Nordic Travelblog Event på Sheraton Hotel

Igår var jag iväg på Nordic Traveblog Event på Sheraton Hotel som Nordic Travel&Lifestyle anordnade. Jag tog sällskap tillsammans med bloggarna Liniz och Dianas Drömmar. Detta event var ett renodlad event för resebloggare och influencers. Jag må kanske inte vara en resebloggare men vi reser mycket och det är ett stort intresse. Jag gick dit för få inspiration och nya idéer till resmål.


Vi bjöds på en rad olika korta föreläsningar från olika turistbyråer ( Flandern, Key West, Murcia i Spanien, Israel) samt talare som pratade om fotografering samt hur man tjänar pengar på sin blogg. Vi åt även god mat och den som ville kunde vara med på vinprovning. Jag höll mig till cola….lika gott det.

 

 

Det jag tar med mig av denna kväll är att det vore spännande med en solsemester i antingen Isreal, Murcia i Spanien eller Florida Key West, och en stadsresa till Flandern!

3 Kommentarer

  1. Lina säger:

    Så kul å ses!!! Härliga bilder! kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.