Vobbat hela veckan.

Meja har varit hemma hängig och lite febrig sedan påsk. Förhoppningsvis orkar hon gå till skolan imorrn. 

Ständigt dåligt samvete. Att jobba eller vabba eller vobba? Alltid blir någon eller något lidande. Jag vet ju att Meja är viktigast men ändå sätter jag jobbet före många gånger. Varför? Önskar jag kunde ha energi till allt! Orka lite mer än jag gör. Helst klona mig! 😉

Det är som sagt lite mycket just nu. Meja hängig, mycket på jobbet, involverad i grabbarnas fotboll lyckades jag bli oxå vilket nu vid seriestart innebär endel möten och roddande. Jobbigt men samtidigt kul! Frågan är om det ger mer eller tar mer energi. Den får jag fundera på den här säsongen! 

Min energi är ju lite naggad i kanterna redan och jag har väldigt nära till psykbryt och låg stresstoleransnivå. Samtidigt finns viljan där! Så svår balansgång!

Det känns inte som om jag hinner någonting! Jag ha fint inne, fint ute, träna, laga god och nyttig mat, gå ner ett par kilo, må bra, umgås med familj och vänner, orka engagera mig i skola och läxor, känna glädje med barnens aktiviteter, resa och helst jobba 75%. Sen alla inbokade läkar-, tandläkar-, kuratorsbesök till alla på det. Hur ska man hinna allt? Hur hinner ni? 

Och mitt i allt en Meja jag tycker bör vara frisk men som inte är där än. Hon har gått ner lite i vikt nu när vi minskat tpn, så vi får se hur hållbart det är i längden. Hon får näringsdropp 2ggr varannan vecka och det är så skönt med paus i nålsättning och sjuksköterskebesök. Lite mer normalt liv…

Allt som är gör att jag inte riktigt hinner/orkar med bloggen. Men jag försöker, för samtidigt är det så skönt att få ventilera här! ❤️

En tyckte om “1”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.