Just a dream

I dag har jag haft fullt ös hela dagen, varit med en kompis och kollat  lite bilar hos privatpersoner men hittade inte något vettigt, i morgon ska jag åka och kolla på en VIT 2015modell Audi a4a med absolut all tänkbar utrustning + lite till. Hoppas verkligen jag hittar något innan jag sticker bort till helgen, annars får jag väl ta den gamla dit.

Fick ett oväntad samtal i dag som gjorde mig väldigt glad, hon ringde faktiskt exakt när jag va ute och promenerade så fick promenad sällskap sista vägen hem. Nu har jag precis lagat lite mat och ska väl hoppa i sängen, i morgon bitti ska jag åka och köpa en riktig bra frukost sen köra till jobbet och försätta med inventeringen.

Kollade faktiskt statistik över hur många som varit på min blogg och läst senaste tiden, och jag snittar väl 300 om dagen, det är väl rätt okej för en nybörjare. Ser också att dom länderna som läser min blogg mest är 1 TYSKLAND, 2 SVERIGE , 3 NORGE.  Meningen med denna blogg var att visa att killar också kan ha känslor, och jag tror det är många där ute som sitter och har suttit i samma situation som mig och kanske behöver läsa just sådana här grejer. Nu blev det ju inte som jag hade planlagt riktig med denna bloggen då jag skulle vara ”deprimerad” trodde jag under en längre period, Men kan ju vara kul för er att följa mitt NYA liv nu också.

Patetisk ”kär” i dig

Min blogg visar hur man kan gå från att bli sårat efter 10år i ett lyckligt förhållande till att bli ”Kär” i en ny människa på kort tid.  JAG hade aldrig trodd det skulle vara möjligt, och trodde först det va för att jag behövde tröst på grunn av  mitt ex, men så var verkligen inte fallet denna gången.

Jag kommer ge dig och mig ett försök om du vill det, MEN då vill jag att du säger till mig att du verkligen vill det.  PS:  vet att du läser bloggen då och då

 

jag vill ha dig, å inte dina vänner (neej)
Så va aldrig orolig, det bara du som gäller, för mig
å jag vill ha dig, å inte dina vänner (neej)
Så va aldrig orolig, det bara du som gäller, för mig

Morgon från helvetet

Precis vaknat efter en hel underbar helg i Borlänge,  men jag är dödstrött så kommer nog ha en helvetes dag på jobbet trots min nya energi som jag fick. Inte nog med det så har jag inventering i veckan, så tänkte börja med den i dag så jag får den klart innan den MÅSTE  vara klar.

För jag går jo på semester nästa vecka och då vill jag helst inte sitta och tänka på den.  Ska bli så otroligt skönt med semester, trots att det är helt annorlunda emot vad jag hade tänkt att göra från börja. Tänkte faktiskt åka och kollat om jag får hämtat bilen i veckan också, så jag får den klar till semestern.

Tårarna i halsen

Nu ligger jag på hotellet, har precis vaknat och pratat lite i telefonen med min mamma, funderade på att gå ned och äta lite hotellfrukost, men ska ändå snart träffa mina vänner och slänga i mig lite mat innan jag vänder bilen mot Stockholm. Så kommer nog heller packa mina grejer och duscha lite.

Men som tur är det inte länge innan jag åker tillbaka hit och det känns riktig bra, Hade värklige velat ha ett stort fint hus/radhus här eller bara en fin lägenhet. priserna här är inte alls som i Stockholm och sen är det mycket lugnare här. Jag tycker det är konstigt, tänk när man klickar så bra med människor så man bara känner att man vill ta dom med hem, för att man behöver dom i livet sitt, det måste ju ändå vara en riktig bra känsla.

Nej nu ska jag fixa lite, är väl säker i Stockholm sent i kväll, för alla har nog varit i dalarna och firad midsommar, men det gör inget va ändå värt att åka hit. Vill verkligen inte åka hem!!

