Sova!

Vipps så var denna måndagen över:/ hann knappt blinka.. Idag har jag bestämt mig för vilken bild jag ska måla av på en stor tavla i skolan..Jag har tänkt mig att dela in den i tre olika tavlor, fast med samma motiv.. Ni kommer att få se längre fram vad jag menar.. Gillar verkligen stilen på dessa kvinnor, den passar in i min heminredning..kanske lite färg i med hade inte skadat;) kramar!

Sönadagskväll!

Ännu en regnig dag:/ Idag kom syrran och var snäll och klippte grabbarna så nu är dom fina i sina hår:) Sen tog vi en runda till gymmet där jag inte var varit nu på några veckor.. Phuu har ingen motivation:/ Vill bara koma igång igen med träningen.. Jag har inga dåliga ursäkter egentligen:/ tid finns men man måste orka och vilja… Fy skäms på mig.. Man mår så mycket bättre och röra på sig och man blir så mycket piggare utav de:) Efter träningen tog jag och syrran oss ut till vår mormor, där vi har umgåtts och haft det trevligt:) nu kallar sängen.. Godnatt gott folk!

Myskväll!

Sitter med ett glas rött, godis och tittar på arga snickaren..vilken bra kväll:) I morgon ser jag fram emot sovmorgon.. Alla i familjen är ledig resten av veckan:) wwii!!

Skola!

Sitter i bilen och är påväg till skolan.. De flesta har ju höstlov så då passar vi på i klassen och målar om vissa delar på gymnasieskolan i Ronneby.. Idag jobbar vi fram till lunch sen tar vi med ledigt för veckan:) Härligt med en långledighet nu.. Ha en fin dag!

Godkväll!

Efter en rolig kväll igår med utgång så mådde jag oförskämt bra idag.. Lite trött bara;) sånt man få ta dagen efter.. I eftermiddags tog vi och gick en runda och Milo fick träna att cykla utan stödjul.. De funkar bättre och bättre, idag cyklade han helt själv en bra bit.. Lilla killen har blitt stora killen nu:) så glad han var och det är så kul som mamma och pappa att se..Ha en fortsatt bra kväll!!

Tjejfest!!!

Har gjort mig redo för kvällens tjejfest hos min vän Linda.. Det ska bli skoj:) Ikväll blir det utgång på hotellet i Karlshamn:) Ha en trevlig lördagskväll på er och tänk på att imorgon är en annan dag:):)#att#inte#bli#allt#för#bakis;);)

Kära läsare!

Efter ett långt uppehåll från bloggandet är jag nu tillbaka.. Känt att det varit mycket i mitt liv som tar tid därför la jag ner ett tag.. Men har kommit till insikt att blogga är faktiskt min grej:) Att vara två barns mor och börjat plugga hindra inte mig..följ gärna med mig vad jag gör mina roliga,mindre roligare, tråkiga, as tråkiga dagar;);) ni fattar vad jag menar.. Ingen dag är den andra lik:) kramar till er och hoppas ni vill följa mig igen;)

Hos min Mormor!

Idag tog jag och smågrbbarna oss ut till min mormor, Finns i inget bättre ställe att vistas på, allt är så lugnt och skönt, en helt underbar miljö, nu är de som finast på Pellagården… Vackra blommor som växer vilt och gräset doftar så gott:) Här kommer vi spendera flera dagar i sommar… Imorgon börja min ledighet från jobbet, att känna att man är ledig är härlig känsla inga måsten att förbereda inför en natt:) De firade jag och syrran med rosevin… Nu är det sommar mina vänner! Önsklig en en fin bra sommar! Kramar till er!