surprise surprise!

unnamed-1

Den här dagen var sannerligen full av överraskningar… både negativa och positiva såklart och om jag får bestämma så håller vi oss till det goda! 

När vi tre satt oss på fåtöljen i slussen för att fika så börjar vi genast att prata om våran andra kompis som var på backpackresa i asien…. eller det trodde vi iallafall, för helt plötsligt så dyker hon upp som gubben i lådan. Kan ni fatta chocken i mitt ansikte när jag väl förstår att Sandra faktiskt är tillbaka i Sverige och nu stod mitt framför mig, HELT SJUKT?!? :D Blev så himla glad, en riktigt rolig överraskning för en annars rätt grå lördag!

 

love saturdays

unnamed

Härligt med lördagar som involverar presenter i hälsans tecken…. :D Fick precis det här budet ifrån Guru Happy med deras nyttiga lyckodryck, perfekt såhär innan Mexico att bli lite nyttig och detoxad håller ni inte med?!

Dagen ska för övrigt spenderas på söder av alla ställen…. men med mycket trevligt sällskap såklart, blir en härlig lördagsfika tillsammans med Maria och Johan – kan inte bli annat än succé! 

Trevlig helg mina älskade läsare ♥

 

all cozy and stuff

calze

Efter dagen långa dag kände jag verkligen att jag förtjänat en lång varm dusch och sedan årets grammisgala, självklart liggandes i min säng…. En plats som blivit något riktigt heligt för mig på senaste tiden.. haha är ju i stort sett helt okontaktbar när jag ligger i sängen, stänger verkligen av allt – Speciellt efter en lång dag som denna.

Okej det här blev ju ett rätt random inlägg, men ville väl egentligen bara visa upp mina nya fina strumpor…  #imafashionista haha känner verkligen hur min cool-faktor plötsligt försvann totalt….  :lol:

 

Lagom morgonsvullen liksom….

Godmorgon kära ni! ❤️

Känns så hemsk att jag boktavligen talat bara blir tröttare och tröttare för varje dag som går, oavsett hur mycket jag vilar hela tiden…. Nåja får tänka positivt…. IDAG ÄR DET LÖNING! :D Så får väl helt enkelt kompensera mitt trötta humör med lite terapishopping inför Mexiko, vill ju inte verka tjatig…… men jag åker ju om 12 dagar ;)

Men ja först mot jobbet, hörs mera under dagen….

Bild 2015-02-25 kl. 08.30 #3Bild 2015-02-25 kl. 08.30 #2

Lagom morgonsvullen liksom…. haha bjuder på den!

 

Maskineriet

(null)
Fotograf: Maximilian Borovic

Här har ni mig och mina två vänner Joakim och Lisa som båda blivit nominerade till årets Finest Awards, så sjukt taggad för deras skull!! :D inte för att jag blev alls förvånad när deras namn lästes upp igår…

Stort grattis till er båda!! ❤️