 

”Didadidadidata, rirararittada kokilikokoko bäng, du e kokilikokokoko bäng ja vad väntar du på, ja vad väntar du på ja du borde ju gå kokilikokokokoko bäng, du e kokilikokokokoko bäng Jag vill inte va som andra så du måste sluta klandra kärlek, nöje och musiken i vägen jag vill vandra men tiden den står still, så jag kickar igång min energi och där står vi utan poesi. Allt jag ville vara, bara bara vara bara fri utan någon fara ”

En person som får dig att må bra

I dag har min dag varit helt sjukt fantastisk underbar, i morse började det med att jag käkade en riktig bra frukost på hotellet , sen gick jag upp och la mig i sängen och slöade halva dagen, sen ringde L som jag vill kalla henne och vi åkte vidare till hennes kompis där vi gled lite bil och käkade glass osv.  Efter det åkte vi vidare mot Borlänge igen, och va tvungen att stanna vid en mack för himlen bara öppnade sig från ingenstans och började ösregna, så vi satt där ett bra tag och lyssna de musik och pratade tills vädret blev bättre.

Efter det så åkte vi och kollade på design hus och bara åkte runt i staden där hon visade mig vart hon bott tidigare och vart hon bor nu  med sin pappa och brorsa, fick även träffa hennes gulliga hund, som va riktig busig, precis som henne, så blev inte direkt förvånad. efter det åkte vi till kyrkogården där hennes mamma ligger begravd, så fick hälsa på henne också. samt att vi tog en promenad och kollade på djur kyrkogården, man bliv verkligen riktig rörd när man ser hur mycket folk älskar sina djur, Vi hittade perfekta stället till hennes hund när den går bort en gång i tiden.

Jag tror inte hon förstår hur mycket hon betyder för mig på så kort tid, det är sådana personer jag vill ha i livet mitt, som man kan prata med allt om. Jag sa till henne i bilen  att jag är inte tyst för att jag är dryg eller något, jag är tyst för att det här känns bekvämt och naturligt. hade kunnat pratat med henne i dagar om absolut allt möjligt mellan himmel och jord.

vet inte om du läser detta, MEN om du läser min blogg så vill jag säga till dig från hela mitt hjärta att du betyder otroligt mycket för mig, och jag kommer alltid ställa upp för dig. Tack för att du finns i mitt liv.

En vän för livet

i dag är det dagen efter midsommar och jag bara ligger i sängen på hotellet och tar det lugn, har även varit upp och ätit en god frukost, i går kväll va jag ute och mötte en riktig god vän som jag tyvärr bara har pratat med vi messanger och tlf men aldrig i värkliga livet.

Kändes först konstigt att åka och träffa en annan person bara sådär , men va som jag tänkte mig vi klickade bra tycker jag och det är något jag blir otrolig glad för, för denna personer kan nog vara den finaste personen jag någonsin mött. En sådan genomsnäll och otrolig klok människa,  hon har själv haft problem med sin andra part och separerad från honom, det gör att vi förstår varandra bättre också och det kan ju vara en tröst i allt det här.

Men i alla fall, denna tjejen, WOW vilken tjej säger jag bara, Ja om hennes ex kille bara visste vad han förlorade när han valde att gå sin väg.  Jag tror och hoppas att vi känner det samma och att jag har hittat en riktig bra vän för livet <3!!

 

du har ingen stans att gömma dig

Denna dagen har varit spännande, jag kommer till hotellet lägger benen på sängen så (pling)säger det till i min mobil och det är sms från mitt ex sina arbetskamrater som vill berätta för mig hur hon har varit mot mig,  aldrig haft kontakt med dom här människorna och känner dom inte, men då har dom gjort en grupp på ca 10 personer där dom berätta allt från starten hur hon har gått bak min rygg och varit otrogen mot mig, Hur hon har suttit och sagt att hon älskar en kille med namn ”m” mera en av hela sitt hjärta.

