Cellox baby

Om det är något som jag verkligen velat prova på länge så är det Cellox 10 som är en metod för permanent hårborttagning, känner verkligen hur mitt liv skulle underlättas såå mycket då man helt enkelt skulle slippa all rakning, vaxning osv osv. För att inte tala om alla komplex som (kanske inte bara jag) man får av den oönskade hårväxten…  Har många vänner som testat detta och blivit mycket nöjda med resultatet, behandlingarna ska också ha varit rätt smärtfria vilket såklart är ett stort plus om ni frågar mig haha :) Behandlingarna gör man 5-8 gånger men med typ 8 veckors mellanrum. Dags att ta sig till VictusClinic antar jag…. Har ni gjort den här behandligen? Om inte, vilket område skulle ni vilja behandla? 

ipl_hair-02b

Bild: Victus Clinic

 

Trevlig helg!

  

Då var det äntligen fredag och löning, känns som att helgen inte kunnat börja bättre? ;) nu blir det jobb för min del, trevlig helg!

Som ett barn…

Var precis och hjälpte mamma med att hämta en ny tvättmaskin på kungens kurva och precis som vanligt så blev jag rastlös och ostimulerad haha… som tur hittade jag någon slags kundvagn som jag kunde åka runt med, att vara glad för det små sakerna…right? ;) Kan dock med lättnad säga att jag är hemma i stan nu och lite mera stimulerad än innan…

IMG_0630

Calzedonia Uomo SS15

 

Förutom alla snygga bikinis för er tjejer som vi fått in i butiken, så har vi även årets herrbadkollektion :D  Jag har själv redan lagt vantarna på typ 4 par haha.. såklart vem vill inte ha ett par snygga shorts på sig i sommar? Finns självklart även enfärgade shorts för den som hellre föredrar det. För bättre bilder på herr och damkollektionen besöker ni våran hemsida på adressen Calzedonia.it/en  ;)

 Jag vet iallafall att jag kommer hänga en del på stranden med dessa godingar……..

Skärmavbild 2015-04-23 kl. 13.33.00Skärmavbild 2015-04-23 kl. 13.35.00 Skärmavbild 2015-04-23 kl. 13.35.29 Skärmavbild 2015-04-23 kl. 13.35.51

 

 

 

New in – Springjacket

IMG_0621 IMG_0624

Lovade ju att visa mitt senaste inköp, min nya vårjacka som jag blivit helt förälskad i! :D Har helt ärligt använt den helt slaviskt nu när vädret faktiskt tillåtit det…. Jag älskar ju bikerstilen på jackor så att när jag fann denna, så fanns det absolut inga oklarheter över om den skulle med mig hem eller inte. Perfekt jacka för mig som annars går runt i min skinnjacka i liknande model :)

Men asså vafan

 

Blir så sjukt provocerad så fort jag öppnar min Facebook då man bara ser en massa statusuppdateringar som enbart är skrivna för att få lite uppmärksamhet. Om det är något som jag verkligen kommit till att hata så är det det svenska måstet att bli bekräftad och göra sin röst hörd, oavsett om det handlar om gårdagens Robinson avsnitt eller något någon upplevt på tåget minuten tidigare. Varför har vi ett sådant stort behov av bekräftelse i det här landet?! Som dessutom endast verkar finnas på nätet av alla ställen…. I don’t get it.

Om jag ska tala ifrån egen erfarenhet så kan jag faktiskt erkänna att jag varit en riktig dramaqueen men tillslut märkte jag hur mycket energi man tar ifrån andra och sig själv framför allt. Kan verkligen blicka tillbaka på alla dumma, överdrivna och onödiga statusuppdateringar jag publicerat under mina år på ansiktsboken, tank god those days are over….

Men asså vafan people… ryck upp er och skaffa er en hobby istället.

fdfadf17fce5f715961e24033239510f