Redan tisdag!

Godmorgon mina skönheter ;)

Ska alldeles strax åka mot jobbet men tänkte ändå passa på och säga hallon såhär på morgonkvisten, hur mår ni? Sovit gott? Jag har sovit väldigt bra faktiskt och känner mig utvilad, vilket jag verkligen kommer att behöva idag då jag jobbar till 22.00 då gallerian har något event!

Hoppas ni får en grym dag, så hörs vi mera senare…

IMG_0681

Man måste passa på…

   

När solen skiner och man är ledig så får man passa på att njuta… Vilket vi verkligen gör som ni ser ;) Sitter tillsammans med Steffi och Erica vid Karlaplan och dricker lite rosé, hoppas ni har en underbar måndag och start på veckan… :)

i lördags…

I lördags var det äntligen dags för lite hederlig fest för min del och det tillsammans med dom bästa, vi hann med både det ena och det andra och ja man kan ju säga att det kändes rätt ordentligt under söndagen när jag skulle till jobbet… tur att jag hade Elin där som jag kunde stödja mig på haha  :lol: Hur som helst så var lördagskvällen sjukt lyckad och jag känner verkligen för en till sådan kväll snart igen!

unnamed-1unnamed

Det bästa med….

Det bästa med måndagar måste nog vara att jag nästan alltid är ledig, vilket är helt sjukt skönt…. vem vill inte slippa jobba på veckans tyngsta dag liksom? Plus att veckan känns kortare på något vis, även fast att jag jobbar varje lördag liksom. Som vanligt så rullar jag utan planer alls, förutom att jag ska träffa lite vänner på eftermiddagen för lite vin och skitsnack – hur mysigt som helst. Tror måndagar har blivit min favoritdag :)

Bild 2015-04-27 kl. 12.31 #3

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe, vi hörs!

Cellox baby

Om det är något som jag verkligen velat prova på länge så är det Cellox 10 som är en metod för permanent hårborttagning, känner verkligen hur mitt liv skulle underlättas såå mycket då man helt enkelt skulle slippa all rakning, vaxning osv osv. För att inte tala om alla komplex som (kanske inte bara jag) man får av den oönskade hårväxten…  Har många vänner som testat detta och blivit mycket nöjda med resultatet, behandlingarna ska också ha varit rätt smärtfria vilket såklart är ett stort plus om ni frågar mig haha :) Behandlingarna gör man 5-8 gånger men med typ 8 veckors mellanrum. Dags att ta sig till VictusClinic antar jag…. Har ni gjort den här behandligen? Om inte, vilket område skulle ni vilja behandla? 

ipl_hair-02b

Bild: Victus Clinic

 

Trevlig helg!

  

Då var det äntligen fredag och löning, känns som att helgen inte kunnat börja bättre? ;) nu blir det jobb för min del, trevlig helg!