It’s friday!

God förmiddag kära läsare! :) Ja nu är det äntligen fredag och jag har förberett en överraskning för er, som egentligen redan skulle finnas på bloggen men ah tekniken ville inte samarbeta helt enkelt! Så ni får försöka hålla ut ett tag till ;) idag kommer den upp iallafall.

Är i detta nu på väg till jobbet och vill passa på att påminna er om att vi har extraöppet till 20.00 från och med idag, kom och shoppa haha. Hoppas eran fredag blir helt underbar, min har börjat riktigt bra ;)

IMG_9050.JPG

EXTRA EXTRA EXTRA

Från och med imorgon så har vi på Calzedonia Sturegallerian extraöppet till klockan 20.00 alla dagar fram till Julafton (sön: 12.00-20.00) Alltså 10.00-20.00 med start imorgon. Varmt välkomna in till värmen för en bekväm och trevlig shoppingupplevelse! :D

10394607_10205426709175234_6050006667726706430_n

kan bli en dyr kväll ikväll…

Godkväll kära vänner!

Jaa det blev ju lite shopping för min del, suck! Haha nej då är faktiskt väldigt nöjd då jag beställde ett par New Balance skor och det är VERKLIGEN något som jag behöver. Har alldeles för få sköna skor som samtidigt ser bra ut liksom! :) Dock känner jag att jag borde hålla mig borta ifrån att kolla på kläder, då det kan bli en dyr kväll ikväll… har verkligen en sådan känsla haha ;)

image_90885

I just Love this!!!

Haha förlåt alla Paradise Hotel älskare men jag måste bara säga att jag älskade hur Eric Saade tog över kvällen på cafét totalt!!! Kan verkligen se alla deltagarna förväntansfulla inför en kväll med alla ögon bara på dom, men icke sa Nicke haha ;)

IMG_9034.JPG

Älskar även den här bilden som Julia Dansarie lyckades fånga haha! :D

story of my life.

Pratade med Jonas idag när jag var påväg hem och vi pratade som vanligt om väldigt mycket och olika men slutade oftast med att vi pratade om mig och mitt liv… haha och det Jonas sa var något som jag verkligen kände stämde – Jag borde åka iväg ett tag, långt ifrån all drama i mitt liv och bara ta det lugnt.

För är det något i mitt liv som det inte är brist på eller någonsin varit brist på, så är det just drama och jag vettefasen hur jag alltid lyckas hamna i dessa situationer? För precis som både jag och antagligen Jonas märkt så mår jag inte riktigt bra av det i längden. Nu är ju bara frågan vad jag ska göra åt detta? För att åka iväg sådär skulle jag ju inte kunna göra.

Tips mot stressigt och dramatiskt liv skulle uppskattas enormt! ♥

bitch-dramaqueen-quote-typography-Favim.com-457801

I’m over it.

Godkväll kära ni! ♥

Ja ikväll ligger jag hemma (såg precis Paradise Finalen…), skulle ju egentligen till Café Opera för VIP mingel och avslutningsfest för hela PH men kände att jag verkligen inte hade någon lust ikväll. Känner mig trött, frusen och bara allmänt… over it haha. Ingen skam dock för det blir väl säkert en bra fest med alla deltagarna! ;)

Måste även bara påpeka över hur mycket insikt på saker och ting jag fått under den här veckan, känner inte att jag behöver gå in på några detaljer men har som ni kanske märkt grubblat över en massa på senaste? Känner att nu när jag fått lite mera perspektiv på saker och ting, så finns det inte längre så mycket kvar att grubbla över. Saker händer, människor är olika osv.

Så nu ska jag helt enkelt ladda inför mitt nya liv 2015, med ett mål om att ha ett så dramafritt år som möjligt!

Bild 2014-12-17 kl. 23.23 #2

Saknar ord…

Jag saknar ord för dessa killar och den här låten för den delen….. får verkligen gåshud varje gång jag hör den och det känns som fjärilar i magen varje gång. Ge mig sommar nu så jag kan få uppleva detta igen!!! :D

100 Frågor om Alexander Hosby – DEL 8

71. Någon du vill träffa? 
Oj vad svårt finns så många… Men måste nog säga Melissa McCarthy, hon verkar ju vara så sjukt rolig haha :D 

72. När grät du senast? 
Igår?! haha skoja, nej men för en vecka sedan typ!

73. Sminkar du dig varje dag? 
Nej. Varför skulle jag det när jag redan ser helt flawless ut? ;)

74. Vem är du mest lik, mamma eller pappa? 
Tror jag är mest lik min Mamma nu faktiskt.

75. Är du helsvensk?
Njaa inte riktigt, är faktiskt halvfinsk :)

76. En artist du inte gillar? 
Finns så många där också…. men typ Ariana Grande, man ba get of the stage bitch..  

77. En artist du gillar? 
One Direction, I will love you till I die boys!

78. Vad är det bästa som hänt dig?
Livet antagligen och att jag ändå fick ett (hittills) rätt så ba liv. 

79. Vad vill du bli när du blir äldre? 
Vadå äldre, jag är redan gammal?

80. Ditt humör för tillfället?
Trött och lite sliten men på ändå ett rätt bra humör :)

IMG_3147