Boattrip med jobbet! :)

Jag var hemma igår, myste med Ola, var krasslig men lyckades laga varm smörgåstårta och chokladtårta. :)
Idag är vi på kryssning med jobbet. Så kul! Ullared Morgan såg vi och jag bara neeej nu kommer alla tro att vi har någon sorts reality-fest, haha, lol!
Vi sitter i konferensrummet på båten cinderella och ska snart ha julklappsutdelning.

IMG_1193.JPG

IMG_1191.JPG

IMG_1194.JPG

IMG_1188.JPG

Vardagslivet.

Nu är man trött och fötterna värker efter jobbet, aj, skönt att glida ner i myskläder.
Varför kan inte min kille vara rikare? Haha…

Jag ska laga baconinlindad köttfärslimpa med broccoli/blomkålsgratäng till middag. Jag sitter här i köket och tar en cigarett med ett glas iskall julmust light.
Jag funderar på vilken pressbild vi ska ha när vi besöker biblioteket i Trelleborg nästa år för en föreläsning. Och hur jag ska lägga upp föreläsningen?

Men det är kanske inte så konstigt att man är trött när man steg upp klockan 04:00?

Jag orkar fan inte lägga upp andra boksigneringsdagen då jag är helt slut och vill göra det imorgon. Då svarar jag på vissa kommentarer också. Några finns det inga svar till helt enkelt. Vad ska jag säga om någon tycker att jag är äcklig liksom? Hmm…okej, men tänk på något trevligt och läs en annan blogg istället?

Selfies på jobbet ;) yeyy or neyy? Trött = flamsig.

IMG_1085.JPG

IMG_1087.JPG

IMG_1093.JPG

IMG_1095.JPG

IMG_1084.JPG

IMG_1082.JPG

En jättegod smoothie jag gjorde till lunch idag och den mixade jag med frysta mangobitar, kokosmjölk, spirulinapulver, sesamfrön och banan.

IMG_1076.JPG

Love / J

Pinfärska rövardöttar.

Shit vad kul! På ett bibliotek i Värmland är Rövardotter mest lånad sommaren 2014 men även hösten 2014. Vad roligt allihopa och stolt blir jag minsann! Pinfärska rövardöttrar är vi allihopa, allihopa…trall la la la!

Länk till bibliotekets hemsida:

http://www.bibliotekvarmland.se/web/arena/tips/topplistor/sommaren-2014

IMG_1063.PNG

IMG_1062.PNG

Jag har kommit på en sak. Lady Gaga säger ju alltid till sina fans:
- I Love my little monsters!
Nu har jag en synonym till det:
- jag älskar mina rövardöttrar!

Rövardottern vs Gagas monster.

IMG_1066.JPG

IMG_1064.JPG

Godmorgon Onsdag.

Godmorgon! Jag gjorde frukost till Ola, kokta ägg och nu ska jag ta en lång promenix med vovvarna.
Jag ska blogga om andra signeringsdagen idag eftersom jag inte orkade igår. Sorry!
Jag somnade vid 22:00 och vaknade 04:00. Jag har varit vaken sedan dess och det är lika bra det för jag måste vara tröttare på kvällarna igen.

Ola ska till jobbet och jag också, fast senare, har jobbat hela veckan men senare på dagarna. Ska även hinna träna!
Kikar lite på TV4 om tjejen Marwa som rest sig och vänt allt till något bra från att hon blivit mobbad. Hon blev även utsedd till Sveriges ungdomshjälte! Bra jobbat gumman!

Jag vill jobba så mycket som möjligt. Jag vill att tiden går snabbt till 2015 då vi ska resa och göra massa annat spännande. Då kommer ju även dokumentärfilmen ut! Woop woop!

IMG_1008.JPG

IMG_0974.PNG

IMG_0968.PNG

Jag sket ner mig i Landskrona på min första signeringsdag.

Hej! Här kommer update om vår bokturne.
Vårt första stopp på bokturnén var i Välas Akademibokhandeln Helsingborg. Ola och jag var väldigt trötta p.g.a att vi haft sex hela natten och tvärs över hotellet tittade fyra danskar på. Vi var ute sent på nattklubbar och drack en och annan gammeldansk.

