summer fix

Som många av er kanske inte vet så har jag även ett landställe ute i skärgården där jag ofta brukar spendera min lediga tid under sommaren. Just nu så håller vi på med lite olika fix-projekt där för att fräscha upp allt liksom, nytt kök, nya rum osv osv och senare även två nya stugor på tomten, men det allra färskaste fix-idén som jag fått är vardagsrummet som jag helt enkelt skulle vilja måla om till någon ljus (helst vitt) härlig färg. Problemet är dock bara att jag kanske inte är så händig som jag helst kanske skulle vilja vara….. Skulle alltså behöva lite hjälp på den fronten.

Som tur är så har jag hittat firman Ultra Fasad som bland annat just kan hjälpa till med målningen i vardagsrummet men även fasaden till dom nya stugorna när dom väl är på plats. Såg också att dom inte bara är grymma på målning utan även mycket annat som bygg (precis vad jag kommer behöva med stugorna….), olika rengöringar, badrumsrenoveringar osv osv. Äntligen någon som kan det mesta, slipper man anlita 20 olika firmor liksom…. vilket vi gjort förut såklart.

Ja nu ska det nog snart bli ordning på torpet……. :)

10374969_10152409639613264_4357943167283393991_n

rules for life

CCZTikBW8AAZwU9

Några väl valda regler för att göra livet som enkelt som möjligt, toppen om ni fråga mig!

Fortsatt trevlig kväll! XOXO

 

ENGLISH TRANSLATION:

Some well picked rules thats gonna make life as easy as possible to live, awesome if you ask me!

Have a lovely evening! XOXO 

 

vad gör man?

IMG_0825

Efter mycket hemmasittande idag så har jag nu bestämt mig för att ta mig ut i friska luften för lite umgänge och kaffe…såklart – känns som att min kropp på riktigt är byggd på kaffe, med tanke på hur mycket jag dricker det om dagen. Hoppas ni har det gött än så länge under den här gråa måndagen :) Hörs snart!

 

ENLISH TRANLATION

After spending a lot of time at the apartment I now feel like going out for some fresh air and of course some coffee – sometimes it feels like my body is built on it haha. Hope you are enjoying this gray and rainy monday :) Talk soon!

 

tack gode gud

IMG_0818

Idag är jag ledig och det tackar jag verkligen gudarna för… är helt slut liksom ?!

Helgen i sig gick faktiskt väldigt fort och såklart höll jag mig mesta dels av tiden på jobbet, men i lördags gick vi faktiskt ut en liten sväng vilket var supertrevligt eller ah det blev väl mera av en bar-runda liksom.. men ack så trevligt ändå!. Kändes verkligen som att jag verkligen behövde komma ut lite haha, hemmakär som jag är ;) Kvällen slutade på sturehofs uteservering där vi snick-snackade om livet med vin som bränsle haha.