snoot yourself

unnamed-7

Vill tipsa er om en fantastisk utförsäljning till 50-70 % hos Snoot på Artillerigatan 25, som började igår. De håller på att rensa sitt lager på tidigare årsmodeller, bl.a på jackor, rockar, kappor och tröjor samt diverse spännande prover för både herr och dam.  Allt som sagt till 50-70% rabatt, hur bra?!  Ska nog själv ta mig förbi och kika faktiskt…. Imorgon är dock sista chansen för er som inte gått förbi än, så passa på att fynda något riktigt snyggt!

Öppettiderna för imorgon är följande:

• Lördag 7/3 kl. 10 – 16

För mera info så klickar ni er in HÄR

att belysa något viktigt

unnamed-8

Godkväll kära läsare,

Fick idag hem mitt nya armband ifrån ForLife som är en organisation (som jag tidigare skrivit om) som säljer olika produkter till förmån för cancerforskningen. Toppen tänkte jag, jag vill ju självklart vara med och göra skillnad – vilket jag även gjorde.

Varför inte ta upp detta i bloggen igen tänkte jag? Cancer ju är verkligen den värsta tänkbara och mest orättvisa sjukdomen och enligt mig så ska vi alla göra vad vi kan, för att (förhoppningsvis) kunna besegra den. Ingen kan göra allt men alla kan faktiskt göra något, dra ett strå ur stacken liksom!

Gå in på deras hemsida för mera info om hur just DU kan göra skillnad!

 

 

busy doin it all?

unnamed-6

Godkväll kära vänner, hoppas ni alla mår toppen! 🙂

Idag har jag bara njutit av att vara ledig och passat på att sola lite inför resan (vill ju inte vara värsta kräftan efter första dagen på playan liksom….) men även fixat lite här hemma. Blir alltid så när jag är hemma och ledig, den enda tiden då jag kan stöka och fixa med saker och ting.

However så är det back to reality imorgon som kommer innehålla en massa skoj faktiskt, först och främst blir det att gå upp i ottan för att bli semesterfin hos min fina och talangfulla vän Johan på Björn Axén innan jobbet och senare blir det även en liten inspelning tillsammans med Finest och MySafety inför Finest Awards.

Busy day men så är livet som en Hosby, wouldn’t have it any other way 😉

 

time to be bold…?

unnamed-4unnamed-5 unnamed-3

Idag fick vi äntligen in lite mera badmode till butiken och bland annat dessa badbyxor för men, något jag frågar mig (då jag kanske ska köra på ett par inför Mexiko) är om inte dom är lite väl korta? Brukar såklart gilla kort när det gäller badshorts men inte kanske riktigt van vid detta liksom, hmmm… oavsett som är den verkligen sjukt snygga och tror att man kan bli riktigt sexig på playan med dessa…. 199 kr kostar dom också, ett riktigt kanonpris 🙂