Hur spenderar ni era helger? 

Jag jobbade idag, 9-17:00 som de flesta andra svenskar. På mitt jobb är jag även läkare, psykolog och PR-agent. Vi hade en tjej som nästan svimmade idag. Jag ger mig själv en stor eloge faktiskt! :)

Iallafall kom jag hem till min underbara kille och två fantastiska vänner (våra vovvar). Nedanför oss träffade vi på en granne som passade Frankie 8 månader som är en fransk bulldog. Vår engelska bulldog Nala 5 år som gillar ALLA varelser tröttnade på honom ganska snabbt. Haha! Frankie var ingen gentleman, men han fick självklart ändå lite kärlek av mig istället för Nala. Frankies min säger allt! 😀   

Ska visa min. 

Hej! Jag har börjat plugga till körkortet nu. Så härligt! 

 
Jobbar även massor (bilden nedan är från mitt jobb idag). Boken har sålt i 30 000 exemplar nu också! Love / 

 
 

Bollywood on My mind.

Jag har glömt att nämna att jag anmält mig till en Bollywood Masala Dansskurs ute i Sundbyberg.  Haha! Ja, det är helt sant! :) Dock har jag inte fått svar än, tror de har semester kanske? Jag är så förväntansfull! Jag är kär i musiken och lyssnar på den konstant. Alla vackra scener och sånger från Bollywoodfilmen Kick är underbara.
Jag har på min lista ”things to do before i die” en punkt om att vara med i en Bollywood film innan jag dör. Jag fullkomligt älskar Bollywood filmer och när vi åker till Indien senare så hoppas jag kunna gå på castings för ett par filmer. Bara en liten biroll eller en pytteliten replik, vadsomhelst räcker. Haha! :)

Härliga Bollywood skådespelerskor och filmscener.
1. Jacqueline Fernandez (Från Sri Lanka och har ett lika snyggt namn som jag). I filmen kick dansar hon, sjunger och spelar fantastisk bra. Väldigt vacker också!


Här är låten hangover i filmen kick, som ni måste klicka in er på. Romantisk som få!

Här så släpper Jacqueline loss i filmen med sexig dans, efter att i handlingen från filmen tryckt undan för många känslor alldeles för länge.

2. Aishwarya rai är inte bara bollywoodskåds utan världsstjärna och världens vackraste kvinna. Hittade en jättegullig film med henne på youtube The Mistress Of Spices. Handling: Indiska Tilos liv har varit en riktig bergochdalbana. Hon har blivit kidnappad av banditer, flytt från dem och lärts upp i den ädla konsten att använda kryddor. På andra sidan jorden, i San Francisco, öppnar hon sin egen kryddbutik och lär ut kryddornas magiska egenskaper. Hon lever för att tillfredställa sina kryddälskande kunder och följer strikt en kryddförsäljares stränga regler: 1) Att få kunderna att njuta, men aldrig njuta själv. 2) Aldrig lämna butiken och 3) Aldrig låta någon röra vid hennes hud. När den charmerande arkitekten Doug (Dylan Mcdermott) kommer in i hennes butik – blir alla tre grundreglerna plötsligt för svåra att följa.

Ni hittar filmen nedanför bilden :)

 

Jag måste vara en mycket bra fru ;)

Lediga dagar. Jag har tränat yoga och fått enorm träningsvärk i axlarna. Spenderat många timmar vid vattnet med hundarna. Igår åt vi på grekiska restaurangen Maestro (precis som Olas föräldrars katt heter). De är jättetrevliga, roliga och vet precis hur man tar hand om sina gäster. Rekommenderar starkt! :) 

 Simba har det gråa halsbandet på sig som heter adaptil. Det utsöndrar trygghetshormon och är för stressade vuxna hundar och även valpar. Fungerar jättebra! :) Hon är inte lika nervös bland större hundar längre… Idag lagade jag paella för första gången, den blev himmelskt god och Ola tog till och med foto på maten ikväll. Jag är så stolt! Haha! När man lagt 400kr på Melanders skaldjur är det viktigt att man gör det bra. Ni har kanske förstått att jag är duktig på att laga mat och jag tycker det är mysigt. Vi satte på spansk romantisk gitarr musik, hällde upp det torra vita vinet som blev över av matlagningen och åt.      Jag har säkert tittat på 11 filmer under min lediga tid på kvällarna. Haha! Dessutom shoppat litegrann och tränat som satan :) underbart!  

Throwback Sri Lanka.

Sri Lanka är ett fantastiskt land. Jag saknar njutningen men också kulturen enormt. Här är en liten video från när vi gick 1840 dåligt uthuggna trappsteg medan Sri lankan musik spelades. Vi gick upp för att hedra den vackra Buddhan statyn och träffa de heliga munkarna.

Det var så vackert att man nästan haft Photoshop i ögonen.image

Safarit i den snabba jeepen, de vackra, fria och lyckliga elefanterna.image  image        

Om två ca två veckor är vi i Barcelona med vänner. Det ska bli kul! Men jag glömmer fortfarande inte mina vänner på Sri lanka som vi skickar paket till och ska försöka hjälpa. Kram / Jackie
 

Bra söndag!

