men asså hur ofta!?

Hur ofta har man inte känt sig lite förvirrad över vad man skrivit i en uppsatts eller ett blogginlägg? VARJE DAG i mitt liv iallfall, känns som att jag alltid skriver som ett dyssebarn och i efterhand måste hålla på och ändra, skriva om meningar osv osv…. blir väl så när man jobbar så mycket som jag gör, hjärnkontoret och fingrarna hänger inte riktigt med under skrivandets stund så att säga haha. Hur som helst så har jag löst problemet genom Aplhaspråk , hur tusan skulle man klara sig utan dom?! Dom korrekturläser inläggen och ser till så att allt ser bra ut innan jag publicerar min inlägg här i bloggen. Skickar texten till dom och får oftast den snabbt tillbaka färdig för att publiceras, hur bra?!

 

  

summer fix

Som många av er kanske inte vet så har jag även ett landställe ute i skärgården där jag ofta brukar spendera min lediga tid under sommaren. Just nu så håller vi på med lite olika fix-projekt där för att fräscha upp allt liksom, nytt kök, nya rum osv osv och senare även två nya stugor på tomten, men det allra färskaste fix-idén som jag fått är vardagsrummet som jag helt enkelt skulle vilja måla om till någon ljus (helst vitt) härlig färg. Problemet är dock bara att jag kanske inte är så händig som jag helst kanske skulle vilja vara….. Skulle alltså behöva lite hjälp på den fronten.

Som tur är så har jag hittat firman Ultra Fasad som bland annat just kan hjälpa till med målningen i vardagsrummet men även fasaden till dom nya stugorna när dom väl är på plats. Såg också att dom inte bara är grymma på målning utan även mycket annat som bygg (precis vad jag kommer behöva med stugorna….), olika rengöringar, badrumsrenoveringar osv osv. Äntligen någon som kan det mesta, slipper man anlita 20 olika firmor liksom…. vilket vi gjort förut såklart.

Ja nu ska det nog snart bli ordning på torpet……. :)

10374969_10152409639613264_4357943167283393991_n

rules for life

CCZTikBW8AAZwU9

Några väl valda regler för att göra livet som enkelt som möjligt, toppen om ni fråga mig!

Fortsatt trevlig kväll! XOXO

 

ENGLISH TRANSLATION:

Some well picked rules thats gonna make life as easy as possible to live, awesome if you ask me!

Have a lovely evening! XOXO