Cocoonar

In i min egen värld. Har plockat fram mina oljefärger och penslar. Då försvinner jag lite bort från verkligheten… uppenbarligen, eftersom jag glömde potatisen på spisen så vattnet kokade bort! :/

Förändrar lite gamla tavlor som jag i dag inte är nöjd med längre. 😉 

Rätt skönt att bara gå in och göra lite justeringar eftersom jag bara kan måla ett par timmar om dagen… ja, iofs har jag börjar på ett par små nya oxå! 😉

En tyckte om “2”

  1. Sophia

    Så fina ❤️????. Ni e en familj som kämpar er igen o strider mot allt du e en underbar mamma till dina barn o ni har verkligen gått igenom mycket. Har följt o läst o din finna tös hon är en krigare, skulle vilja höra om man kunde beställa en tavla av er ❤️?. Kärlek o respekt till hela din familj

    Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.