Red Light Winter

tjatja bloggen osv.

I februari spelar jag i en föreställning som jag även producerar själv. Det är en mörk historia från Amsterdams Red Light District om två kompisar som hamnar i en bisarr kärlekstriangel med en prostituerad kvinna. Fyllda av självdestruktivitet och uppumpade på droger och sex hamnar dom i en urspårad kamp om värdighet. Ett exempel på vad olycklig kärlek kan driva folk till att göra.

Kom och titta! Biljetter bokar ni via www.redlightwinter.se !

 

 

För mer updates, följ mig på twitter: @JonasBane

Filmtipset!

Om ni inte har något bättre för er ikväll så tipsar jag er om att titta på min långfilm KNÄCKA kl 22:45SVT2

 ”Svensk långfilm från 2009. Goran har precis tagit studenten. Ska han hänga med sina småkriminella kompisar i Bredäng eller satsa på att plugga vidare? Han blir kär i Linnea. Hans mamma blir sjuk och hamnar på sjukhus och önskar göra en sista resa till Kroatien. Pengarna till resan har hon sparat ihop och de är gömda i lägenheten. Men efter en röjig fest i lägenheten saknas pengarna. 

 Manus och regi: Ivica Zubak. I rollerna bl.a: Filip Benko, Jelena Mila, Georgi Stajkow, m.fl.”

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=EP3Pjol6i2U

Follow på Twitter: @FilipBenko

// FB

XLITAGE

Hej alla trogna som fortfarande hittar hit och läser våran dåligt uppdaterade blogg…

Båda jag och Jonas har fullt upp med olika saker i livet, vi bloggar, som ni säkert har märkt ytterst sällan. Blir väl mest Facebook eller Twitter för våran del just nu.

Vi har flera stora projekt som ska ta fart nu under 2012-2013 och kommer då att börja blogga mycket mera… Vill ni ändå följa oss vidare under dagarna så är det faktiskt Twitter som gäller…  @FilipBenko

Här kommer en video i en serie som vi håller på med just nu…

Kläder-Musik-Video i ett format: XLITAGE by MOCYCLE

I samarbete med MyWickedVideos.com

Mycket kärlek

//FB