En enda röra

I helgen hade vi gårdsstädning där vi fyllde parkeringar med grus med hjälp av skottkärra och spadar. Vi skulle köra en parkering per arbetslag men kaxig som jag alltid ska vara så körde jag två, nu har jag rejält ont i armar och rygg. Men det var det värt!

FullSizeRender (2)

Sedan har jag hälsat på en kompis som har en liten valp som min yngste son tyckte så mycket om. Vi blev bjudna på arepas, och pratade en massa och såg på foton,

IMG_4732

Sen körde jag lite tvätt på kvällen och bara tog det lugnt. Det är så skönt när jag har barnen så jag kan varva ner lite. Nu iveckan tänkte jag börja träna igen men jag har några vänner som vill ses också så jag måste ju träffa dem med för veckorna som jag har barnen så prioriterar jag ju dem.

FullSizeRender (4)

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.