Sitter i soffan och kollar på filmen Ted 2, väldigt rolig. 

Innan idag åt vi på indian garden, väldigt god mat och vår vänliga vän Mathab som är ifrån Bangladesh jobbar där. Vi träffade även på Olas underbara bror, hans fru och deras dotter. En fin söndag med andra ord :) 

          

Catching upp!

Köpte vin och drog till Rosanna innan hon åker till Gotland. Vi har inte setts på 1,5 månad så det är sjukt roligt att få höra allt kul hon har att berätta. Vi sitter och tar ett glas rosé, lyssnar på skön musik och snackar på hennes fina balkong. Mysigt! :)

         

Svaren på era frågor. 

Hej! Det var lite samma typ av frågor så här kommer några inbundna svar.

1. Jag är också galet intresserad av när dokumentären kommer!?
Och vad det var för operation du gjorde?!

Vad är du för stjärntecken?

Har du kontakt med killen du vann Paradise med? (Patrik va?!)

Har du varit hos/brukar gå till/tror på medium som säger sig ha kontakt med ”andra sidan” och ibland också spår i tarot? Kärlek!

Svar: Dokumentären filmas klart nu i september. Jag återkommer med fler detaljer om ett tag. :) Här är en pytteliten snutt av den:

Åh! Jag ångrar att jag drog upp operationen från början. Om jag berättar så kommer pressen att skriva om det och det vill jag inte. En mindre korrigering bara, inget spännande och inget med ansiktet.

Jag är jungfru men känner bäst igen mig i hästen som jag är i kinesiskt horoskop. :)

Patrik och jag träffades en snabbis utanför hans och mitt jobb som faktiskt ligger väldigt nära varandra för någon månad sen.

Vad jag vet har han en vacker flickvän, ett superjobb som mäklare och lever ett spännande liv. Önskar honom all lycka till! En fin kille är han! Här är lite bilder från 2009-2010 då när vi var oskiljbara. Haha! :)       

Jag har blivit spådd i tarot och det har alltid stämt! Men jag vill även gå till ett medium. Det har jag velat ända sedan min lillebror Jack dog. Ni får veta det i bloggen isåfall! Jag tror definitivt på energier från ”andra sidan”. Tyvärr är jag bara inte särskilt mottaglig för det, fast jag skulle vilja.  

”Jag, mamma Susanna, Rick och Jack 94-1995.” 
2. Hej..

Behöver lite råd!!

Jag har läst vid olika tillfällen hur du och Ola har bråkad, en gång om sms och hans ex. Nästa gång skrev du inte vf men att du skulle flytta till din mamma.

Min fråga är hur kunde du förlåta och glömma, jag har otroligt svårt att förlåta och det känns som jag fastnar kvar i ilskan.

Svar: Jag fick ont i magen när jag läste din fråga. Jag bad Ola helt enkelt välja mellan mig och hans ex. Sedan gillar jag henne idag och förstår att det bara var ett missförstånd den kvällen. Dock har vi inte umgåtts med dem sedan dess. Har helt enkelt inte haft tid!

Gången med smsen var väldigt jobbigt eftersom de skrev om hur jag var i sängen och allt möjligt. Den personen har han ingen kontakt med då hen försökte förstöra mellan oss genom hot etc…

Eftersom han inte har kontakt med denne har jag sett det som ett tecken på tillit och att jag är viktigast. Han vill helt enkelt inte ha drama i sitt liv. Samt att han tycker jag är viktigast och väljer att leva med mig.

Om sådana saker skett med dig så tycker jag att du ska samtala med personen och fråga vad han/hon tycker är viktigast? För sådär mycket drama är inte friskt och jag personligen skulle aldrig bli ”lekt” med. För då skulle jag hellre lämna personen som vän/partner. Man måste visa varandra tillit, respekt och vara ärlig med allt från början. Annars kommer det inte att fungera. Ärligt talat så var det jobbigt när det var färskt. Men nu har jag mycket annat att tänka på som att vi reser ofta, renoverar lägenheten, har två hundar, jobb, vänner/ett socialt liv, boken, projekt och massor. Det tar upp all min tid! Att fokusera på det som är viktigt har varit bra för mig. :) Lycka till!

Här hade Ola och jag varit tillsammans i ett år tror jag det var. 

3. Hejsan! När ska du och Ola gifta Er?, skulle du spela in en film till din bok du skrivit? Krya på dig! Kram

Svar: Hej och tack! :) Ja, egentligen skulle det vara kul att planera ett vinterbröllop nu eftersom prinsessan Sofia Hellqvist gifte sig i år. Vi får se helt enkelt 😉
Dokumentären om mig kommer och håller på att spelas in. Däremot så kontaktade en producent mig i samband med boksläppet och ville göra en film av Rövardotter. Alltså en spelfilm, två olika projekt. Jag har lämnat det helt åt henne och hoppas självklart att hon får igång projektet. :)