Sakta men säkert verkar vardagen vara här

Meja på sin halva kapacitet, klarar skolan ok men har huvudvärk på eftermiddagarna och hängig till och från. Men det känns ändå som att det börjar gå åt rätt håll. (Vågar knappt skriva det för då brukar det bli en krasch platt fall, senaste veckan har iaf varit ok).

Jag försöker jobba lite mer men det är ändå svårt att hitta en bra balans mellan jobb och att vårda barn. Det blir lätt att jag prioriterar jobbet vilket gör mig till en ganska otrevlig mamma. Svår balansgång…

och sjukt mycket på jobbet så jag skulle egentligen behöva jobba ännu mer… 😉

Men idag hämtade jag i alla fall skruttan med huvudvärk och lite feber, la henne i soffan med sin älskade melon (det enda hon äter när hon är hängig, en halva melon med sked :)). Sen tog jag faktiskt min kaffe, hängde upp hängmattan och la mig i solen! Och för första gången kände jag; Jag är så värd det här! Att ligga och gunga med halvslutna ögon och inte tänka på någonting!

Det händer nämligen sällan att man tycker man är värd nåt. 😉

Men sååå nice och såå välbehövlig paus mitt i en ganska jobbig vecka!

Hoppas ni får njuta lite av våren innan den är slut! 😉 för det känns som att det kommer gå fort!

Kramar

Ina

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.