Tillbaka

Är min bloggpaus över nu? Ja du…det är en bra fråga. Vi får se! Det jag dock vet just nu är att jag kommer inte skriva varje dag utan när jag känner för det. Kanske 2-3 inlägg i veckan? Och jag kommer i största möjliga mån inte ha med barnen i bloggen längre. I alla fall inte i texten med egna inlägg om dem (något som hänt, vad de gör osv) . På bild ja, tillsammans med mig (exempelvis semesterbilder). Men inga egna inlägg om dem. Nu blir det bara om mig och det jag vill berätta: våra resor, min träning och tankar.

Vi kör på detta så får vi vårt det tar oss!

Ikväll är det torsdag. Jag har suttit i föreläsningar hela dagen mellan 8-16 med jobbet. Jag och min ADD (självdiagnos) klarar inte av att sitta ned och lyssna i så många timmar så jag har haft världens längsta och tyngsta dag. Korvstoppning deluxe i huvudet. Dessutom är jag inte van att sitta ned utan är uppe på benen hela tiden när jag jobbar. Hur klarar folk av kontorsjobb egentligen ?!

2 Kommentarer

  1. Jag kan inte heller sitta ner för länge så jag står och jobbar. Och tar varje chans jag får till att gå ut ifrån kontoret och sträcka på benen.

    1. idamaria säger:

      Det låter smart! Jag undervisar hela dagarna så jag är uppe på benen mycket.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.