Dumma Mej 3

Vi har gillat Dumma Mej filmerna och såg fram emot att se trean idag. Ja, till och med jag gillar dessa filmer. Så det är stort! Men alltså, jag är inte speciellt imponerad av Dumma Mej 3. Den är inte alls lika rolig och Minionerna har inte lika stor ”roll” i denna film som i de två andra. Jag är lite besviken. Men mina barn tyckte såklart den var rolig och bra, och det är det viktigaste!

När vi såg reklamen innan såg jag och Lykka en trailer på en film som vi ska se i september när den släpps: Ballerinan och Uppfinnaren. Det blir en biodejt för oss två!

20170812_185254.jpg 20170812_185414.jpg 20170812_185453.jpg

Mina barn ser verkligen glada ut idag!

Jag åt alldeles för mycket popcorn under filmen. Jag drar ned på sockerinaget just nu så jag fick snällt nöja mig med popcorn idag. Jag är ju en riktig godisråtta och tycker godis hör till bio, så att äta popcorn går egentligen emot min natur. Men vad gör man inte när man vill slimma ned sig efter att semesterkilona gjort sitt? Moffade i mig popcorn och nu sitter jag hemma i soffan med en svullen mage…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.