IMG_0521.JPG

Vi blev välkomnade av Sven-Åke som bjöd oss på tunt kaffe han skämdes för och kallade för änglapiss, vi tjöt av skratt! En del folk kom fram, men Sven-Åke sa att det var lite tidigt på dagen och att fler kommit om det varit senare. I alla fall var Väla så himla fint julpyntat och alla vi träffade var väldigt härliga! Stort tack till Sven-Åke som fick oss på goda tankar.

IMG_0699.JPG

Här är Sven-Åke och jag.

IMG_0684.JPG

Selfiesticken var självklart framme.

IMG_0700.JPG

IMG_0693-0.JPG

Min väninna Isabella kom förbi som en äkta vän.

IMG_0695.JPG

När vi kom till landskrona blev jag lite skakig och fick stor ångest eftersom vi körde nästan förbi där Jack dog, där jag blev omhändertagen och splittrad från min familj och även där misshandeln skedde.
Väl framme utanför Akademibokhandeln på Rådhustorget kedjerökte jag och sket sedan ner hela deras toalett. Vi betedde ju oss lite märkligt p.g.a försening med taxibolaget och stressen med att vi bara hade en timme på oss emellan alla städer, och ingen bil på det. Så bemötandet vi fick upplevdes inte så bra just i den bokhandeln. Det kan också bero på att vi skrivit i boken att Landskrona för mig är ”Dödens stad”.
Det kom fram många när vi kom. En äldre kvinna från rädda barnen som var väldigt trevlig och jag berättade för henne att det var synd att inte rädda barnen var så stort när jag bodde där, eftersom jag var ett barn som behövde räddas. Ha ha!

Även ett jättehärligt par som undrade hur jag klarar av julen när jag är så ”ensam”. Jag pekade på Ola och de förstod att han är min nya jul. Ola satt där som en hjälte när alla suckade och blickade in i mina stora tårögda ögon.

Min pappas bekant Carita (en fantastisk vacker, klok och varm kvinna) kom förbi. Och henne har jag haft kontakt med i säkert sju år men aldrig träffat, så det mötet var mycket känslofyllt och fint.

Ola cool och lugn.

IMG_0703.JPG

Carita och jag, lyckliga!

IMG_0706.JPG

Min älskare, psykolog, sambo, spökskrivare, pojkvän och familj. Mitt casa.

IMG_0711.JPG

IMG_0704-0.JPG

Vi blev avsläppta av en snäll taxi-arab utanför Mobilia i Malmö. Där möttes vi av Rebecca med blått hår och ett härligt leende. Vi fick både apelsinjuice och kaffe, väldigt uppassade i denna akademibokhandel. Där stod en skara personer och väntade på vår ankomst. Vi tog bilder, snackade lite och signerade böcker på rullande band.
En tjej läser min blogg och vi fick även massor av styrkeord. Runt detta ser vi en kille smyga runt i luva i butiken….han såg ganska märklig ut. När vi blev ensamma kom han fram och sa:
- Jag läser inte böcker, men jag samlar på autografer och slängde fram ett antal bilder som han hade skrivit ut på datorn. Vi blev lite chockade, då det även låg en slitzbild i högen.
Men han var så trevlig och vi kramade honom, tog bilder och skrattade tillsammans.

IMG_0719.JPG

IMG_0718.JPG

Jag fick möta en kvinna med stora klara barnögon, som jag fastnade för. Cecilia från ensam mamma söker kom också förbi med barn & mamma. Jättegulligt och vi hade träffats innan när vi spelade in ”Trinny & Susannah stylar om kändissverige”.

IMG_0731.JPG

IMG_0724.JPG

Vi gjorde flest signeringar här, även om en del hade med sig egna böcker hemifrån. Vi vill verkligen tacka alla under den här dagen. Alla personer som kom förbi och alla de som jobbade i bokhandlarna.

