lite onödigheter

Slutade min första dag på jobbet (för veckan alltså…) för ett tag sedan och har sedan dess bara surfat runt lite och hittade såklart lite olika onödigheter som självklart måste bli mitt… Så himla typiskt mig.. kan verkligen bli helt galen när jag shoppar, speciellt om jag hittar något som jag tycker är roligt eller att jag bara får för mig att det är något som jag verkligen behöver haha :)

14697411-ptPnH

Behöver detta ens en förklaring? För en person (som mig) som gillar vin är ju det här helt perfekt, dessutom tycker jag att den ser rätt charmig ut…. Ni hittar den HÄR.

13950835-fxSss

Precis som många andra så är även jag super klumpig och slarvig och det är verkligen mycket av mina dyrare saker som fått ta stryk för detta. Bara en tidsfråga innan min iPhone hamnar i vattnet, bäst att vara förberedd? Ni hittar den här fyndiga prylen HÄR.

9243307-nUat1

Haha det här är ju också något som jag verkligen BORDE ha hemma… i förebyggande syfte inför en kväll på krogen… håller ni inte med mig?! Så himla trist att vakna upp dödsbakis på söndagarna liksom :( Ni hittar alkoholtestaren HÄR.

 

my bed is a rose garden

IMG_0163.JPG

Okej min stanna-i-sängen-dag gick kanske inte riktigt enligt plan, då jag helt plötsligt fick feeling för tvätt och städning…. men ah härlig nog så är rummet städat, resväskan ifrån mexiko äntligen uppackad och sängen klädd med nya fräscha lakan – som för övrigt ser ut som en rosträdgård haha, men ack så trevligt för att få den där vårkänslan som annars inte riktigt nått ända fram ;) Som att städningen inte var nog så har jag tvättat två maskiner idag också…. herregud vad det behövdes, hade nog inte ett enda rent plagg kvar… och då menar jag verkligen ZERO rena kläder i garderoben. Det var dags helt enkelt!

 

antingen eller

IMG_9542.JPG

Glass/ Godis
Sommar / Vinter
Sjunga / Dansa
Julafton / Födelsedag
Singel / Förhållande
Rosa / Blå
Bok / Tidning
Brun-utan-sol/ Solarium
Få pengar / Tjäna pengar
Katt / Hund
Jordgubbar/ Hallon
Vatten/ Läsk
Kaffe/ Te
Twilight/Hunger games
HavetPool
Sova/ Vaken
Instagram/ Facebook
Dag/ Natt
Snygg och fattigFul och rik
Erik SaadeMåns Zelmerlöw
Grönan
/ Liseberg
/ Jogga
Göteborg/ Stockholm
Vanilj/ Choklad
Salt
/ Surt
Tomat/ Gurka
Mjukisbyxor/ Jeans
Bio/ Film hemma
Melodifestivalen/ Idol
BrunettBlondin
Sverige/ Utomlands
SkräckKomedi
Mörk choklad/ Ljus choklad
Spontan
/ Icke spontan
Landet/ Storstad
Onyttig/ Nyttig
Dusch/ Badkar
Balkong
/ Altan
SolaBada
Hotell
/ Tälta
Morgonmänniska/ Nattmänniska
Bil
Flygplan
Villa/ Lägenhet
Spara
/ Slösa
Strut/ Bägare
Lullig/ Full
Shots/ Champange
Förfest/ Efterfest
Smsa/ Ringa
Iphone/ Android
Vänsterhänt/ Högerhänt
Få kuddar
/ Många kuddar
Inga husdjur/ Husdjur
Tidsoptimist/ Pessimist

 

lazy day

Idag har jag verkligen inte känt för att göra något alls förutom att ligga i sängen, vilket faktiskt är helt underbart…. har dock som vanligt flera miljoner saker på min to-do-lista, men jag känner att jag kan ta tag i det under kvällen haha :) Dessutom spöregnar det idag igen vilket gör att man inte heller är så särkilt sugen på att ta sig ifrån hemmet, så en stay-in-bed dag är nog det mest lämpliga för mig just…

Bild 2015-02-25 kl. 08.30

och med brist på bilder (jaaa jag vet att jag är lat…) så bjussar jag en ifrån arkivet!

a bit quiet…

Vet att det varit rätt tyst här i bloggen ett tag nu… förlåt för det! Blev lite sjuk efter resan (faktiskt mitt under Finest Awards) och har på riktigt varit helt utmattad varje dag, knappt orkat svara på sms, mail, Facebook osv. Så ja nu förstår ni kanske radiotystnaden haha. Men nu mår jag mycket bättre iallafall, vilken känns otroligt skönt :)

Veckan har precis som vanligt bestått av en massa jobb i butiken och då menar jag verkligen endast det, har ju typ inget liv här i Sverige haha ;) Dock firade jag och en massa andra härliga brudar finaste Jonas som precis fyllt år, kvällen började på Café Opera och avslutades på Wonk och då menar jag verkligen avslutades – vi var kvar tills lamporna tändes haha!

Imorgon är jag ledig och hur den dagen ska spenderas är fortfarande oklart…

IMG_9820