Sponsrad video: Head&Shoulders

I ganska många år nu har vi här hemma i Sverige fått se snygga Henrik Lundqvist som ambassadör för Head & Shoulders. I olika reklamfilmer har vi fått se Henkes ansikte och hårsvall pryda rutan både på TV och olika reklampelare. Inte allt så dumt ju! Lite ögongodis för vissa. För andra kanske lust att testa på detta schampo igen!? För visst får man ett lika härligt hårsvall som han vid användning av shampot?!

Nu är dock Henke inte ensam på tronen längre. I en ny kampanj får vi se hur han får konkurrens av inte mindre hans egen brorsa. En rolig och annorlunda tvist må jag säga. Kanske lite rivalitet brorsorna mellan men för oss tittare blir det så bara dubbelt upp med ögongodis! För visst är de lika?!

En intressant grej att veta är att Henke avstod en liten del av arvodet för att brorsan skulle kunna vara med i kampanjen. Han tycker att det är roligt att vara ambassadör för märket och att få spela in dessa reklamfilmer. Så att nu få ha med brorsan var bara ännu mer kul! Men allt är han lite orolig att han kommer bli petad som ambassadör för att brorsan ska ta över den rollen. Vem vet? Vi får väl se vad framtiden säger.

Nu kan vi dock njuta av denna film med dubbelt upp av bröderna Lundqvist.

Inlägg i samarbete med Head&Shoulders.

 

Fortsätt läsa

Vad jag går igenom just nu.

Sorry för dålig uppdatering just nu. Gårdagen var lite av en känslomässig berg-och-dalbana. Jag personligen är inne i en rättslig process just nu, och denna process har pågått i ett år nu. Jag vill inte gå in på detaljer här i bloggen men det är advokater inblandade, tingsrätt, skiftesman, släktingar och mycket känslor.  Framför allt mycket känslor. Igår var jag på ett av många möten och dessa dagar är alltid påfrestande för psyket. Många förväntningar timmarna innan mötet, och väl efteråt känner jag mig som en gammal disktrasa…så trött och ledsen. Så väl hemma på kvällen låg jag bara i sängen med datorn på magen och tittade på serier…..

Idag mår jag lite bättre men är fortfarande lite deppig. Imorgon kommer jag må bättre! Och då kommer det vara lugnt i någon månad tills det är dags för nästa sväng. Livet alltså. Upp och ner hela tiden.

livet

 

Fortsätt läsa

Jag känner mig stark och snabb! 

Tänk att man fortfarande gå utan jacka hem från gymet en sen eftermiddag i slutet av september? Det är amazing! 

Efter jobbet gick jag ner till Sats för ett träningspass.  Idag blev det 30 minuter löpning på löpbandet och sedan styrka för rygg, armar, axlar och mage. Jag kände mig riktigt stark och uttålig idag. Det känns som att jag är inne i ett bra flod just nu. Kondition blir bara bättre och bättre! 

Fortsätt läsa

Nu är hösten här!

När jag tittade i kalendern för denna vecka ser jag att varje dag är bokad med någon slags aktivitet:

Måndag: egen träning efter jobbet

Tisdag: jag ska på ett privat möte inne i stan på eftermiddagen

Onsdag: utvecklingssamtal för Lykka

Torsdag: Lykkas skridskoskola börjar

Fredag: Lykka balett

 

Det är från och med denna vecka som hösten sätter igång ordentligt! Det där hamsterhjulet man är inne i under många veckor mitt i hösten; allt bara rullar på med en massa aktiviteter, möten och samtal. Måndag till fredag. Sedan kollapsar man lagom till fredagkväll. Och så är det på igen till måndagen igen. Ack så viktigt att man då tar hand om sig själv både fysiskt och psykiskt så man orkar.

 

 

 

 

Fortsätt läsa

Skansen 2016 : check på den ! 

