Så får jag träningen roligare! 


På vårt hotell på Fuerteventura ska det finnas en sektion för naturister.  Lite skämtsamt säger jag att  jag kommer behöva 2-3 drinkar först för att våga mig i den poolen. Och med en mer allvar ton tänker jag att får nog lägga in ett extra träningspass i veckan om jag ska ta mig an den utmaningen! 

Som idag när det blev ett ben och rumpa pass. Jag fortsätter göra många övningen med ett gummiband. Jag älskar det! Men framför allt tycker jag om att variera min träning ,ser till att testa nya övningar  (jag plöjer många konton på Instagram för att snappa upp nya övningar ) samt ser till att lägga på mer vikt på varje övning med jämna mellanrum. 

Allt för att det inte ska bli tråkigt eller att träningen ska stå still. Sedan jag fick upp ögonen för nya övningar och nya maskiner har träningen blivit mer rolig och jag ser resultat på kroppen. Och det är häftigt! 

Det enda jag går på är hur min kropp ser ut. Innan fokuserade jag mycket på min vikt och vad vågen visade. Men nu väger jag mig inte längre.  Jag tar bara kort på min kropp en gång i månaden. Sliter i hur mycket jag väger. Jag gillar hellre att se hur min kropp förändras rent synligt.  Det är häftigt att se hur former förändras,vad nya muskler gör för siluetten osv. 

Att tänka bort vågen har underlättat för psyket massor. Har ni inte tänkt bort vågen borde ni göra det.  Testa! Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.