Pizzakoma = ångest.

Hej! Äntligen ledig efter ett långt möte idag. Vi åt pizza till middag och nu mår jag lite illa, har lite ångest över vår pizzakoma faktiskt, haha. 

Jag idag, messyhair:     

Nu ska vi kolla på filmen Stonehearst Asylum som verkar vara i min smak. Jag älskar psykologiska thrillers. :) 

 

Den är även baserad på en historia av Edgar Allan Poe som alltid skrev sjukt läskiga, psykologiska skräckhistorier. Jag minns speciellt novellen ”The Black Cat” som jag läste under kursen Engelska B, historien var så äcklig, grep tag i mig, kröp under mitt skinn, så att jag inte kunde sluta tänka på den i flera dagar… Ryser…

      

Vad tycker du om rasistisk propaganda?

Den högerextrema tidningen ”Nya tider” har för tredje gången skickat hem ett nyhetsreportage till oss. Första gången var det ett frimärke utan stämpel vilket betyder att någon lämnat det i vår brevlåda personligen. 

Varför är de intresserade av mig? Jag är inte politiker eller propagerar för rasistiska grejer. Jag tycker personligen att det är ganska sjuka beskrivningar i artikeln de skickat. Obehagligt minst sagt. 

Citerat från artikeln:

”Familjefäder i ett förvirrat tillstånd från Mellanöstern eller som precis släppts från långvariga fängelsestraff kanske har en del gemensamt. Döttrar som gör avsteg från de faderliga koderna riskerar att kastas ut från balkonger i Tensta eller genom öppna fönster på Södermalm.”

Journalisten jämför alltså min pappa med en muslim. Han påstår här att alla muslimer kastar ut sina döttrar från fönster, eller vill göra det, eller hotar med det om döttrarna inte gör som de säger. Herregud vilken generalisering! Detta stämmer inte! Det är propaganda för rasistiska åsikter, helt klart. 

Vad tycker du om detta? Hur skulle du reagera om du var i min situation? Kommentera gärna för jag vet inte vad jag ska tänka. :/

            

Vad är det för spruta i bakgrunden? Det hör till allmänbildningen.

Hej! Igårkväll åt vi etiopisk mat på Gojo. Jag har inte ätit det sen jag bodde i Kristianstad. Så gott! Man äter alla grytor med brödet ”injera” som ligger bredvid och under, utan bestick. 

Många har frågat varför någon tar en spruta i bild 2, som jag inte ens la märke till förrän någon påpekade det. Ola har haft diabetes typ 1 sedan han var 20 år, så det är en insulinspruta han tar, inget annat. För mig är det vanligt, men det verkar som om många inte sett det innan? Jag blev smått irriterad då jag tycker att alla borde veta saker om diabetes, tänk om någon i er omgivning fick ett sockerfall, då måste man veta vad man ska göra? Diabetes är en utav de vanligaste sjukdomarna i världen liksom… Framförallt i Sverige! Herregud! 

Det hör till allmänbildningen att veta vad man ska göra när någon sätter i halsen, får hjärtattack osv…. Diabetes borde vara på den listan också. Skrämmande… 

   

Idag ska vi gosa med hundar och jag ska jobba på min föreläsning. Jag är så nervös! 50 personer har redan köpt biljetter. :)

    

Bored as F!

Gah! Jag är så uttråkad. Jag tvättar på min lediga dag. Mars kommer att ha varit den tuffaste månaden det här året. Efter den kommer resor, körkort, pocketsläpp och annat kul. Jag tittade på True Tori, dokusåpan. Hennes man har varit otrogen och hon mår jättedåligt. Starkt av henne att ta tilllbaka honom. Jag hade aldrig gjort det! Ett sådant svek är oförlåtligt. Jag hade stuckit snabbare än han hade hunnit blinka. Jag tycker att det var ett tårdrypande avsnitt, då jag alltid är så känslig. Jag visade Ola och han tyckte att killen Dean spelade jättedåligt framför kamerorna. Haha. Så skriker Tori till Dean: 

How am i gonna let you go to ”chopped Canada 2″?… 

Inte chopped Canada utan chopped Canada 2! Det lät B, skämskudde! Typ som de skådisar som är med i b-filmerna Anaconda eller Sharknado, efter det gör de hur många uppföljare som helst, final destination 5 finns ju, jätte B. 

Kolla vad seriös jag ser ut här, haha! 

Vi skriver på en ny bok.

Hej allihopa! 

Jag kan berätta att det blir fler böcker. Bokförlaget vill gärna att vi skriver fler, vilket vi själva har funderat på länge. Så jag kan meddela att Ola och jag har börjat skriva på nytt material. Jag kan inte säga vad det handlar om just nu, men det är riktigt bra. Trevlig kväll! Slita av mig…

Jag hämtade ut ett paket från Nelly innan jobbet idag, med lite kläder i. En jättesnygg klänning och Ola sa att det är ingen idé att jag sätter på mig den för han kommer slita av den direkt. Haha. Ikväll har jag suttit med föreläsnings-materialet och nu ska vi kolla på en film och spendera resten av dagen i sovrummet. Jag är trött nu! Sista inlägget för idag. Vad roligt att jag ligger så bra till på topplistan på finest. Tack alla. Dröm sött / JLängtan efter att resa och klädcravings.

Efter två dagars jobb så värkte mina ben igår och ryggen var pajad efter fix med fiskspa. En lång nattsömn gjorde susen!

Ola var ute på grabbkväll med sin storebror och de gick på konsert. Då passade jag på att mysa in mig rejält. Ansiktsmasken var på och Ola hade handlat allt som jag gillar för jag skulle ha just en mysig kväll blodpudding, färsk ananasjuice, innocent-smoothie, påskmustlight, kvarg med blåbär och bärry yoghurt. Haha, var dock helt slut och somnade efter filmen ”Under the skin” med snygga Scarlett Johansson efter att ha ätit några blåbär. Bra film, rekommenderas!

Ikväll blir det film, hundpromenad och längtan efter att resa, vilket vi gör snart. Jag har redan inhandlat några outfits till Kuba. 

Jag har sett att Nelly fått in massa snyggt! Jag har klickat hem för mycket med tanke på min budget den här månaden. Oopss…märket ”Kiss the sky” har så snygga kläder! Vill ha allt! 

Kiss The Sky: