Morning. Lipfillers. Studier. Planeringar.

Godmorgon! Gjorde spraytan hemma igår från Minetan och gick till frisören för att färga håret chokladbrunt, blev fint.

Nu efter blogginlägget ska jag ta en riktig promenad med vovvarna och leka med dom!

I eftermiddag ska jag till Salong Mariposa och fylla samt se till symmetrin, så jag får den formen jag vill ha. Vill ha läppar som på bilderna nedan…

Jag måste även plugga men ser framemot att hitta på riktigt roliga grejer, köra go-cart, rida, äta god mat och bara få må bra. Trevlig helg allihopa! ❤️

Fortsätt läsa

Mitt 2017 i kort format.

Januari: Mådde riktigt dåligt fortfarande och drack alldeles för mycket alkohol. I smyg för att klara av att gå till mataffären sedan  läste jag att någon sett mig och att jag såg förjävlig ut. Hade inte ens gått ett år sedan pappa dog liksom… Flera besök till akuta psykiatrimottagningen mitt i natten. Fick lungnande starka tabletter. Fy! Bloggade nada.

Februari: Mådde ännu sämre och fick tid på en borderlinemottagning som jag trodde var en PTSD mottagning. Sörjer pappa fortfarande såklart.
Bloggade nada. Tackade nej till säkert 10 podd-förfrågningar och andra tv-program. Var alldeles för skör.
Firade dock Olas födelsedag genom att överraska honom med ballonger och tårta på jobbet. Och sedan en fin middag på italienska och bästa restaurangen Tre santi med hela Olas familj.

Mars: Mer isolerad och hemskt deprimerad. Utbränd, paranoia, självmordstankar. Men firade Olas vackra brorsdotter. Umgicks med vänner och tog hand om hundarna såklart, dom är verkligen mina älsklingar. Utan mina vovvar hade jag aldrig fixat livet i vissa stunder alltså. Rosannas vackra pitbull Attila lekander med Nala. 

April: Vi åkte på en underbar semester till Teneriffa för att besöka vänner och jag slängde mina antidepressiva åt helvete där och dom andra stämningsstabiliserande för dom gick jag upp i vikt av. Efter två månader försvann alla ”borderline-symtom”. Jävla läkare alltså. 

Maj: Bättre, vi spred ut min älskade pappa på samma ställe där Jack spreds ut 2008 efter hans död, i Landskrona. Utan min familj, som lillebrorsan, men Ola var där, så där ljög jag, han var en klippa och definitivt mer familj än min egen familj. Min älskade man!

Pappas utspridning. Jag håller i pappas aska och Olas läser en utav pappas vackraste och sista dikter. 

Juli: Nytt bra betalt jobb som researcher på produktionsbolaget New Stories. Som jag arbetar med än idag. Jag fick reda på att en nära familjemedlem är schizofren och det gjorde mig förkrossad. Började skriva på en till bok.

Augusti: Började träna intensivt och drack kokosmjölk, KOMBUCHA, samt körde både yoga, pilates och styrketräning. Gick ner vikten av medicinerna.
Jag fyllde läpparna igen för dom hade blivit helt snea, där bröt jag löftet. Men Salong Mariposa är den bästa salong man kan gå till, så himla proffsiga! Det var mycket grillningar, bad i årstaviken hela sommaren, eller på dom varma dagarna. Dock badade hundarna mer än mig och Ola.

September: Jobbade med pappas film och produktionsbolaget New Stories. Var med i Filip&fredriks humorinslag.
Mamma kom och hälsade på för min födelsedag, jättefint var det. Olas familj var med och firade mig, det gjorde mig helt varm i hjärtat. Vi besökte även djurens helg i Solvalla med hundarna, vilket var så kul! Opererade även bort en vagel i ögat och kunde äntligen se och sova normalt igen. 

Oktober: Vi åkte till Qatar och Vietnam. Nala fick bo på en engelsk bulldog kennel våra vänner har med fem andra engelska bulldogs. En helt underbar resa, längtar tillbaka. Daniel tog hand om Simba hemma hos oss. Började även studera här i slutet av månaden till december.
Jag fick betygen B i både medicin 1 och hälsopedagogik. Amazing!

November och december var fyllda med roliga events, träning och även studier. Även var jag gäst i Anitha Schulman show på Aftonbladet.
Julen firade vi i Bromma i Olas föräldrars fina villa med kärlek, skratt och underbara moments hela dagen. Tack.
Nyår var dock kaotiskt då jag hade lunginflammation och feber vilket jag inte visste om. Det blev inget Borlänge (besviken på min mor och mormor kan jag säga). Min telefon blev stulen av två idioter också, två blonda tjejer, Madde och Malin hette dom. Nu är jag frisk igen iallafall!

Jag ser framemot detta år, som till och med har infinity-tecknet i sig – åttan.

Fortsätt läsa

Nyår snart och ny film om min familj?

Ola och jag har flera olika erbjudanden. Ett fira med Thomas som vi firade midsommar i år. Två fira med min familj i Borlänge och Hedemora med min morbror som är musiker vilket Ola är. Tre stanna i Stockholm och knappt kunna gå ut med hundarna på hela nyår då dom skräms ihjäl av alla smällare och raketer. Det är lugnare i dalarna beroende på var man bor och så får jag träffa min mamma osv…Vad tycker ni?

Här kommer dokumentären av min vän Daniel Fridell 2018. Som jag jobbat på hela sommaren. Kolla LÄNKEN! Tack Carita för infon. Ska bli skönt att finnas i eftertexterna som researcher. 🙂

 Så denna gång är jag inte cast eller star på! Ha ha! 🙂 I förra årets ”The Robbers Daughter”.

Fortsätt läsa

Julafton och vi önskar er alla god jul!

Värme, doften av gran, öppen brasa, delikat julmat, familj, skratt, julklappar och allt en jul ska vara. Tack för en underbar julafton. Magisk. God jul allihopa. 😀 Tack svärfar och svärmor med familj. Vi och hundarna hade en underbar julafton… ❤️

Ps. Jag visar er alla julklappar i juldagarna som följer… 🙂

Påvägen hem somnade Nala och jag… ha ha!

Fortsätt läsa

Dan före julafton!

Hej! Efter plugget har jag kommit in i en fantastisk dygnsrytm. Jag går och lägger mig tidigt och går upp vid 6-7:00 varje morgon. Så skönt! Nu har jag rastat hundar, låtit Ola sova ut, köpt frukost som ciabatta, serranoskinka och även donuts efter…he he… På morgonen kan man äta onyttigt för det förbränner man ju under dagen 🙂 Jag köpte även en fin julbukett som står på matbordet. Mysigt deluxe.

Lita av klapparna!

Jag är även antagen till mina kurser och kommer i slutet av vårdpaketet att få en brosch samt ett diplom som bevisar att jag är undersköterska. Efter det vill jag bli sjuksköterska, psyikatriker, psykolog eller läkare. Spännande! Jag hoppas även att jag hinner skriva klart min andra bok och ta körkort nästa år. Samt att vi reser iväg på minst ett par resor som till Skottland, Madagaskar, Marocko, Thailand eller Colombia (Sydamerika lockar stort). Skottland resan ska jag ge Ola i födelsedagspresent i februari… han läser inte min blogg ofta, ha ha.

Ps. Igår använde jag mina vietnamesiska hydrogel ögonlappar, dom fungerade så bra. 😀

Åh, Teneriffa, Qatar och Vietnam hann vi med. Hoppas på fler resor. Kram!

Teneriffa 2017.

Qatar 2017.

Vietnam 2017. På andra bilden är jag sur och rengjord från blod (av regnet) efter min moppekrasch i 3 km i timmen in i bushen. Kör aldrig moppe med 30 packning på ryggen, en vrickad fot och en valium till natten innan, haha. Vi har skrattat så mycket åt denna händelse i flera månader, ha ha! 😀

Fortsätt läsa