Frontalkrockade med mitt egna liv

Gått ett tag sedan jag skrev här senast, men det är för att jag har koncentrerad mig på kärleken och att själv må bra.  Jag har mött en underbar kvinna, något som jag absolut inte trodde kunde hända så snabbt efter den hårda separationen som gjorde att jag frontalkrockade med mitt egna liv och vaknade i skuggan av betongen ensam utan livsglädje och hopp.

Nu är det lite över 2 månader sedan jag fick kontakt med denna underbara kvinna, och vi har mer eller mindre varit med varandra dygnet runt, natt som dag efter det.  Hon är otrolig vacker att se på, hon är vältränad trots att hon aldrig har lyft en vikt. Hon är smart och en stark kvinna som vet vad hon vill och ser framöver något som jag sätter stort pris på. vi flyttade även i hop efter lite över en månad och det funkar superbra, vi är duktig på att kompromissa inredningsmässig då vi är 2 helt olika personer, i grund och botten.

Vissa tycker att detta har gått för snabbt och tror att detta är ett ”mellan stopp” på grunn av separationen att jag bara är här för att trösta mig, men nej så är inte tillfället, jag har aldrig känt så här, och då har jag varit med samma tjej i 9år, och jag känner mera för denna kvinnan än jag någonsin känt för henne. Vissa gånger så är saker bara rätt i livet, och ödet ville att jag skulle hamna här som jag är i dag.

Jag vill och kommer lägga all min tid och kärlek på henne och för att vi ska må bra med djuren och lägenheten som vi har tillsammans,  kommer även ta bra tag i träningen nu och utbilda mig till personlig tränare, så jag kan göra det jag vill i livet och satsa på det.  Nu har jag satt upp ett mål och en ”bucket” list på vart jag skal vara om 10år och där ska jag vara med henne.

 

Nu ska jag njuta av min semester och bege mig nordover.

 

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.