Ångest igår.

Jag mådde hemskt dåligt igår och spydde när jag kom hem efter att ha varit på möte med min advokat. Advokaten är mycket bra och jag känner mig trygg med honom. Men jag har fortfarande grov ångest as we speaking p.g.a rättegången på måndag nästa vecka. Det var riktigt illa igår faktiskt. Jag har inte mått så dåligt på år och dagar. Jag är helt matt, avtrubbad och ledsen som aldrig förr! Jag tänkte nästan lägga in mig någonstans? Inatt hade jag mycket ont i käkarna av spänningar, sammanbiten, huvudet sved och jag var fruktansvärt trött, men kunde inte sova, nästan hallucinerade för utebliven sömn, och bad Ola att lägga sig ytterst i sängen. Jag är inte mörkrädd annars…

Idag tvingade jag mig ut till Olas föräldrar vilket fick mig att må bättre. Olas mamma hjälper mig med allt inför föreläsningen och nu känns det jättebra med den. Inledningen och avslutningen jag kommer ha är oslagbar!

Jag var egentligen väldigt yr, illamående och trött när jag åkte hem till dem. Men efter en semla (första målet på dagen), vatten och ingefära/citron te så mådde jag bättre. 

Jag fick en vimmelbild på Ola och mig i hänt i veckan. Som jag skrev på instagram visste vi redan var bondage var innan 50 shades of Grey ;) Lol… 

Och hur fantastiskt är inte detta? Att ni blir berörda av min bok. Då har jag verkligen lyckats, mitt liv har stor mening och jag gör nytta. Kärlek till er för att ni uppskattar mig! 

Breathe


I’ve been looking in the mirror for so long.

That I’ve come to believe my soul’s on the other side.

All the little pieces falling, shatter.

Shards of me,

Too sharp to put back together.

Too small to matter,

But big enough to cut me into so many little pieces.

If I try to touch her,

And I bleed,

I bleed,

And I breathe,

I breathe no more 


Heal. 

I’m so tired of being here

Suppressed by all my childish fears

And if you have to leave

I wish that you would just leave

‘Cause your presence still lingers here

And it won’t leave me alone


These wounds won’t seem to heal

This pain is just too real

There’s just too much that time cannot erase

When you cried I’d wipe away all of your tears

When you’d scream I’d fight away all of your fears

And I held your hand through all of these years

But you still have all of me


You used to captivate me by your resonating light

Now I’m bound by the life you left behind

Your face—it haunts my once pleasant dreams

Your voice—it chased away all the sanity in me


These wounds won’t seem to heal

This pain is just too real

There’s just too much that time cannot erase


I’ve tried so hard to tell myself that you’re gone

But though you’re still with me

I’ve been alone all along
Vi kommer från borgen!

Hej hej! Jag och kamerateamet anlände till Rockklassiker och skrev in oss som karaktärerna i Ronja Rövardotter. Haha!

Lillemor, Jonas, Jakob och jag gjorde ett superlyckaT radioprogram. Vi skrattade och skojade så det var kalabalik i studion. Haha! Tack för den glädjande stunden och mer info kommer när radioprogrammet sänds nästa vecka. Vi pratade även om lite tyngre grejer eftersom man inte man undgå det med mig. Tack till Rockklassiker! :) Självklart tog vi en groupie ;)

Efter det gick Daniel, Pedro och jag till café vero för lite lunch och snack om filminspelningen. Jättespännande! :) Nu är jag hemma och dricker kaffe. Måste piggna till, sov inte mycket inatt för Nala skulle dregla och leka mitt i natten. :)

Skojat hela dagen..! 

Hej! Det har varit grymt mycket idag. Imorgon blir det ännu mer för då ska filmteamet följa med mig både till radio intervjun i Rockklassiker och till mitt möte med min advokat inför rättegången. Freakshow. Lol! :)Jag har skrattat och skojat hela dagen ändå. Jag jobbade även i två timmar och Olas föräldrar gjorde fiskspa. Så kul!  Efter det shoppade jag lite nytt smink, en ny klänning från indiska och en ny väska. Excited!Nu ska vi laga mat och mysa som alltid. Jag älskar myskvällar. Jag behöver mysa annars mår jag inte bra. Ny grej på min bucketlist. 

Självklart är det bättre att simma med grisar på bahamas än att simma med delfiner! En ny sak på min bucketlist och det här är verkligen lyckliga djur! :) åh, jag skulle vilja ta med mina hundar på detta, men det blir svårt… 

Tired Jackie…

Idag har jag jobbat och även varit på konsultation för min skönhetsoperation. Jag har varit på superbra humör idag, och hemskt kär i flera dagar nu. Ni vet när man bara vill att han ska komma hem så man får ligga i hans armar, bli pussad på pannan och mysa… Mmm… Vi kan inte hålla händerna borta från varandra eller vara utan varandra i en dag. Haha varit så i ett år nu… :) underbart. 

Operationen känns redan jättebra, läkaren är fantastisk och jag vill bara att dagen ska vara här då det gäller. :)

Jag lagade panerad fisk till middag och efter det såg vi en flummig film ”Accidental Love”, ganska rolig faktiskt. Nu promenera hundarna en sista runda och sen sooooova…. Godnatt.Rövardotter på bokrean.

Jag har sett att många köpt min bok på bokrean. Jag ser den på minst tre ställen om dagen på olika instagram profiler och bloggar.  Vad roligt! Snart blir den ännu billigare eftersom den blir pocket. :) Happy reading boklovers! :) 

En väldigt fin lördag igår.

Hej. Igår var vi som sagt och firade Olas bror på födelsedagsmiddag med alla i Olas familj. Mycket mysigt och vilken god mat! Vi åt upp hela tårtan och efter det fick vi även förlovningspresenter. Vad gulligt, hade ingen aning om det. Ett plättjärn från skeppshult, en bukett med vackra blommor tillhörande vas och en gryta från skeppshult.

Buketten vi fick står på vardagsrumsbordet och doftar så gott. Om jag fick välja hade jag haft fräscha och vackra buketter ståendes varje dag, lite överallt. 
Efter middagen drog vi till restaurang och bar Pelikan där vi mötte upp Jojo. Vi drack ett par glas och avslutade sedan kvällen hemma hos oss. En helt okej lördag ;) 

Snygg ny vår-kappa jag köpte på mango? eller hur? 

Nu ska vi kolla på en skräckfilm (the WOMAN in black 2) innan vi ska ner och tvätta. Längtar tills vi har egen tvättmaskin och allt. 

Annars har jag PMS och mensvärk också. Jag är irriterad på allt och alla. Men försöker ta det lugnt och ska få lite motion sen så blir det lite bättre. Lider någon som läser min blogg av svår PMS? Jag blir verkligen deppig, svullen, arg, ångestfylld och har grov mensvärk. Jag vill köpa Female forte för pms men vet inte om det hjälper. Jag tycker synd om alla i min närhet när jag är såhär. Puss och ha en trevlig söndag! 

Shopping i kort kjol och nu födelsedagsmiddag.

Vi åkte till stan och shoppade lite. Jag handlade en midnattsblå skjorta och en svart ny jacka, allt från mango. Älskar det klädmärket. Nu är vi hemma och ska till Olas bror för att fira hans födelsedag. Vi köpte en dyr whisky och en tulpanbukett till honom. 

Hoppas ni får en mysig helg! PS. Har annars grov mensvärk just nu… Och titta inte på stöket bakom. Vi har städdag imorgon ;)