Svimfärdig

Tillbaka till slakthuset där mitt privata helvete började i mars 2010. Kvinnokliniken Södertälje sjukhus. Då vaginal rutinoperation som slutade med perforering av livmoder och tunntarm. Bukhinneinflamnation och akut uppsprättande av magen! Vilket ledde till total nedbrytning av mig som människa. PTSD och svår ibs som följd. Många undersökningar, läkarbesök och några år på smärtklinik senare är jag där jag är idag.

Nu byte av hormonspiral och bearbeta det som hände då. Försök till att inte fly från väntrummet och bara fokusera på andningen.

Livrädd! Panikångest! Tokspänd! 

En bra och lugn läkare som förklarar minsta lilla steg i ingreppet, som inte tänkte göra något hon inte kände sig säker på och som isf tänkte göra det under narkos. Vilket är ännu värre och som jag har världens största rädsla för! 🙁 

Men hon lyckades och jag överlevde denna dag på Södertälje slakthus!

Med totalt psykbryt efteråt, hulkandes och med tårarna rinnande, fick jag sitta där och vila en stund. 

Tack! 

Nu blir det massa alvedon & kaffe och mest tycka synd om mig själv och hata den läkaren som en gång hade sönder mig ännu lite mer. Ibland får man faktiskt det och ego-älta litegrann. 😉

En tyckte om “2”

 1. Sandra Augustinson

  Man får älta hur mycket som helst, man ska älta tills man själv tycker att det känns nog.
  Jag åkte in i april med lunginflammation, proppar, luftrörskatarr och astmaanfall på akuten, jag blev så rädd att jag grät på akuten. Efter det så ältade jag det i flera veckor, nästan en månad och även idag kan jag prata om det med mina vänner och föräldrar. Det kan ju absolut inte mätas med det som du var med om, men just det att man ska älta och man ska gå igenom det i sitt huvud för det är ju absolut allvarligt och ingenting som man vill vara med om igen.

  Jag tycker du är så duktig som vågade gå dit igen och träffade en jättebra läkare som tog hand om dig, som visade att det finns bra läkare därute. Jag hoppas så att du kommer att få må helt bra någon dag, det är du så värd.
  Många kramar!

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.