Imorgon tömmer vi.

Åh, vad jag längtar till imorgon då jag ska till Forma Vita och tömma läpparna. Man ser det slutgiltiga resultatet efter 48 timmar. :) Så glad!

Jag har tagit ledigt från jobbet också eftersom SVT ska filma mig. Vi ska skriva på kontrakten osv…

Jag skäms verkligen över mitt utseende nu. Kolla själva. Det är verkligen inte snyggt.
Jag som har massa fina läppstift och läppglans hemma som jag inte kunnat använda. Det ska bli kul att få göra det igen.

Bort med ankläpparna! :)

(null)

Söndag.

Tvätt, städning och promenad med vovvarna plus lite mys idag. På onsdag ska vi börja filma för dokumentären igen. De ska följa med när jag tömmer läpparna. Haha! Snart hoppas jag få ett klipp från filmen som jag kan lägga ut.

Jag skadade fingret på jobbet så under stripsen och köttet ser man skelettet. Sjukt va? Jag ville verkligen fotografera skelettet men blev yr när jag försökte öppna såret, Ola vägrade göra det åt mig. Haha.

IMG_3439.JPG

IMG_3427.JPG

Ha en härlig söndag önskar Ola, Nala, Simba och jag //

IMG_3457.JPG

Ny iPad.

Vi såg en skitäcklig film igår – The riot club. Den handlar om vidriga överklassungar som beter sig som om de vore Gud, sämsta filmen någonsin, rekommenderas ej!

IMG_3364.PNG

Vi köpte förresten en ny iPad, nice huh?

IMG_3408.JPG

IMG_3410.JPG

Idag har jag jobbat och vill önska er en trevlig helg! :)

IMG_3389.JPG

Förminskning av läppar.

Jag ska snart förminska mina läppar. Man sprutar in ett ämne som gör att fillersen bryts ner efter bara 48 timmar. Jag ser grotesk ut just nu och har verkligen inte mått bra över mitt utseende.

Jag längtar verkligen! Det ska bli kul att efter fem år av fake, äntligen ha naturliga läppar igen. Jag tänker aldrig låta någon som inte är professionell röra dem igen!
Mer information kommer då, även bilder.

IMG_3289.PNG

Haha Maggie älskar norrsken!

Hahahahaha!!!!
Maggie skulle beställa en norrskenslampa för hon tyckte norrsken var så fint när hon besökte ishotellet. Dör av skratt medans jag skriver detta!

Hon ville ha detta:

IMG_3193.JPG

Och hon fick detta haha! Och nu ligger hennes kille i sovrummet där hon satt på denna barndiscolampa!!! Haha. Hon känner sig som en blåst konsument.

IMG_3194.JPG

IMG_3190.JPG

Detta händer bara henne… Så kul!!!

Vi ska ses nästa vecka och äta kokosglass på wok house. Så länge sedan jag var där och evigheter sen jag träffade Maggs.

IMG_3192.JPG

Vi <3

IMG_3198.PNG

Nightowl.

Jag tror att forskningen stämmer gällande att intelligenta personer är nattugglor.
För i de finaste och lyxigaste hemmen på Södermalm är det alltid ljust sent på natten, tv:n är på/blått blinkande ljus, dataskärmarna lyser vitt, stearinljus är tända.
Jag tänker ofta på detta när jag är ute sent med hundarna…jag glor alltid in hos folk…haha, kanske lite creepy men jag älskar att titta in i andras hem och fantisera om vilka de är, var de har rest i världen, hur gamla de är, vilken personlighet deras inredning visar på, vad de gjort i sina liv, om de ligger nerbäddade och trygga i sina sängar och om de bor med någon de älskar osv…
Jag har gjort det sen jag var liten.

Själv är jag i grunden en nattuggla, men har som tur är övat in lite bättre rutiner.

Dröm sött inatt / J

IMG_3175.PNG

IMG_3177.JPG

Lite av allt.

Igår tog jag en paus från mina shakes och gjorde zucchinipasta med korvstroganoff i lchf stil till middag. Det blev jättegott.

IMG_3061.JPG

Såhär ser zucchinipasta ut när man är erfaren på att göra den:

IMG_3055.JPG

Jag somnar tidigt varje kväll nu. Jobbar och står i med allt.
Det hände även en sak med vår hund Simba igårkväll. Igen. Jag har inte sagt något till er eftersom alla som läser min blogg inte är förnuftiga. Så jag har hört av mig till några produktionsbolag och producenter jag känner då jag vill flyga hit Cesar Millan – jag gör vad som helst för att få hit honom. Sålänge får Simba munkorg. Alla vill att vi skickar iväg henne till hundstall eller låter henne somna in. Men Ola och jag tänker inte ge upp på vår älskade familjemedlem.

IMG_3082.JPG

Annars har jag hämtat ut paket idag, handlat, städat och snart ska vi kolla på filmen ”wild” och äta hamburgare utan bröd. Jag vill verkligen fuska med en semla men jag får inte. Kanske ser bra ut på tallriken men inte på min mage…

IMG_3072.JPG

IMG_3076.JPG

IMG_3081.JPG

Föreläsningar och jobb.

Hej! Jag är påväg till jobbet och sitter och dricker kaffe. Hela dagen är fullbokad med fiskspa.
Jag MÅSTE boka in mig på studier igen! Men med tanke på våra resor och att boken släpps i pocket (april) så kanske jag bokar in mig på sommarkurser istället?

Jag har även fått tre förfrågningar om att föreläsa nu och jag har tackat JA. Första stoppet är på Trelleborgs bibliotek.
Jag ska innan gå en kurs hos snackasnyggt.se där blondinbella även blev upplärd innan hon började föreläsa så framgångsrikt. Önska mig lycka till! Stor kram och trevlig helg / Jacqueline

IMG_3036.JPG