BLOGGBYTE!

Det här kanske kommer lite hipp som happ, men det är dags för mig att byta bloggsajt. Jag har bloggat på Finest ända sedan jag jobbade som redaktör på sajten så det känns på ett sätt lite sorgligt. Det är ganska många år att lägga engagemang på en plats och det vore ju konstigt om det inte kändes lite vemodigt förstås. Men ibland är det helt enkelt bara dags att gå vidare i livet och testa nya saker! Nu hittar ni min blogg på: 

http://izabella.commeci.se

KLOCKA FRÅN MOCKBERG.

Igår damp klockan från Mockberg ner i brevlådan och jag är supernöjd! Den är ännu finare i verkligheten, jag älskar fästet mellan band och UR. Den är dessutom väldigt nätt, vilket passar mig perfekt. Jag har nämligen väldigt smala armleder så de flesta klockar ser ut som att jag lånat min pappas klocka. Superfin är den!

Klockan kostar 1199kr och ni hittar den HÄR

LÖPRYGGSÄCK.

Jag har jätteproblem att få in träningen i vardagslivet just nu och det har gjort mig så himla ledsen. Nu har jag kokat ihop en plan! Jag har äntligen införskaffat en löpryggsäck. På så sätt kan jag ta med träningskläder till jobbet, byta om, packa ned mina vanliga kläder och springa hem! (inte hela vägen förstås, men en bit). På så sätt får jag in lite träning i vardagen och hunden slipper en frånvarande matte på kvällarna. Perfekt!

Det är en stor utmaning för dom flesta att få livet att gå ihop och samtidigt få in träning. Vuxenlivet är fullt med ansvar man inte kan vifta bort hur som helst. Man får försöka vara kreativ och hitta lösningar, men tamejfan det är inte alltid så lätt.

MAGKATARR.

Ledsen för min frånvaro, jag har legat och vridit mig i smärtor de senaste dagarna. I söndags började jag få ont i magen, det kändes lite ”ovanligt” men jag bara viftade bort det som vanlig magvärk. Dagarna gick och i onsdags började det göra REJÄLT ont. Jag tyckte att det hela var så himla konstigt för jag hade ingen logisk anledning till att gå runt i magsmärtor. Jag hade inte mens, jag var inte gravid, jag varierar min kost, jag kunde gå på toa som vanligt (typish), jag är hälsosam etc. Till slut hade jag så ont att jag ringde vårdguiden som gav mig sin dom:  magkatarr.

Jag blev rekommenderad receptfria mediciner. Vanligtvis ska dessa ge väldigt snabb lindring men eftersom jag låtit det gå såpass många dagar fick jag ligga och vrida mig i smärtor i två dagar innan det, nu, äntligen börjar släppa! Magkatarr kan ge allt från några enstaka sura uppstörningar till, som för mig, grova magsmärtor. Ibland gör det såpass ont att jag måste stanna och ta några djupa andetag. Fruktansvärt kan jag säga!

Så, vad har jag gjort för att förtjäna detta? Stress. Det är ett så himla luddigt begrepp eftersom man inte behöver stressa runt (alltså springa till och från tåg, ha bråttom) för att ha stress i sig. Jag har helt enkelt ganska mycket hängande över huvudet i dagsläget och nu sa kroppen ifrån. Snacka om att få sig en tankeställare!

Nu börjar jag i alla fall må bättre, så jag får njuta lite av det fina vädret i helgen!

DUMMA POLLEN.

Exakt så känner jag just nu. Åhhh!!!!! Varje år glömmer jag bort det här med ”pollen”. Jag blir plötsligt väldigt trött och snuvig, men fattar aldrig varför – tills jag läser någon rapport om att pollen:et är här igen. Att man aldrig lär sig?

Jag har ingen svår pollenallergi, det är mest jobbigt att vara så himla trött hela tiden. Det ligger konstant snytpapper bredvid sängen och sminket sitter aldrig som det ska. Blä. Likförbannat vägrar jag mediciner så långt det går haha. Jag vill bara inte proppa i mig massa saker i ”onödan” (jag tar ca aldrig huvudvärkstabletter heller). Jag har inget vettigt att säga på ämnet, jag ville väl egentligen bara beklaga mig. Dumma pollen!

MOCKBERG KLOCKA.

Jag är inte en ”klock-människa” och har svårt för att hitta klockor jag tycker är riktigt snygga (till skillnad från min sambo som har en mindre klocksamling hemma). Men idag snubblade jag in på Blondinbellas blogg och hittade denna klocka från Mockberg. Den är svinsnygg!! (sedan känns det lite extra bra att det är en kvinnlig entreprenör som står bakom märket förstås)

Egentligen har jag inte ekonomin för att köpa en ny klocka just nu, men… den är ju så fin!