Inte nog med det även denna killen och hans tjej finns också med i konversationen som dom andra av hennes arbetskollegor har fixat så fick skickat en massa printscreen med allt hon skrivit osv , tänk det här är människor som jag aldrig har snackat med, folk som HON umgås med dagligen och festar med osv, trodde inte det fanns så ärliga människor, men dom sa att dom mår dåligt och tycker synd om mig, dom vill träffats nästa vecka och prata ut mera om det här, då dom sitter på mera info, sa att jag inte vill veta mera, men dom ville ändå ta en fika och det kan jag väl göra. kan ju inte skada.

nog om det, hon sa till mig att hon skulle till München för att hon behövde lite ensamtid innan vårat bröllop, men sanningen va att hon skulle ner och knulla sin nya kille som dessutom hade tjej som gjorde samma sak mot henne som hon gjorde mot mig. Tycker verkligen synd som denna tjejen, då hon värkar vara en fin och förnuftig tjej. men hon tog tillbaka sin kille och dumpade mitt ex, och det hoppas jag sved lika mycket som när du dumpade mig efter våra 10år.

När hon kom från Tyskland efter att ha mött den här killen som jag fick reda på i dag, så hade ho köpt presenter åt mig, och köpt någon hår grej till min mamma, tänk att ens göra så när man vet själv att man bedragit sin kille. Det jag inte fattar är hur man kan byta ut någon som älskar en mera än allt annat på jord, som ger en trygghet och värme samt en massa kärlek, som är villig till att offra ens liv för en, mot en person man knappast känner.  Hur fungerar skallen på en människa när man varit ett par så länge ? vad är det hon söker som jag inte har ? ja det får ju alltid vara en gåta. MEN en ting är helt säkert, den dagen karma tar henne kommer jag bara kolla på.

Sen så har jag ju skrivit tidigare hur tycket min farfar betyder för henne och hon för honom, hon stod och kollade mig i ögonen och lovade på hans grav att hon inte hade hittat någon annan., till och med det va bullshit, nej tacka fan för att jag inte behöver ha med denna människa mera och göra. Nu vill jag inte prata mera om henne tänker inte hänga ut henne här för det har jag lovat henne och jag håller mitt ord.

Jag hoppas min morfar och farfar i himlen ser henne, och visar henne rätt väg i livet för det behöver hon, och jag vet hur mycket hon betyder för dom båda och det tänker jag inte ta från dom trots att hon gjort som hon gjort.

 

NU kommer jag inte skriva mera om henne, nu är vi helt avslutat och jag kommer aldrig i hela mitt liv att vända blicken tillbaka efter henne!

Fuck what I said it don’t mean shit now
Fuck the presents might as well throw ’em out
Fuck all those kisses, they didn’t mean jack
Fuck you, you hoe, I don’t want you back

Fuck what I said it don’t mean shit now
Fuck the presents might as well throw ’em out
Fuck all those kisses they didn’t mean jack
Fuck you, you hoe, I don’t want you back

 

Midsommar i Borlänge

Nu är jag i Borlänge och sitter på hotellrummet i den stora sköna sängen.  Resan hit gick bra dock va det massa trafik men flöt ändå på, nu har jag varit ute och kollat genom stan lite och varit på biltema mm. Kom på en grej, för några år sen va vi och hämtade en bil i Avesta där som dalahästen står som min lillasyster skulle köpa, men hon bor i Kiruna så mitt ex fick köra bilen. När vi hade åkt från Avesta upp påfarten mot Gävle så snurrade hon med bilen och sa att hon hällt på att krocka med en lastbil, jag såg att hon snurrade men såg inte ut som att lastbilarna va nära och jag va helt 100% på att det fanns vägräcke där som hade förhindrat en front mot front  kollision men hon sa att det inte fanns, men i dag fick jag bekräftat det av någon som bott här hela livet att det har funnits mitträcke i många år, så hade rätt ändå. YEEY!

