busy doin it all?

unnamed-6

Godkväll kära vänner, hoppas ni alla mår toppen! :)

Idag har jag bara njutit av att vara ledig och passat på att sola lite inför resan (vill ju inte vara värsta kräftan efter första dagen på playan liksom….) men även fixat lite här hemma. Blir alltid så när jag är hemma och ledig, den enda tiden då jag kan stöka och fixa med saker och ting.

However så är det back to reality imorgon som kommer innehålla en massa skoj faktiskt, först och främst blir det att gå upp i ottan för att bli semesterfin hos min fina och talangfulla vän Johan på Björn Axén innan jobbet och senare blir det även en liten inspelning tillsammans med Finest och MySafety inför Finest Awards.

Busy day men så är livet som en Hosby, wouldn’t have it any other way ;)

 

time to be bold…?

unnamed-4unnamed-5 unnamed-3

Idag fick vi äntligen in lite mera badmode till butiken och bland annat dessa badbyxor för men, något jag frågar mig (då jag kanske ska köra på ett par inför Mexiko) är om inte dom är lite väl korta? Brukar såklart gilla kort när det gäller badshorts men inte kanske riktigt van vid detta liksom, hmmm… oavsett som är den verkligen sjukt snygga och tror att man kan bli riktigt sexig på playan med dessa…. 199 kr kostar dom också, ett riktigt kanonpris :)

 

birthday bash my gosh

unnamed unnamed-2 unnamed-1

Igårkväll så befann jag mig på Café Opera för min kollega och vän Elins birthdaybash och vilken kväll det blev… supergod middag, trevligt sällskap av vännen Filippa (som för övrigt även var min bordsdam för kvällen) och framför allt en jäkla massa fest. Stort grattis till Elin igen och jag hoppas att du hade en precis lika grym kväll som oss… om inte ännu bättre! :D

grattis grattis!

Idag så lanserades mina vänner Johan och Johns champagne på systembolaget, vilket naturligtvis är helt fantastiskt…. GRATTIS! Är så himla stolt och glad över att ha så talangfulla personer runt omkring mig :) Har än så länge inte smakat deras skumpa, (som för övrigt heter Pure Love) men är helt övertygad över att den är lika fabulous som killarna är själva!

För att göra din beställning av Pure Love, så klickar du dig in HÄR!

11004192_10153054816915630_401314667_n

 

surprise surprise!

unnamed-1

Den här dagen var sannerligen full av överraskningar… både negativa och positiva såklart och om jag får bestämma så håller vi oss till det goda! 

När vi tre satt oss på fåtöljen i slussen för att fika så börjar vi genast att prata om våran andra kompis som var på backpackresa i asien…. eller det trodde vi iallafall, för helt plötsligt så dyker hon upp som gubben i lådan. Kan ni fatta chocken i mitt ansikte när jag väl förstår att Sandra faktiskt är tillbaka i Sverige och nu stod mitt framför mig, HELT SJUKT?!? :D Blev så himla glad, en riktigt rolig överraskning för en annars rätt grå lördag!

 

love saturdays

unnamed

Härligt med lördagar som involverar presenter i hälsans tecken…. :D Fick precis det här budet ifrån Guru Happy med deras nyttiga lyckodryck, perfekt såhär innan Mexico att bli lite nyttig och detoxad håller ni inte med?!

Dagen ska för övrigt spenderas på söder av alla ställen…. men med mycket trevligt sällskap såklart, blir en härlig lördagsfika tillsammans med Maria och Johan – kan inte bli annat än succé! 

Trevlig helg mina älskade läsare ♥