Stop being afraid of what could go wrong and focus on what could go right

 

Stop-Being-Afraid-Black-01

 

Hej alla fina!

Dagens inlägg är kanske lite dystert, men jag behöver bara skriva av mig lite en grå dag som denna.

Så, var börjar man när tankarna är så många och snurrar med ljusets hastighet..? Jo, vi börjar med att jag blir sjukt imponerad av folk som har distansförhållanden och faktiskt får det att funka. Att två människor har ett så starkt band att de där 100 milen mellan dem, eller att de bara har möjlighet att ses en gång varannan månad inte spelar någon roll. All cred till er, för har ni lyckats behålla glöden med de här förutsättningarna så kommer ni lyckas med vad som helst!! Självklart finns det nackdelar med distansförhållanden, som med allting annat. Men jag tror ni fattar vad jag menar. Kärleken övervinner ju allt och jag tror på att det är precis så det funkar.

Sedan går mina tankar till människor som har alla tänkbara förutsättningar, men ändå väljer att inte lyfta ett finger och anstränga sig för att få det att fungera. Folk som struntar i andra och sårar. Kanske inte helt medvetet, men ändå. För ni som varit med om det, ni håller väl med om att det inte är så där jävla kul att gång på gång känna att man befinner sig någonstans i slutet på någons prioriteringslista, eller hur? Om man nu ens har turen att överhuvudtaget vara med på den listan. Och speciellt ont gör det när de står först på ens egen. Tro mig, det kommer garanterat en dag då bägaren kommer rinna över.

Och i ärlighetens namn, hur kan du vara övertygad om att något inte kommer funka om du inte ens försökt..?!

Jag har i princip klarat mig själv sedan jag var 14. Jag älskar att vara själv, är absolut inte rädd för att vara ensam, för det har jag varit i många år och det har gått hur bra som helst. Men det finns en sak jag är rädd för. Och det är att förlora människor som på ett eller annat sätt gjort avtryck i mitt hjärta. Människor som är så värdefulla att man alltid vill ha dem i sitt liv. Och ju mer man tycker om dem desto mer hugger det i hjärtat varje gång man inser att man kanske ändå inte är lika viktig för dem som man hoppades på. Sånt gör fruktansvärt ont, jag hade hellre valt att bryta ett ben än att känna mig avvisad av någon jag vill vara nära mest av allt. Relationer är en av sakerna man inte kan köpa för pengar och det är synd att många inte ser det fina och uppskattar det de har medan de har det.

Varje gång du träffar någon så finns det en mening med det. Det mesta som händer oss händer av en anledning och meningen med det är att vi ska lära oss olika saker. Var rädd om de där alldeles speciella människorna du har i ditt liv. Det kan vara någon du känt i många år eller en person du träffade häromdagen. Ibland säger det bara ”klick” och så är man fast och det kan man inte styra över. Kasta inte bort möjligheten att lära känna dem, för morgondagen är inte garanterad för någon. Vänta inte för länge med att säga att du tycker om någon, för imorgon kan det vara för sent. Jag vet att det låter som klyschiga saker man hör hela tiden, men det finns väldigt mycket sanning bakom dem.

Idag har det varit en dag full av funderingar och filosoferande om livet. Jag hoppas på en bättre dag imorgon och önskar er en trevlig torsdagskväll!

Ta hand om varandra och ta inte varandra för givet!

Varma kramar

//Inna

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.