all cozy and stuff

calze

Efter dagen långa dag kände jag verkligen att jag förtjänat en lång varm dusch och sedan årets grammisgala, självklart liggandes i min säng…. En plats som blivit något riktigt heligt för mig på senaste tiden.. haha är ju i stort sett helt okontaktbar när jag ligger i sängen, stänger verkligen av allt – Speciellt efter en lång dag som denna.

Okej det här blev ju ett rätt random inlägg, men ville väl egentligen bara visa upp mina nya fina strumpor…  #imafashionista haha känner verkligen hur min cool-faktor plötsligt försvann totalt….  :lol:

 

Lagom morgonsvullen liksom….

Godmorgon kära ni! ❤️

Känns så hemsk att jag boktavligen talat bara blir tröttare och tröttare för varje dag som går, oavsett hur mycket jag vilar hela tiden…. Nåja får tänka positivt…. IDAG ÄR DET LÖNING! :D Så får väl helt enkelt kompensera mitt trötta humör med lite terapishopping inför Mexiko, vill ju inte verka tjatig…… men jag åker ju om 12 dagar ;)

Men ja först mot jobbet, hörs mera under dagen….

Bild 2015-02-25 kl. 08.30 #3Bild 2015-02-25 kl. 08.30 #2

Lagom morgonsvullen liksom…. haha bjuder på den!

 

Maskineriet

(null)
Fotograf: Maximilian Borovic

Här har ni mig och mina två vänner Joakim och Lisa som båda blivit nominerade till årets Finest Awards, så sjukt taggad för deras skull!! :D inte för att jag blev alls förvånad när deras namn lästes upp igår…

Stort grattis till er båda!! ❤️

slut som artist…

För idag alltså… imorgon är ju en annan dag ❤️

Ikväll efter jobbet så åkte jag till Nordic Light hotel för ett mingel inför Finest Awards, trotts mitt trötta och griniga humör…. dock ack så glad för att jag gjorde detta, då jag fick träffa en massa vänner som man inte sett på år och dar :D Måste samtidigt passa på att be om ursäkt för mina extremt dåliga blogg-dagar, har jobbat så mycket så att jag knappt orkar göra något annat än att ligga i sängen när jag väl kommer hem…

Lovar att gottgöra er till helgen då jag faktiskt är helt och hållet ledig! ;)

hosbysoutfit.jpg

Dagens klädval har ni här också!

Kanye West gästar!

Fredag den 27 februari gör den mångfaldigt Grammybelönade världsstjärnan Kanye West sitt första nordiska TV-framträdande när han uppträder i Skavlan på SVT. Hur coolt är inte detta?! Jag som älskar Kanye West liksom :)

Kanye West har hittills i karriären belönats med 21 Grammy-statyetter och mottagit 56 Grammy-nomineringar.

Kanye West är aktuell med singeln “Only One” (feat. Paul McCartney) från hans kommande album. Han är även aktuell med hiten ”FourFiveSeconds” tillsammans med Rihanna och Paul McCartney.

(null)
Kanye West. Foto: Universal Music