Tagit ett beslut 

Bloggen är inte den roligaste just nu. Det kan jag erkänna.  Men det är så här sinnesstämningen är just nu. Jag har inget att skriva eller prata om. Mer än att jag vill ha semester nu. Imorgon är sista arbetsdagen! Så jag kan passa på att säga att bloggen kommer vara tråkig ett par dagar framåt. Bara så ni vet! 

Jag har även funderat på hur jag ska göra med bloggen under tiden vi är öå Bali. Jag vet av erfarenhet att statistiken kommer gå nedåt i juli. Även i bloggvärlden blir det industrisemester i juli. Inte så konstigt eftersom ”alla” åker på semester. En stund funderade jag på att ta sommarlov från bloggen helt och hållet. Låta både kropp och knopp vara ledig eftersom ”ingen ändå läser” bloggen i juli. 

Men nu har jag bestämt mig för att skriva. Men kommer uppdatera kanske 2 ggr/veckan. Beroende på hur bra  Wifi vi har på aktuellt hotell vi bor på. Jag vill ändå dokumentera och dela med mig av resan och allt vi upplever. Så nu vet ni det! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.