Julafton eller va?

Om det är något som fattas just nu i mitt liv så är det fan lite gammal, hederlig christmas spirit?! Julafton är om 3 dagar och för mig skulle det kunna vara vilken dag som helst och det verkar inte heller som att mitt julmusiks spelande hjälper heller. Känner ni också som jag? Vet liksom inte längre vad jag ska göra för att få in känslan liksom haha…

Imorgon på lunchen måste jag dock springa och inhandla mig en tomteluva som jag tänkte ha på julafton… vart hittar man sånna liksom? En riktigt lurvig och mysig luva ska det vara också, inget tunt liksom…. 99 problems and christmas is all of them…

1509089_10202764412779488_517578243_n

På den tiden då Julafton var den ENDA man tänkte på…hmmm?

there’s nothing to be afraid of

We’re only getting older baby
And I’ve been thinking about you lately
Does it ever drive you crazy
Just how fast the night changes
Everything that you’ve ever dreamed of
Disappearing when you wake up
But there’s nothing to be afraid of
Even when the night changes
It will never change me and you.

 

It’s friday!

God förmiddag kära läsare! :) Ja nu är det äntligen fredag och jag har förberett en överraskning för er, som egentligen redan skulle finnas på bloggen men ah tekniken ville inte samarbeta helt enkelt! Så ni får försöka hålla ut ett tag till ;) idag kommer den upp iallafall.

Är i detta nu på väg till jobbet och vill passa på att påminna er om att vi har extraöppet till 20.00 från och med idag, kom och shoppa haha. Hoppas eran fredag blir helt underbar, min har börjat riktigt bra ;)

IMG_9050.JPG

EXTRA EXTRA EXTRA

Från och med imorgon så har vi på Calzedonia Sturegallerian extraöppet till klockan 20.00 alla dagar fram till Julafton (sön: 12.00-20.00) Alltså 10.00-20.00 med start imorgon. Varmt välkomna in till värmen för en bekväm och trevlig shoppingupplevelse! :D

10394607_10205426709175234_6050006667726706430_n

kan bli en dyr kväll ikväll…

Godkväll kära vänner!

Jaa det blev ju lite shopping för min del, suck! Haha nej då är faktiskt väldigt nöjd då jag beställde ett par New Balance skor och det är VERKLIGEN något som jag behöver. Har alldeles för få sköna skor som samtidigt ser bra ut liksom! :) Dock känner jag att jag borde hålla mig borta ifrån att kolla på kläder, då det kan bli en dyr kväll ikväll… har verkligen en sådan känsla haha ;)

image_90885

I just Love this!!!

Haha förlåt alla Paradise Hotel älskare men jag måste bara säga att jag älskade hur Eric Saade tog över kvällen på cafét totalt!!! Kan verkligen se alla deltagarna förväntansfulla inför en kväll med alla ögon bara på dom, men icke sa Nicke haha ;)

IMG_9034.JPG

Älskar även den här bilden som Julia Dansarie lyckades fånga haha! :D

story of my life.

Pratade med Jonas idag när jag var påväg hem och vi pratade som vanligt om väldigt mycket och olika men slutade oftast med att vi pratade om mig och mitt liv… haha och det Jonas sa var något som jag verkligen kände stämde – Jag borde åka iväg ett tag, långt ifrån all drama i mitt liv och bara ta det lugnt.

För är det något i mitt liv som det inte är brist på eller någonsin varit brist på, så är det just drama och jag vettefasen hur jag alltid lyckas hamna i dessa situationer? För precis som både jag och antagligen Jonas märkt så mår jag inte riktigt bra av det i längden. Nu är ju bara frågan vad jag ska göra åt detta? För att åka iväg sådär skulle jag ju inte kunna göra.

Tips mot stressigt och dramatiskt liv skulle uppskattas enormt! ♥

bitch-dramaqueen-quote-typography-Favim.com-457801

I’m over it.

Godkväll kära ni! ♥

Ja ikväll ligger jag hemma (såg precis Paradise Finalen…), skulle ju egentligen till Café Opera för VIP mingel och avslutningsfest för hela PH men kände att jag verkligen inte hade någon lust ikväll. Känner mig trött, frusen och bara allmänt… over it haha. Ingen skam dock för det blir väl säkert en bra fest med alla deltagarna! ;)

Måste även bara påpeka över hur mycket insikt på saker och ting jag fått under den här veckan, känner inte att jag behöver gå in på några detaljer men har som ni kanske märkt grubblat över en massa på senaste? Känner att nu när jag fått lite mera perspektiv på saker och ting, så finns det inte längre så mycket kvar att grubbla över. Saker händer, människor är olika osv.

Så nu ska jag helt enkelt ladda inför mitt nya liv 2015, med ett mål om att ha ett så dramafritt år som möjligt!

Bild 2014-12-17 kl. 23.23 #2