Glossybox Limited Edition Julboxen 2016 – Spoiler!

Vill ni inte veta vad julboxen från Glossybox innehåller ska ni sluta läsa nu. Om ni däremot är nyfikna att kan ni fortsätta läsa detta inlägg, för här kommer bilder på boxen och innehållet!

Denna box innehåller produkter till ett värde av hela 1400 kronor!

glossybox limited edition julbox 2016

Årets julbox innehåller detta:

  • Ciaté Geology Top Coat värde 169 kr
  • Avancé + Night Detox Serum värde 350 kr
  • Etre Belle Lip Twist Pencil värde 160 kr
  • Babor Ampoule Concetrates värde 270 kr / 7 x 2 ml
  • Skin & Co Truffle Therapy Cleansing Oil värde 280 kr
  • Absolute New York Icon Eyeshadow Palette värde 190 kr

 

Jag är väldigt nyfiken på Night Detox Serum från Avancé och ampullerna från Babor. Jag har aldrig testat riktiga nattkrämer eller ampuller nämligen. Inlägg med utlåtande kommer sinom tid här i bloggen!  En stor palette ögonskuggor är alltid välkommet i mitt badrumsskåp så där ska jag testa de olika skuggorna.  Hela boxen känns väldigt lyxig och värd pengarna. Rekommenderas varmt!

Just denna box kostar 329 kr för icke medlemmar  och 299 kr för redan medlemmar. Jag tycker det här är en kul julklapp/present för en kvinna som gillar skönhetsprodukter! En ”vanlig” Glossybox kostar 139 kr för en löpande prenumeration men det finns även olika paketpriser. Jag är själv riktigt sugen på en prenumeration till mig själv!

Fortsätt läsa

Fredag

Det känns oerhört tråkigt att göra ett inlägg utan bilder, MEN det känns än mer tråkigt att inte blogga alls. Så det får bli ett inlägg utan bild ändå! Finest är ännu inte klar med sin uppdatering så vi bloggare kan inte lägga in bilder i inläggen just nu…

Det är fredag och idag ska vi gå på julavslutning av Lykkas balett. Äntligen ska vi få se vad de håller på med på lektionerna! Helgen i övrigt är faktiskt fullbokad. Imorgon ska vi äta julbord på Grand Saltsjöbaden och på söndag ska jag och Lykka, i sällskap av våra grannar, gå på ett bloggevent. Det vankas brunch och film med Viasat på Scandic Klara inne i stan.

Hoppas bloggen återgår till det normala under dagen!

 

Fortsätt läsa

Torsdag 

God morgon. Torsdag är här. En helt vanlig torsdag bjuds vi på. Jobba jobba jobba. Imorse bjöds vi däremot på en stressig och sur morgon tillsammans med barnen.  Inte den bästa sorten. Sjukt dålig start på dagen….

Fortsätt läsa

När Glossybox fyllde 5 år!

Igår var jag på ett event tillsammans med LaMadre. Det var Glossybox som bjöd in på ett skönhetsevent då de fyller 5 år i år. Japp, Glossybox har nu funnits i hela 5 år. Det känns som det var bara för något år sedan de kom ut på marknaden ju. Åren går fort! Och det som är mer märkligt är att jag aldrig ägt en Glossybox själv. Jag vet inte hur många gånger jag tänkt beställa en eller starta en prenumeration, men aldrig blivit av.

På hårsalongen Creative Headz på Drottninggatan 73 slog de upp dörrarna för oss inbjudna. Det bjöds på bubbel, bakverk, manikyr, sminkning, håruppsättning samt färgning av bryn. Självklart delades det även ut goodiebags innehållande en Glossybox också.

 

Tyvärr var det alldeles för lång kö till de olika stationerna. Jag hade gärna ta en manikyr eller fått håret fixat men att stå i kö i över timme kändes inte aktuellt. Tråkigt. Jag höll mig till att mingla och dricka bubbel. Men hem kom jag i alla fall med min alldeles egna, och första, Glossybox! Denna box är dessutom Limited Edition Julboxen, som är en lite lyxigare variant. Mycket spännande. Mer om boxen kommer i ett senare inlägg. Vill ni dock läsa mer om Glossybox, beställa en egen box, eller starta upp en prenumeration till dig eller en vän i julklapp KAN NI GÅ IN HÄR!  ( adlink).

Fortsätt läsa

Julklappstips: klocka från Hexter&Baines! Med rabattkod dessutom.

