Efter en lugn jul, över 39 graders feber

Men går iaf ner lite med alvedon. Onkologen tycker varken bu eller bä, så vi avvaktar morgondagen och vardagen med den med att ev. åka in.

Med njurfunktionsnedsättningen ska hon inte ha mer än 24 h feber utan läkarundersökning…

Däremot har vi fått höra om en liten pojke som visserligen inte har samma bakgrundshistoria som Meja men ändå liknande symtom sedan oktober. Han har visat sig ha ett virus, hhv6, i benmärgen. Utan benmärgstransplantation, vilket är ovanligt!

Meja har bara gjort ryggmärgsprov inte benmärgsprov denna vända. Det är tänkt att tas om röntgen visar något avvikande och det blir inte förrän slutet av januari/feb i sådana fall… vem vill vänta en månad till???

Imorrn blir det nog en tur till akuten igen och lite tigermorsatjafs…

En tyckte om “2”

 1. Pia

  Jag accepterar oftast att läkarna går på pumpen. Men om jag varit dig hade jag härbärgerat mig på sjukhuset tills någon hittat orsaken. Tycker så synd om Meja och hela er familj, hoppas att dom kan hitta orsaken och att det inte är någonting allvarligt.
  Fortsätt vara stark när det behövs men också att tröttna ur och bli deppad. Stå på er och hoppas ni får ett mycket bättre 2018.

  Svara
 2. Malin

  Lider med er! Det är min son som är sjuk. Hoppas att ni trots feber (känner med er) får en fin nyårshelg❤️

  Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.