Nude kajalpenna för att ge piggare ögon

Lider ni, precis som jag, av röda och trötta ögon under vinterhalvåret? Vissa dagar när jag har sovit dåligt, är stressad och vintertrött ser jag ut som en zombie (och känner mig som en..). Då har jag världens bästa tips för att få liv i ögonen och se piggare ut med hjälp av smink! För det är så jag fuskar mig till en piggare look; smink. Gotta love smink.

Jo, jag använder en ljus kajalpenna längs nedre ögonkanten och i ögonvrån. Nu menar jag inte en vit kajalpenna utan i färgen nude. Just specifikt har jag denna penna från Kicks egna märke.

Pennan heter Eye Brightener i färgen nude. Just denna produkt kan även användas som highlighter längs ögonbrynet och som concealer. Men i synnerhet för att ge en piggare look för trötta och röda ögon. Jag är frälst!

2 Kommentarer

  1. Har börjat att älska dina sminktips???? jag beställde cremen man skulle ha under ögonen för att täcka det lila/blå och har flera gånger gått höra att jag ser så ”pigg” ut nu ????

    1. idamaria säger:

      Hurra för det då!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.