late as always..

Bild 2015-03-25 kl. 19.07

Godkväll alla kära, jag sitter som vanligt och väntar på Jonas som precis som vanligt är sen…. han ska ju göra mig sällskap på Finest Awards ikväll, kul att vi blir sena i år igen haha – nåja fint folk kommer alltid sent ;) Hoppas verkligen på att det blir en toppenkväll och självklart så håller jag ju tummarna för alla mina vänner som är nominerade i det olika kategorierna. Ja jag börjar väl känna mig redo – håret är fixat, skjortan är struken och kavajen är på…. Sverige nu kör vi!

 

Tonight is the night

  

Ikväll är det äntligen dags för årets Finest Awards och det märks att folk är taggade…. Tror inte någon spray-tan salong gått så bra som dom gör idag, haha sprayburkarna går på högvarv ;) Själv så slipper jag sprayfärgen förstås eftersom att jag haft två veckors härlig sol i Mexiko, så det blir all-natural för mig ikväll… Dock så åker min nya klocka på for sure!

Annars då? Joo sitter på min lunch nu, tillbaka till jobbet och verkligheten så att säga… Nej nu ska jag inte vara negativ, dagen har faktiskt inte varit hemsk alls, saknar dock Mexiko men det kommer jag nog alltid göra.. Så lika bra att sluta älta det haha.

Hoppas eran dag varit toppen hittills, talk more soon!

 

new start

God kväll kära vänner,

Det är verkligen med stor sorg i kroppen som jag nu har lämnat mexiko för den här gången…. Kan verkligen inte beskriva mina känslor på något annat sätt. Hade mer än gärna packat väskan och flyttat dit på heltid, känner verkligen att jag passar bättre i den miljön.

Dom enda som är lyckliga är väl antagligen ni…. med tanke på att uppdateringen nu kommer vara tillbaka som vanligt ;)

unnamed-10

Varje dag med ett STORT leende på läpparna :D

unnamed-9

och fina Ia som fortfarande är kvar… som jag saknar henne, så sjukt underbart att fått uppleva allt tillsammans med henne ♥

 

 

Några rader..

Inte blivit mycket skrivet här i bloggen under semestern utan bara bilder den senaste tiden, så passar på att skriva några rader nu! :) har iallafall haft det så sjukt underbart här i Mexiko, går egentligen inte att beskriva eller förklara mera än att jag definitivt hittat rätt.

På onsdag är det tillbaka till jobbet och vardagen igen dock med nya och friska tag!