SÅ FRUKTANSVÄRT BESVIKEN

För några dagar sedan hände något som jag inte riktigt orkat berätta.

Det känns så jobbigt men samtidigt är jag inte förvånad. På något sätt känns det som att jag inte vill prata om det, skriva om det eller berätta om det eftersom det blir så slutgiltigt när jag väl väljer att berätta. Vilket jag gör just nu.

Beskedet från LÖF har nämligen kommit och det var inget positivt besked.

Hjärtat stannade för en stund. Jag tror att jag för ett ögonblick stängde av. Tryckte på escape och sköt ut mig själv. Tog en time-out. Sekunderna senare var jag tillbaka igen och jag visste inte hur jag skulle reagera. Först trodde jag att jag skulle bryta ihop, grina som en tok och kanske tycka synd om mig själv. Men, jag var bara tom. Nollställd.

Löf

Beskedet var väl egentligen inte oväntat men det känns ändå fördjävligt. Jag landade snabbt i verkligheten igen och nu har jag bestämt mig för att ta juridisk hjälp med att överklaga. Jag letar med ljus och lykta efter den bästa kvinnan eller mannen för uppdraget så om du har något förslag kan du gärna lämna en kommentar eller kasta iväg ett mail, all hjälp mottages tacksamt 🙂

En tyckte om “10”

 1. Mia

  Men va ända ini helvete?! Hur är det ens möjligt att INTE ge rätt i din situation?
  Jag har tyvärr inga tips på jurister men jag ville bara skriva och visa stöd och skicka styrkekramar.
  Överklaga för någon måste ju inse vilket tankevurpa dom gjort.

  Svara
 2. Matilda Vikström

  Hanna..fruktansvärt… Är detta Sverige?
  Jag blir så arg, förstår inte hur du ej kan få ersättning.
  Kontakta Mia Berg på Patientperspektiv, där finns advokat.
  Kram

  Svara
 3. Karolina Östbring

  Jag provar att skriva här också. Jag blev så förbannad att jag efterlyste vass juridisk hjälp i mitt fb-flöde. Beskrev fallet svepande och självklart anonymt. Har ett par jurister i kretsen och tänkte att de kanske hade nån input på en bra person. Hittills inget konkret men min kompis My skrev såhär:

  Så himla dåligt! 🙁
  Önskar jag hade något tips men vet ingen som är extra bra på den typen av ärenden.

  Det har ni säkert redan koll på men: Kan vara värt att undersöka om hennes hemförsäkring har rättsskydd som täcker (en del av) kostnaden för att anlita professionellt ombud.

  Kanke värt att kolla upp? Hanna, hade du gravidförsäkring? Om du hade det kanske kolla om det står nåt om juridisk hjälp.

  Svara
  1. Hanna Öhman - Mitt liv som förlossningsskadad Post författare

   Hej Karolina och tack för att du försöker hjälpa mig <3

   Jag hade Trygg-Hansas gravidförsäkring (betalförsäkringen inte gratisförsäkringen) men den visade sig var en stor jäkla besvikelse… Flyttade allt jag hade från Trygg-Hansa och jag kommer garanterat INTE teckna någon mer försäkring där så länge jag lever…

   Jag har en bra hemförsäkring och det ingår i den men jag vet inte riktigt om det täcker upp den överklagan jag ska göra utan jag misstänker att den täcker om jag drar upp det i rätten rent (vilket iofs känns som en lockande idé). Jag kommer nog mest troligt att börja med en överklagan och jag ska kolla föräkringarna ett varv innan jag gör det. Tack för tipset och tack för att du engagerar dig. Det betyder så mycket för mig! Kram

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.