Bäst i Test 2015: overaller till barn!

Min jakt efter vinterkläder till barnen fortsätter. Tidigare i veckan kunde ni läsa ett inlägg om kläder till Lykka, så nu har vi kommit till Morris. Om Lykka ska ha en tjock vinterjacka med byxa så fortsätter Morris med overall. Han är trots allt tre år yngre och det är praktiskt med overall på en förskola.

Gneis är ett märke jag är väldigt nyfiken på. Ett svenskt märke som gång på gång blir testvinnare av vineroveraller till barn. Jag har bara hört goda recensioner om deras kläder och har spanat in deras hemsida varenda år. Problemet, och det som stoppar mig varenda år, är nog att man kan inte känna och klämma på kläderna innan köp eftersom de är webbaserade. Men nån gång ska väl vara den första, eller hur?

Imorgon måndag, den 31 augusti, släpper de vintern 2015s vinterkollektion till försäljning, men redan nu kan man titta på kläderna. Här är två färger av modellen Supershape som jag skulle kunna tänka mig på Morris:

gneisCollage

 

Ni som vet hur jag fungerar vid detta laget vet att jag tycker om färgstarka vinterkläder på barnen. Kläder som syns helt enkelt. Just Supershape har vunnit Bäst i Test 2015 faktiskt och verkar ha alla funktioner man vill ha på en overall som ska klara av lek på förskolan, fjällsemester och lek i pulkabacken. Nu när Morris är 3 åt gammal vill jag en overall som är mer figursydd än de overaller som är för bebisar. Så den här modellen gillar jag!

 

Vad har ni att säga om Gneis?

 

4 Kommentarer

  1. Christina S säger:

    Älskar Gneis.
    Har kört det till båda barnen de senaste 5 vintrarna och de har aldrig varit kalla eller blöta, även efter timmar av utelek. Kan helt klart rekommendera dem! Här blir det Gneis i år igen!

    Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.