keeping my hands full

unnamed-1

Ligger här i sängen och funderar på livet, precis som varje gång kvällen innan en ledig dag. Ja ni hörde rätt imorgon är jag ledig och på schemat står mera fashionweek, tjohoo! :D Annars så ska jag verkligen bara försöka ta det lugnt och ladda batterierna, verkligen så sällan som jag faktiskt tänker på det – att just bara vila. Är den som oftast vill ha ”my hands full”, vilket leder till att ens lediga dagar inte blir särkilt lediga haha :) Samtidigt så tycker jag ju om att ha då så, så får väl helt enkelt skylla mig själv.

Talk soon!

 

fashion week sthlm

Igår började det som alla fashionistas väntat på, den svenska modeveckan. Vanligtvis så har jag haft tid att gå på det flesta visningarna, men nuförtiden så jobbar jag desto mera vilket gör att jag varken hinner eller orkar se lika många. Hur som helst så gick jag på Ida Sjöstedts visning igår efter jobbet, så helt lottlös har jag inte varit hittills ;)

unnamed

Weekends

Hejsan!

Ja nu är helgen snart över och det känns faktiskt bra, har ju ändå nästan bara jobbat liksom. Igår kväll så blev det dock en utgång och det kändes idag när man skulle åka till jobbet… Haha snacka om dubbelmoral ifrån inlägget som jag skrev i fredags liksom, nåja kul hade vi iallafall :)

IMG_9541.JPG

IMG_9542.JPG

IMG_9538.JPG

Skinny-lunch?

Trevlig lördag kära läsare, hoppas ni inte är allt för bakis… ;) själv sitter jag på lunchen med en kaffe i högsta hugg, precis som vanligt. Timmarna på jobbet går ovanligt fort idag vilket alltid är trevligt när det är helg, har ju nämligen lite planer ikväll… Ska på en dansföreställning på slottet vilket ska bli sjukt spännande, faktiskt sett fram emot det länge :) kan skriva mera om det senare!

Nej nu ska jag dricka upp mitt kaffe, talk more soon!

IMG_9531.JPG

sober and so on…

Halloj alla nattugglor! :)

Ikväll beslöt jag mig för att stanna hemma då jag dels jobbar i helgen och för att jag helt enkelt inte orkar gå ut. Känns som att jag på något sätt äntligen kommit till insikt om att det finns annat än klubbarna runt Stureplan  under helgerna liksom, vilket på sätt och vis är rätt skönt och ekonomiskt…. haha.

Dock ska jag vara ärlig med er… jag älskar fortfarande nattlivet och kommer nog inte ge upp det på väldigt länge, dock har jag nog gjort det under helgerna som jag jobbar på – är ju inte lika ung och pigg längre, om man säger så! ;)

Hoppas ni haft en fin kväll, oavsett vad ni haft för er 

unnamed-2

 

It’s noon somewhere right?

unnamed

Gårdagen spenderades med min vän Daniella som jag inte träffat och framför allt umgåtts med på hur länge som helst. Vi började med en drink på Grand Escalier  för att prata om livet, killar, kärlek osv osv och som vanligt så hade vi det supertrevligt. Senare på kvällen skulle hon fota på den svenska rapparen Cleos videorelease och självklart hakade jag på dit, kommer även att skriva ett längre inlägg om detta när jag fått lite bildmaterial ifrån Daniella. Kontentan av detta inlägg är, hur man under en drink kan insé hur lyckligt lottad man är för dom fina personerna som man har förmånen att ha i sitt liv!