Det årliga sommarbesöket på Skansen är avklarat. I och för sig i slutet av september men det känns fortfarande som sommar ju! Jag tycker ett årlig besök är ett måste. Gärna två. 

Vi körde vår vanliga tur som består av först lunch på Solliden och sedan upp till Lill Skansen.  Därefter se på sälarna, renar och älgar. Vidare ner till Björnarna, Lodjur och vargar. När vi kom till Skånelängan tittade vi på Höstmarknaden. 

I bakgrunden kan ni faktiskt järven sitta på stora trästocken! Den kända järven som är som en legend på Skansen. Den ska finnas  men syns aldrig. Idag syntes han. Helt otroligt.

Det roligaste av allt var nog att leka i denna stora hög av halm på marknaden. Marknaden som hade tema 1900-tal så all personal var klädda tidsenligt.  Tänk vad billigt nöje för barnen?! Det kanske var bättre förr trots allt….

Det sista vi gjorde var att åka en karusell i det lilla tivolit.  Sedan var vi alla trötta. Vi hoppade då på spårvagnen in till Norrmalmstorg. Bägge barnen sittandes i vagnen och där somnade dom i varandras famn. Tryggt och säkert.  Mysigt! 

Fortsätt läsa

Fredag 


Fredag hörrni. Livet leker idag. Åtminstone när arbetsdagen är slut. Idag har jag denna coola tjej. Jag tycker hon ser riktigt cool ut idag ju! Äntligen får hon börja använda sina nya snygga höstskor från Bundgaard i leopard. Hon har tjatat efter dem i flera veckor men eftersom det varit så varmt ute har det inte passat. Men nu när temperaturen sjunker är det dags. Till detta hennes jacka från Ubang. 

Vad har ni för planer för helgen? Vi funderar på Skansen för lördag. Vi har inte varit där än i år och det är ju ett måste för vår familj. Minst ett besök under sommarsäsongen! 

Fortsätt läsa

! Vinn 2 biljetter till förhandsvisning! Snabb tävling som avslutas i morgon!

Här kommer en snabb och intensiv tävling där vinnaren får 2 biljetter till förhandsvisning i Mall of Scandinavia i Solna nu på lördag! 

luna

Den 10 oktober har en ny serie premiär: Soy Luna. Detta är en serie för tweenies mellan 6-12 år som är fylld med rullskridskoåkning, romantik, humor och musik. Skaparen av serien har även gjort populära serien Violetta! Svenska tjejgruppen Main Four står för ledmotivet.  Serien kommer visas på Disney Channel varje vardag, måndag till fredag, och är dubbad på svenska.

 

Nu tävlar jag ut 2 platser till förhandsvisningen av denna nya serie. Visningen är nu på lördag 24 september i Mall of Scandinavia på SF-bion. Dörrarna öppnas klockan 11,15 och visningen börjar klockan 12,00. Förutom visningen kommer en massa annat skoj ta plats!

Vill du tävla?

Då är det viktigt att du redan nu vet att du kan vara med på lördag. Tävlingen startar NU och avslutas i morgon fredag 23 september klockan 09,30. Jag kommer i morgon fredag 23 september  kl 9,50 dra en vinnare som då meddelas på mail. Sedan finns ditt namn på gästlistan i dörren på lördag.

Gör så här för att tävla:

  1. Svara på frågan: vilken månad kommer efter september?
  2. Vem tar du med dig på denna visning?
  3. Lämna korrekt namn och mail i kommentarsrutan.

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

 

Fortsätt läsa

Min lilla snapphane! 

Igår fick jag hem en liten snapphane efter förskolan. För visst liknar han en snapphane?! Så himla gullig ju. De hade faktiskt en hattparad igår så alla barn hade liknande hattar på sig. Och gissa hur stolt han var! Hela vägen hem hade han  den på sig. Ingen fick röra eller kommentera den. Det är min hatt!!

Väl hemma glömde han dock bort den ganska snabbt.  Såklart…..

Fortsätt läsa