IMG_0713.JPG

IMG_0736-1.PNG

Big Love / Jackie

Godnatt för nu.

Hej!
Bokturnén har gått jättebra och vi landade för några timmar sedan. Vi är dock väldigt trötta och jag uppdaterar istället med text och alla bilder från turnén imorgon. Väldigt kul, lyckat och häftigt har det varit.

IMG_0762.JPG

IMG_0728.JPG

IMG_0723.JPG

IMG_0761.JPG

Madam Sprunck i Helsingör.

Jag är väl för fan oskyldig? Va, har ni ingen skam i kroppen när ni skriver så vidrigt till mig? Jag skiter fullständigt i vad fan den person har att säga som är så låg.

Förresten. Du som så pk-flitigt svarade på ett av mina tidigare inlägg. Jag fattar mycket väl att en våldtäkt inte har särskilt mycket med sex att göra utan snarare handlar om makt och dominans. Men är det just därför inte lite märkligt att en man som genom hela livet brutit de flesta gränser som finns plötsligt vid 69 års ålder får för sig att göra något som strider mot hela hans världsåskådning och våldtar?

Om någon journalist dyker upp på min bokskrivningsturné lovar jag att jag inte kommer ha ett rent brottsregister framöver.

Vi är på hotellet Madam Sprunck i Helsingör nu. Känns som om vi flytt landet. Iallafall ska vi ha de jävligt bra! Puss på er som stöttar! Jag behöver allt stöd jag kan få känner jag. Jag älskar er! De andra kan dra åt skogen.
Love / J

IMG_0491-0.JPG

IMG_0500.JPG

IMG_0510.JPG

IMG_0514.PNG

IMG_0515.PNG

IMG_0516.PNG

Fotograf stod i vårt trapphus!

Jag fick precis reda på av vår hundvakt att någon fotograf stått i vår port och frågat om han var Ola. Det är som jag redan skrev här i förrgår hemskt att det nu visar sig vara sant att pappa är misstänkt för våldtäkt. Men det är som jag också redan sagt inget jag kommer att vilja prata mer om. Det handlar till att börja med om honom och inte om mig. Vad tror de? Att jag nu ska vilja stå och gråta framför nån jävla kvällstidningskamera en fredagskväll? Inte en chans. Ibland är det skönt att inte vara hemma.

Nu har vi landat i Skåne!

Nu har vi landat i Ängelholm. Hela dagen har varit väldigt stressig med att lämna hundar, packa, Ola jobbade ju, svara på mejl och massa annat som var tvunget att fixas.

Men vi är nu på G till knutpunkten i Helsingborg för att åka båten över till Helsingör där vi spenderar natten på hotell.
Så mysigt! Det blir väl en middag och ett glas känner jag på mig…

Imorgon klockan 11:00 befinner vi oss på första hållplatsen i bokturnén – Väla i Helsingborg. Kom dit om du vill snacka lite och få Rövardotter signerad. Ola och jag ser framemot detta! :) Hoppas ni får en fin helg! Sköt om er! / Love J

IMG_0481.JPG

IMG_0470-1.JPG

IMG_0482.JPG

Mysigt att hänga i Helsingör. Jag har inte varit där sedan 2007.

IMG_0466.JPG

Glöggkvällen på bokförlaget var lyckad.

Hej och stort tack för igår till alla på vårt bokförlag och gästerna som kom förbi.

Det var jätteroligt och vi berikade tydligen gästernas tillvaro fick jag höra. Vi minglade, drack varm glögg, signerade böcker och glädjes åt den mysiga stämningen.

Jag fick även lite mod att åka på bokturnén i helgen. Det var en minst sagt lyckad och mysig kväll.

Här kommer lite bilder från glöggkvällen på bokförlaget. Många är tagna med min nya selfiestick som nästan alla skrattade åt.
Första selfiestick bilderna!

IMG_0404.JPG

IMG_0386.JPG

IMG_0393.JPG

IMG_0397.JPG

IMG_0402.JPG

Här är alla författare – hela gänget. Bard ställde upp på lite selfies också, vilket var kul.

IMG_0465.JPG