Pumpin´ iron!

Det var osäkert om jag skulle ta mig iväg till gymet efter jobbet idag. Jag har nämligen ont i en höft just nu. Eller snarare IDAG. Det kom i morse; jag tror en nerv är ikläm, och det strålar ner i benet. Under förmiddagen kunde jag inte ens sitta eller böja mig framåt. Bara att stå var en pärs. Aj aj aj. Men efter lunch lugnade det ner sig. Då kunde jag åtminstone sitta igen. Och det gjorde inte lika ont längre.
Så jag bestämde mig för att gå och träna ändå. Ska man vara fin får man lida pin, ni vet.

Eftersom träningen inte stått högst upp på priolistan denna vecka fick det bli ett rejält helkroppspass: ben, rumpa, biceps, triceps, axlar, bröst, rygg och mage. Jag som inte var så pepp på väg dit fick faktiskt ett riktigt bra pass! Pumpade på rejält!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.