ATT LUKTA SURFISK

Förkylningssymtom.

Visst får man tycka lite synd om sig själv när man är sjuk? Jag är fett förkyld och har en huvudvärk som heter duga. Näsan är täppt och halsen svider. Frågan är om det är en helt vanlig förkylning eller om det är en infektion på gång. Just dessa symtom är så svåra att läsa av och kanske är det just därför en helt vanlig förkylning skrämmer och oroar mig.

Adam jobbar natt denna vecka och jag tycker att det är jobbigt att vara själv när jag inte vet vad det här är. Är rädd för att vakna upp och vara så dålig att jag inte kan ringa hem honom, det har ju hänt förr så därför finns tankarna i bakhuvudet och skrämmer mig lite. Jag önskar att jag kunde släppa det och inte tänka så men det är lättare sagt än gjort.. Samtidigt ökar hela tiden mängden ”gegga” som kommer och helt allvarligt så luktar det förjävligt. Att jämföras med lukten av surströmming ungefär om du någonsin känt den hemska doften. Kan inte låta bli att tänka att jag luktar rutten men tur är väl att ingen ska sniffa i de regionerna (höhö)!

Nu ska jag sova några timmar och hoppas vakna lite piggare!

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.