WORK

Hejsan!

Provet vi hade igår gick faktiskt bra och det var riktigt kul! Slingorna på min modell blev skitbra och hon blev sjukt nöjd, vad tycker ni? 🙂

IMG_20170420_165424_067IMG_20170418_123045_124

En annan håruppsättning jag testade att göra med flätor för nån dag sen 🙂

Idag var jag bara en timme på morgonen i skolan och gjorde ytterligare ett prov fast skriftligt om extensions (vi har äntligen haft en kort kurs inom det), sen åkte jag tillbaka till Hbg och har bla. varit på kiropraktorkliniken för första gången. Vi hr börjat som en ytresning om varför jag har mina besvär osv och ska på återbesök på tisdag nästa vecka. Dom verkade verkligen jätte bra och jag trivdes där direkt, hoppas bara dom kan hjälpa mig också 🙂

Ikväll händer inte alls mycket, det blir fredagsmys deluxe här hemma med god mat och kanske lite godis, men bara liiite… haha 😀

Hoppas ni får en bra helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.