HOUSEWIFE OVER HERE….

 

HALLOJ! :D Även idag är jag ledig vilket för det första är hur skönt som helst och för det andra så hinner jag med dessa housewife sysslor om jag annars liksom bara struntar i… har ju liksom inte tid att tvätta och städa annars? Hur som helst så skiner ju solen idag och jag känner lite smått ångest över att kanske ta sig ut och hitta på något? But then again…. så är ingen annan ledig haha, nåja en PW ska nog gå!

Vad gör ni?

IMG_0599

En bild säger mer än tusen ord…. om min helg.

Saturday mornings

Bild 2015-04-18 kl. 09.48

Godmorgon kära vänner, hoppas eran helg börjat bra :) Igår så hade jag i vanlig ordning besök av Steffi och vi hann med både lite mindre goda drinkar och tequila shots till en massa killsnack men även en skräckis såklart. Har verkligen börjat uppskatta mera mysiga hemmakvällar än utgångar nuförtiden… känns som att man liksom gjort hela Stockholm flera gånger om nu…. why do it again? Som vanligt så är jag snart på G till jobbet och efter det bär det av mot Söderköping för en helg med min familj. Gött!

THE BEST IS YET TO COME

IMG_0524 IMG_0543 IMG_0519 IMG_0552 IMG_0531 IMG_0521

Itay and Verona was AMAZING, such a nice and beautiful little town and of course the fashionparty…. It was also really nice to meet other colleagues from around the world, just now i realized how big this company is… so much fun! I really need to thank everyone from Calzedonia Svezia for being the best colleagues you could ever dream of, the trip would have not been the same without you ♥