräldrarna och lilla J

Här är några kort på hur det såg ut..

me1

 

me2

 

me3

 

me4