MIDSOMMARMAT

Vad har du för planer inför midsommar?

Vi kommer att tillbringa dagen i den röda stugan vid vattnet. Ska bli skönt att bara vara och ladda batterierna inför kommande vecka då mina energinivåer förmodligen kommer droppa ner till botten. Jag ser framemot att umgås med nära och kära, äta gott och kanske fånga en firre eller två. Kanske blir det ett ”minidopp” i det blå om vädret tillåter. På grund av infektionsrisken och att jag inte vill riskera min operation blir det inte något helkroppsbad utan endast blöta mig upp till knäna eller kanske på sin höjd låren.

Midsommar 2016.

imageimage

Jag funderar på att kanske göra en smårgåstårta med räkor till midsommarfirandet. Lokalpatriot som jag är blir det nog en fiffig variant med Polarbröd. Jag har för mig att jag smakat en supergod ”räkbomb” gjord på Polarbröds polarkaka original (halvmåneform). Lägger man ihop halvmånarna får man en fin rund tårta. Jag hittar dock inte just det receptet men däremot finns en massa smarriga recept på Polarbröds hemsida.

För att inspireras av alla läckra Polar-smörgåstårtor, som de på bilden nedan, kan du klicka HÄR.

Polarbröd_smörgåstårta

Eller så blir det några goda snittar på det mjuka tunnbrödet, snabbt och enkelt. Och vansinnigt gott! För att inspireras av recept på snittar klickar du HÄR.

Har du något bra recept på snittar eller enkel (lättlagad) smörgåstårta?

En tyckte om “4”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.