Älskar idag!

Jag älskar att gå i svampskogen! Total avkoppling! Idag var tjejerna med mig och vi var nog ute i fyra timmar och plockade och fikade och mös! Så underbart!

Innan lyxade vi till med ”hotellfrulle” eftersom det var första dagen på evigheter vi var lediga och inte hade planer! Skönt!!!

Tallinn

Lite lätt febrig och trött åkte Nicke och jag på Tallinkryssning med svärmor och svägerska för att fira en 70-årsdag! ❤️

Riktigt kul och en amaretto sour senare var jag pigg! 😉

Lite shopping och mycket skratt senare är vi nu på väg hem mot dagens fotbollsmatch och lite kalas för Meja! 

PS. Älskar Vapiano!!!

9-årsdagen närmar sig! 

På måndag smäller det! Meja blir ett år äldre! ❤️ 

Men eftersom Nicke och jag är borta i helgen fick hon en av presenterna i förskott idag! Och vad passar bättre till hennes scen-rum än en logespegel som stått högt upp på önskelistan! 

Lyckligare stjärna får man leta efter! 

Förstasidesstoff! ;)

Kan inte finnas mycket nyheter i Södertälje idag inte. Reportaget finns i dagens LT med Mejsing själv på framsidan! ❤️ Hon själv supermissnöjd med fotot, skruttfian. 

Vabandet verkar fortsätta i oförändrad takt.

Dvs snittar på 50%. Meja som var så frisk och pigg förra veckan ligger däckad denna. Feber och ont i bröst. Virus från skolan mest troligt… 

knöligt är det! Hon missar skolan, för mig hopas jobben och det dåliga samvetet antingen mot att lämna Meja en stund eller mot kollegorna som får ta över. Och jag blir oerhört trött. När ska man få ro? Men det är väl egentligen vardag för alla föräldrar?! Förutom att risken att behöva åka in till sjukan är något högre för oss pga njurarna och att hon är sjuk så pass ofta förstås.


Trots denna obota trötthet tänker jag mest på Lova som idag fick träffa sin idol Eric Saade!  Hon ligger på barnhospice och kämpar för sitt liv, trots att cancern kommer att segra. Och jag tänker på hennes mamma och familj som tar till vara på varje minut, varje sekund hon fortfarande finns och andas. och hur de sedan ska överleva och gå vidare med Lova som en ängel vakandes över dem. Så fruktansvärt svårt men ändock något de måste göra! Kärlek och styrka önskar jag er, att orka ta en dag i taget! Det gör så ont.

Fuck cancer!!!

Världens bästa! 

Idag fyller han år! Vår fina och älskade pappa, morfar, farfar, svärfar och man! T.o.m. gammelmorfar/farfar! ❤️

Grattis pappsen! Vi älskar dig megamycket! 

Svimfärdig

Tillbaka till slakthuset där mitt privata helvete började i mars 2010. Kvinnokliniken Södertälje sjukhus. Då vaginal rutinoperation som slutade med perforering av livmoder och tunntarm. Bukhinneinflamnation och akut uppsprättande av magen! Vilket ledde till total nedbrytning av mig som människa. PTSD och svår ibs som följd. Många undersökningar, läkarbesök och några år på smärtklinik senare är jag där jag är idag.

Nu byte av hormonspiral och bearbeta det som hände då. Försök till att inte fly från väntrummet och bara fokusera på andningen.

Livrädd! Panikångest! Tokspänd! 

En bra och lugn läkare som förklarar minsta lilla steg i ingreppet, som inte tänkte göra något hon inte kände sig säker på och som isf tänkte göra det under narkos. Vilket är ännu värre och som jag har världens största rädsla för! 🙁 

Men hon lyckades och jag överlevde denna dag på Södertälje slakthus!

Med totalt psykbryt efteråt, hulkandes och med tårarna rinnande, fick jag sitta där och vila en stund. 

Tack! 

Nu blir det massa alvedon & kaffe och mest tycka synd om mig själv och hata den läkaren som en gång hade sönder mig ännu lite mer. Ibland får man faktiskt det och ego-älta litegrann. 😉

Ett fantastiskt samtal!

Idag hände det! För första gången nånsin! Meja ringer och berättar att hon mår BRA! Hon var i skolan hela dagen idag, ända till tre och då ringer hon bara för att säga att hon mår bra och att dagen varit jättebra!!! Lycka!!!

Må det fortsätta i all oändlighet! 😉

I vanliga fall, när Meja ringer, så är det med skruttig röst och för att berätta hur dåligt hon mår eller fråga om man kan köpa hem melon. Men idag lät hon verkligen så pigg och glad att jag blev helt lycklig där jag satt på jobbet! 

Go Meja! ❤️ 

En ovälkommen gäst!

En som ville ta sig ett gratisdopp i poolen! 😉 och snoka! Moahaha! 

förmodligen ditlockad av någon mumsig groda! Som den uppenbarligen lyckades käka upp! 

Tur man inte är rädd för ormar iaf! 🙂 För den behövde hjälp därifrån. 

Tror det är första gången vi haft orm på tomten sedan vi flyttade hit för 16 år sen. Det brukar nämligen krylla av igelkottar här. 

Spännande i alla fall!