Som ni vet har jag och Niklas världens snyggaste armbandsur på våra handleder just nu. Dessa fina klockor är från svenska klockmärket Hexter & Baines. Jag har visat upp våra klockor i ett tidigare inlägg men nu är det så att jag kan erbjuda er en finfin rabatt på dessa klockor. Perfekt att använda om ni vill köpa en klocka i julklapp till en kär vän eller familjemedlem, eller om ni vill ge er själva en julklapp! Klockor är en tidlös julklapp som alltid fungerar.

Med rabattkoden ” Idamaria ” får ni hela 200 kronor rabatt vid köp av en klocka hos Hexter&Baines.

 


Detta inlägg innehåller adlinks.

 

Fortsätt läsa

2017…året då

Den här hösten har varit kämpig för vår familj. Från i slutet av augusti och hela vägen in i december har det varit MYCKET. Det började med att min svärmor insjuknade i cancer, vilket vände upp och ner på hela vår (i synnerhet mins mans) tillvaro. Hela vår vardag och liv kretsade om att ta hand om henne under de månader hon sedan låg sjuk. Men under tiden allt detta pågick cirkulerade såklart vårt liv med jobb, barn och vardag också. Det var alltså MYCKET med allt.

Så i mitten av november somnade svärmor in. Då avslutades den resan. Men en ny resa påbörjades. En mycket praktisk resa: planera begravning, avsluta alla hennes bankkonton/prenumerationer/abonnemang etc, rensa hennes lägenhet, kontakta mäklare, ordna dödsbo och mycket mycket mer. Allt detta tar också mycket tid och energi. Mycket känslor involverat. Såklart. Jag har själv gått igenom detta med min mamma en gång i tiden.  Denna gång kan jag vara med för  stöttning och hjälp vid sidan om.

när vi rensade hennes lägenhet hittade vi detta fotografi på det nyförlovade paret!

Det kommer vara mycket några månader till. Men sen, när vi är ute på andra sidan, kan vi pusta ut. Och börja bearbeta på riktigt. För just nu, när allt det praktiska pågår, har man lixom inte riktigt tid med det.

År 2017 ska därför bli VÅRT år. Året då vi ska ha roligt. Vi ska åka ut på äventyr. Vi ska göra roliga saker. Göra nya saker. Vi ska skratta. Vi ska ta hand om varandra. Vi ska koppla av och njuta. 

Vi ska leva här och nu.  Livet är faktiskt så skört att man ska fånga dagen. Varje dag.

Så det så.  

 

Fortsätt läsa

Det blir julbord trots allt!

grand

Eftersom vårt planerade julbord blev avbokat i lördags (pga sjukdomar) har vi nu bokat om till ett nytt julbord kommande lördag. Dock inte i sällskap med grannarna som ursprungsplanen var utan nu endast med vår lilla familj.  Vi kände att ett julbord vill vi ha, och nu blir det (förhoppningsvis) mysigt att gå med våra barn!

Vi ska nu äta julbord på Grand Saltsjöbaden. Detta anrika gamla hotell som ligger så vackert i Saltsjöbaden. Det blir en lunchsittning klockan 14,00. För våra barns del blir det det första julbordet för Morris, ett andra för Lykka och för Alex är det rutin. Det här ser jag fram emot!

Fortsätt läsa

Eir Curling från Idun Minerals

Jag är väldigt kinkig när det kommer till mascara. Jag vet vad jag vill ha och inte ha. Jag vill ha långa dramatiska fransar. Mycket volym. Gärna becksvarta. Borsten ska vara tjock. Ingenting annat.

Jag har nu testat en mascara från Idun Minerals : Eir Curling. Den utlovar curling, volume, long-lasting, care.

Idun minerals Eir curling

 

Som ni ser är borsten lång och tjock. Den är dessutom lite rundad så att man kan komma åt ordentligt inne i ögats hörn. Jag brukar inte använda mascara med rundad borste så jag är ovan. Men detta gick bra. Det visade sig vara ganska så piffigt ju.
idun minerals mascara eir curling

Jag tycker om denna mascara. Fransarna blir långa och får volym utan att de klumpar sig. Det var inga problem att göra underfransarna i och med formen på borsten. Dessutom inget kladd utanför. När jag skulle tvätta av mig försvann allt utan problem med tvålen. Den här mascaran sparar jag!

Fortsätt läsa