Hur många gånger skal jag få förlora, havet är djupt.

fick e-post från mäklaren i går om att det hade varit 8 stk på visningen och att det va bra med tanke på värmen som har varit i Stockholm dom sista dagarna. Dock värkar ingen att vara intresserad än, men bara vi blir av med den snabbast möjligt är jag glad. Om den nu inte skulle säljas nu får vi väl ha kvar den tills i augusti när alla behöver lgh eller  sälja den för det vi köpte den för bara för att få ett avslut, så jag kan gå vidare i mitt liv.

På tal om något helt annat , så kommer jag medverka i flera filmer och serier samt lite reklamfilmer framöver.  Kommer nog satsa en hel på det. Så tyvärr kommer ni få se mig mera i tv rutan. jag som hatar att visa fram mig har helt plötsligt börja gilla att stå i ”rampljuset”.

Blev bjuden på en gala förra veckan som ska vara i september och som är ganska stor, men har ingen att gå med så funderar på att tacka nej, om jag inte kan lura någon att vara med. är väl inte den typen som gillar att flänga på sådana ställen, men lite skumpa kan väl aldrig skada ?

Nej nu ska jag gå ut i solen igen, är svinvarmt i dag. Skulle egentligen till Borlänge från Lördag till söndag, men ändrade mig i siste sekunder och bokade hotell från fredag i stället. NU kom jag ju på att jag är ledig från torsdag redan så funderar på att kanske redan sticka då, men vi får se hur det känns på onsdagskväll.

 

 

”För du gillar knas, och jag likadan
Så många gånger jag sagt samma sak
Ta mig på ordet, du hittar nån annan
Havet är djupt
För du gillar knas, och jag likadan
Tro mig min broder, hon kommer tillbaks
Hur många gånger ska jag få förlora
Havet är djupt
Havet är djupt
Havet är djupt
Hur många gånger ska jag få förlora
Havet är djupt”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.