Fick gå hem idag. 

Hej! Jag fick gå hem från jobbet idag då jag kände mig hängig, snorade och hade ont i halsen. Mirella (kollega) tyckte jag såg hängig ut också. Jag kan inte förstå detta! Tredje gången jag blir sjuk i år. Det har aldrig hänt i mitt 24 åriga liv. 

Iallafall har jag mest sovit idag. Jag avslutar med comic art fairytales (DisneyPrincesses) som är tvärtemot bilderna i inlägget igår. Godnatt / Jackie

                                  

Söndag.

Hej! Ola är riktigt sjuk och förkyld igen.  Jag har handlat allt jag hittade på Apoteket från kan jang till strepsils. Många män tror ju de är döende när de är sjuka. 

Annars har jag varit ute med hundarna i solen i flera timmar, skulle gärna haft sällskap. Nu ska vi äta en sen middag, har bara hunnit fått i mig 4 mackor med ost på två dagar. Jag har även sett två filmer. Ha en mysig söndag. 

        

Det var dessa filmer jag såg – båda från 2015, jag rekommenderar båda högt. J.Lo är faktiskt en duktig skådespelerska!    

Vår lata och bortskämda engelska bulldog.

Hej hopp! Jag kan inte prioritera bloggen med så mycket jobb jag har och när jag är ledig vill jag gärna träna, planera inför året (sukta efter resor), shoppa, kolla på film, sova mycket eller vara ute i naturen. Men vi har våra stunder av humor och humör (som pappa brukar säga, haha) och de måste jag bara visa er. Om du vill så lägger jag gärna upp lite fler videoklipp ifrån min vardag oftare? :)

För några dagar sedan stod vår engelska bulldog Nala 5 år, inför ett dilemma.
Att få gå upp i sängen helt själv eller bli buren, det är ju skönare. Hon älskar nämligen att bli uppburen i sängen och är van vid att vi hjälper henne. Så vår lata och bortskämda bully, efter att ha väntat en lååång stund och slängt bedjande blickar på oss, klev tillslut upp själv när hon såg att vår andra hund Simba kanske skulle hinna före, haha. Är hon inte världens sötaste och roligaste?

Jag som skyltdocka.

Hej igen! Eftersom några av er säkert inte har instagram lägger jag upp en video här också. Som jag sa hade vi väldigt roligt på boksigneringarna idag. Jag låtsades vara en skyltdocka med Rövardotter i handen. Ingen la märke till mig när jag stod blickstilla. Haha!

Ola och pocket shop gänget asgarvade! :)

Dagens boksignering.

Hej! 

Tack till er alla som kom förbi vår boksignering i Täby centrums Pocket Shop idag. Speciellt till Evert – en mycket älskvärd människa! :)
Jag kom ju på att jag glömde ta bild med den härliga personalen, Jessica, Axel, Carro och Emma. Trist! Men ni gav ett otroligt fint bemötande och tack för pocketen, den stora planschen på mig själv (hihi) och den underbara blomsterbuketten. 
Vi skrattade och skojade runt ganska mycket. Många måste höjt på ena brynet när de hörde våra skratt, haha. Iallafall är jag stolt över Rövardotter och dagens signering. Som redan nämnt kanske Rövardotter även ska bli film och då har man verkligen lyckats! Tack allihopa ni är guldvärda! Love / Jackie 
   

         

  

    

Efter signeringen tog vi ett glas rosé i solen på kornhamnstorg i gamla stan. :)  

Ska köpa klänningar!

Hej! Jag ska köpa alla dessa klänningar, tunikor och skor från samma sida. Till Sri Lanka och lite för sommaren, 18 klänningar med fyra par skor blev bara 5000kr. Helt underbara priser och bra kvalité enligt recensionerna på sidan. Men jag vill inte nämna sidan förrän jag fått hem paketen så allt inte tar slut. Visst kommer de vara snygga på mig när jag är brun och härlig? 

     

                                              

Slumrar…

Hej! Jag är helt slut efter en slitsam dag. Men vad gullig min chef var. Han lämnade 10 smarriga baguetter plus fräscha sallader från house by George i personalrummet – tjejerna var som gamar tills allt var slutplockat. Hehe. Mums! 

 

Ola lagar fredagsmiddag nu och därför är han världens underbaraste kille. Jag älskar honom och han är trygg, lugn, manlig och fin. Han skulle göra varsomhelst för mig. Jag är verkligen hans lilla prinsessa! :)

Rosanna ville att vi skulle till hennes tredje födelsedagsfest ikväll men vi fick avboka med besked. Jag måste vila upp mig inför uppträdandet på Pocket Shop i Täby Centrum imorgon. Jag hoppas vi ses där? 

Perris min fina och goda vän besökte mig på jobbet idag. Så mysigt då jag inte sett honom på nästan ett år. 

Ska titta på the kardashians nu. Sov gott!  

Just det. Jag har tyvärr inte slutat med rökningen ännu. Det gör jag på måndag och efter det blir det inte så mycket som ett bloss igen! 

Monday

Jobbat på och ska nu träna! :) 

Happy monday!

 Jag gjorde världens godaste smoothie med passionsfrukt, blåbär, grädde, jordgubbar, honung och gojibär. Mmm…