Sa ju att jag skulle skriva lite om hur jag känner just nu känslomässigt, just nu känns det ganska bra klart att det känns konstigt och så men jag överlever ju och kan ha det roligt på andra sätt än det jag hade innan, jag har ju stängt av henne från alla sociala medier och kollar inte upp henne alls så det kan nog vara ena grejen som gör så att det känns bättre. Sen så vet jag ju att hon har det bra med det livet som hon har valt och att hon klarar sig , så då kan jag släppa ”pojkvän” rollen som jag alltid har haft för henne och släppa taget så hon kan vara lycklig, så ska jag också göra det.

Just nu är jag ganska lycklig, men på ett helt annat sätt. Vem trodde att det skulle bli så här direkt ? jag tror att när man slutar och leta så kommer svaren av sig själv, jag kommer aldrig att vända mig tillbaka efter henne för jag tycker som person att om man sviker en, en gång så går man vidare i livet med någon som förtjänar din kärlek. slösa inte bort den på någon som inte vill ha den. och viktigaste av allt ta hand om din familj och dom som står er nära i vått och tort.

I morgon ska jag förhoppningsvis träffa en jätte fin person som gör mig otrolig glad, Jag hoppas verkligen att det går som jag tror.

Men nu ska jag gå ned i lobbyn och njuta av resterande av kvällen.

 

Dit vinden kommer

Jag sa i går att jag skulle skriva från Borlänge nästa gång jag skulle skiva men försov mig på morgonen.  Jag är i alla fall på väg om 10 minuter och det ska faktiskt bli skönt att ta en lugn helg helt ensam i min tystnad. skulle ju egentligen till Väddö i dag och fira midsommar med min kompis, men hon har varit tyst dom senaste dagarna och inte hört av sig så då sticker jag ensam istället bort då jag inte gillar att tränga mig på.

Ja i dag är det ju en ny dag och känslorna känns annorlunda i dag än dom gjorde í går ang. ex och lägenhet mm. Jag kommer skriva ut om det senare när jag har lite bättre tid i dag, så var obs på ett långt inlägg. Men tillsvidare får ni alla ha en trevlig midsommar och ta hand om er och era familjer.

Tills döden skiljer oss åt, eller tills du tröttnade

I dag är det exakt 17 dag tills vi skulle gifta oss, och i dag är det 1 dag sedan vi sålde våran lägenhet,  Är också 1 vecka till våra familjer skulle börja att komma ner hit innan bröllopet, vissa har avbokad och vissa kommer. Tyvärr så är det ju jag som får sitta med dom då dom kommer helt från Norge och har bokat för en massa pengar så dom tar sig en semester i samma veva.

Jag kommer nog inte närvara så mycket då det inte känns bekvämt alls, men kommer göra det bästa av situationen. I dag avbokade jag sångaren och kyrkan ringde ingen och skulle dubbelkolla att vi verkligen va säker på det här, och jag sa att det va jag, så nu är det ett punkt till som jag fick boka av på listan.

Nu är det bara en vecka kvar till semester och den kommer jag spendera i Stockholm/Borlänge och försöka tömma förrådet så gott som det går till min nya för att underlätta under flytten.  Så slipper vi börja med det ett par dagar innan nya ägaren får nycklarna, vi klickade faktiskt super bra så det känns väldigt bra att sälja till just henne.

Blev bjuden till midsommarfirande i Väddö, men får se hur det blir med det då det är rätt mycket just nu som händer runt mig så blir lite snurrig faktiskt, men just den här ”snurrigheten” tycker jag bara om.

Nästa gång jag skriver är det från Borlänge! 🙂

 

”Have you ever loved someone so much, you’d give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they’re your heart
And you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm her
But what happens when karma turns right around and bites you?
And everything you stand for turns on you to spite you?
What happens when you become the main source of her pain?