Glada nyheter

Hej alla.

Jag har idag varit på Chas och fått klart att jag kommer att göra mitt exarbete och min LIA2 hos dem. JIPPIE!!!!

Detta blir jättebra eftersom jag trivs hos dem och de är underbara människor som jobbar där.

Jag kommer att vara hos dem from måndag och fram till i december. Efter det får vi se om jag har möjlighet att få en anställning hos dem. Håll tummarna för detta.

Idag var det även dags igen för min vattengympas som har haft sommarlov… Det var skönt att äntligen få röra på kroppen igen. Kommer att ha mega träningsverk i morgon, men what the heck… Det är smällar man får ta.

 

Nu mina vänner ska jag gå och lägga mig och se fram emot en ny härlig dag imorgon….

 

Ha det bäst!!!

I väntans tider…

Hej

Sitter här och väntar på att DN-galan ska starta. Har bunkrat upp med diverse godsaker och längtar förväntasfull på all fin idrott som kommer att bjudas på under kvällen.

Annars idag har jag hållt på med skolarbete. Har ett projekt som ska göras klart. Kommer nog att sitta med det även i helgen, så att det blir klart snarast.

Nej gott folk, nu ska jag bänka mig framför tv:n

 

Ha det bäst….

Nybörjare…

Hej alla!

 

Här kommer en nykomling inom bloggandet och jag hoppas att ni kan stå ut med att det kan vara långt mellan inläggen och att det ibland inte är så meningsfullt innehåll.

Jag har lite svårt att komma på vad jag ska skriva om men, jag ska försöka vara informativ av mig.

Jag är en glad ekonomiassistent som håller på att skola om mig till Webbapplikationsutvecklare( långt och fint ord för någon som skapar hemsidor).

Jag har nu gått 1 år och är inne på sista terminen. Har i stort sett all teori klar, så det är examensarbete och praktik nr 2 kvar.

Dessa kommer jag förhoopningsvis kunna göra på Chas Visual Management där jag gjorde min första praktikperiod i våras.

Jag kommer att hålla er alla uppdaterade under tidens gång, dock som jag sa kanske ni får vänta mellan inläggen. Tar ju lite tid innan man blir varm i kläderna.

 

Ha det bäst så länge….