UppesittarkvällUppesittarkväll ikväll! Spelar bingolotto med familjen ikväll sådär dan före dan. Haft det sjukt stressigt hela veckan med sistaminutenshopping av alla julklappar, jobb och skolavslutning! Tog två mysiga bilder på våran fina julgran, inte för att ni ser hur den ser ut men, den är superfin! Vitt och silver-pynt med vita rosetter. Går emot strömmen med rött och glitter i år. God jul på er mina vänner!

19.55

Phu! Har stannat kvar i skolan ett bra tag och sytt färdig min nyårsblåsa! Är nöjd för första gången med något jag själv sytt. Får se om jag har den på nyår men det lutar åt det. Tänkte ta lite bilder på den imorgon i dagsljuset. Hittade förövrigt en bild på mig, världens bästa Jonas, Alexander och hans vän Andre ifrån finest och one37 julfest! Snyggingar allihopa.

gold n’ black

1/ Carhartt 2/ Lancome Hypnose 3/ Åhlens 4/ Casio 5/ Zara 6/ ? 7/ Ray Ban

Guld och svart känns fett rätt just nu. Har en billigare variant av Casioklockan från Komono som jag köpte inne på Hollywood i stan, i samma veva som jag köpte Carharttmössan. En riktig favorit! Skulle verkligen vilja testa mascaran också, måste provas!

Start over

Tänkte börja med att säga – Fan vad jag är sämst! Allt detta tjat om att jag skulle börja blogga igen, vem försökte jag lura? Inspiration, vad är det? Motivation, vad är det? Nu iallafall, ska jag försöka få grepp om det här med att blogga. 

Till en början kanske jag inte kastar in 6-10 inlägg om dagen. (Som om jag ändå skulle göra det senare.. Nej) Men 1, eller 2 borde man faktiskt kunna hinna med. Har fått hem kameran, och allt där till liksom. Preppat med kollage och grejer så det här ska nog kunna gå jävligt bra! 

Annars då? Fint? Själv är jag sliten efter att ha hängt på Finest julfest i fredags. Blev lite för mycket men stort tack till Finest och One37 som gjorde ett grymt bra jobb med svingoda drinkar och trevligt mingel. Slänger upp ett kollage på mina ”wanties just nu” senare.

Nu, på riktigt: Start over. En ny början, mer pepp, mer allt. 
Puss! 

PINK SWEDEN

Hej alla! Nu är det så att jag ska blogga under Pink Sweden-castingen på söndag! Kom dit alla ni tjejer som är 16+!

Här finns mer info: http://www.facebook.com/events/398684076845652/?ref=ts

Kör hårt!!