antingen eller

IMG_9542.JPG

Glass/ Godis
Sommar / Vinter
Sjunga / Dansa
Julafton / Födelsedag
Singel / Förhållande
Rosa / Blå
Bok / Tidning
Brun-utan-sol/ Solarium
Få pengar / Tjäna pengar
Katt / Hund
Jordgubbar/ Hallon
Vatten/ Läsk
Kaffe/ Te
Twilight/Hunger games
HavetPool
Sova/ Vaken
Instagram/ Facebook
Dag/ Natt
Snygg och fattigFul och rik
Erik SaadeMåns Zelmerlöw
Grönan
/ Liseberg
/ Jogga
Göteborg/ Stockholm
Vanilj/ Choklad
Salt
/ Surt
Tomat/ Gurka
Mjukisbyxor/ Jeans
Bio/ Film hemma
Melodifestivalen/ Idol
BrunettBlondin
Sverige/ Utomlands
SkräckKomedi
Mörk choklad/ Ljus choklad
Spontan
/ Icke spontan
Landet/ Storstad
Onyttig/ Nyttig
Dusch/ Badkar
Balkong
/ Altan
SolaBada
Hotell
/ Tälta
Morgonmänniska/ Nattmänniska
Bil
Flygplan
Villa/ Lägenhet
Spara
/ Slösa
Strut/ Bägare
Lullig/ Full
Shots/ Champange
Förfest/ Efterfest
Smsa/ Ringa
Iphone/ Android
Vänsterhänt/ Högerhänt
Få kuddar
/ Många kuddar
Inga husdjur/ Husdjur
Tidsoptimist/ Pessimist

 

lazy day

Idag har jag verkligen inte känt för att göra något alls förutom att ligga i sängen, vilket faktiskt är helt underbart…. har dock som vanligt flera miljoner saker på min to-do-lista, men jag känner att jag kan ta tag i det under kvällen haha :) Dessutom spöregnar det idag igen vilket gör att man inte heller är så särkilt sugen på att ta sig ifrån hemmet, så en stay-in-bed dag är nog det mest lämpliga för mig just…

Bild 2015-02-25 kl. 08.30

och med brist på bilder (jaaa jag vet att jag är lat…) så bjussar jag en ifrån arkivet!

a bit quiet…

Vet att det varit rätt tyst här i bloggen ett tag nu… förlåt för det! Blev lite sjuk efter resan (faktiskt mitt under Finest Awards) och har på riktigt varit helt utmattad varje dag, knappt orkat svara på sms, mail, Facebook osv. Så ja nu förstår ni kanske radiotystnaden haha. Men nu mår jag mycket bättre iallafall, vilken känns otroligt skönt :)

Veckan har precis som vanligt bestått av en massa jobb i butiken och då menar jag verkligen endast det, har ju typ inget liv här i Sverige haha ;) Dock firade jag och en massa andra härliga brudar finaste Jonas som precis fyllt år, kvällen började på Café Opera och avslutades på Wonk och då menar jag verkligen avslutades – vi var kvar tills lamporna tändes haha!

Imorgon är jag ledig och hur den dagen ska spenderas är fortfarande oklart…

IMG_9820

late as always..

Bild 2015-03-25 kl. 19.07

Godkväll alla kära, jag sitter som vanligt och väntar på Jonas som precis som vanligt är sen…. han ska ju göra mig sällskap på Finest Awards ikväll, kul att vi blir sena i år igen haha – nåja fint folk kommer alltid sent ;) Hoppas verkligen på att det blir en toppenkväll och självklart så håller jag ju tummarna för alla mina vänner som är nominerade i det olika kategorierna. Ja jag börjar väl känna mig redo – håret är fixat, skjortan är struken och kavajen är på…. Sverige nu kör vi!

 

Tonight is the night

  

Ikväll är det äntligen dags för årets Finest Awards och det märks att folk är taggade…. Tror inte någon spray-tan salong gått så bra som dom gör idag, haha sprayburkarna går på högvarv ;) Själv så slipper jag sprayfärgen förstås eftersom att jag haft två veckors härlig sol i Mexiko, så det blir all-natural för mig ikväll… Dock så åker min nya klocka på for sure!

Annars då? Joo sitter på min lunch nu, tillbaka till jobbet och verkligheten så att säga… Nej nu ska jag inte vara negativ, dagen har faktiskt inte varit hemsk alls, saknar dock Mexiko men det kommer jag nog alltid göra.. Så lika bra att sluta älta det haha.

Hoppas eran dag varit toppen hittills, talk more soon!

 

new start

God kväll kära vänner,

Det är verkligen med stor sorg i kroppen som jag nu har lämnat mexiko för den här gången…. Kan verkligen inte beskriva mina känslor på något annat sätt. Hade mer än gärna packat väskan och flyttat dit på heltid, känner verkligen att jag passar bättre i den miljön.

Dom enda som är lyckliga är väl antagligen ni…. med tanke på att uppdateringen nu kommer vara tillbaka som vanligt ;)

unnamed-10

Varje dag med ett STORT leende på läpparna :D

unnamed-9

och fina Ia som fortfarande är kvar… som jag saknar henne, så sjukt underbart att fått uppleva allt tillsammans med henne ♥