Det är kul att blogga.

Hej. Skriver sent då jag inte kan sova.

Jag måste säga att det är kul att vara tillbaka här på bloggen igen. Jag känner mig mer betydelsefull och som att mitt liv räknas mer på något sätt. Ha ha. Gud alltså.

Jag hittade inte katten idag och hade inte tid att vara ute superlänge. Jag försöker imorgon innan jag ska på samtal på mottagningen vid 13:00, sedan på en AW i Mood gallerian där jag inte får dricka champagne, det är viktigt att jag har dessa vita månader. Jag skulle vilja svinga förbi Joe and The juice bar och bara sörpla. Mums. Varför blir aldrig ens egna smoothies lika goda som där? Puss!

Visst är swarovski kristaller fint i smycken? Haha, när man inte har råd med riktiga diamanter… 😉 Jag är en silvertjej. Vad är du?

IMG_2267

10 Kommentarer

 1. Lillgammal säger:

  Jag är egentligen en silvertjej men eftersom allt blir svart på mig efter någon minut (ärjar materialet) så får jag skippa det ????
  Guld känns lite för ”tantigt” trots mina 36 år på jorden haha men jag använder vigselringar ändå 😉
  Hoppas att utredningarna går bra!
  Kram

  1. jackieferm säger:

   Jag förstår vad du menar, sedan tror jag det handlar om, passar du i varma eller kalla färger. Kallt = silver, varmt = guld.
   Det är superfint med guld särkilt som du har, bara litegrann och inte för pråligt. Kram.

 2. Anonym säger:

  Det finns vitt guld…

 3. Anonym säger:

  Kan du inte sova så ska du inte ha på dator, mobil o liknande.

  Måste va lätt för dig att inte dricka alkohol. Din man har väl diabetes o då äter o dricker man ju hälsosamt så bara för dig att göra lika.

  1. jackieferm säger:

   Jag vet! Har så svårt för att lägga ifrån mig ipaden. Ola är superduktig men han följer mina vanor ganska mycket. Jag var faktiskt den som gjorde hans liv mer hälsosammare när vi blev ihop. Han var alltid ute på krogen, en riktig ungkarl. Ha ha… Men absolut viktigt att leva bra och ha roligt med måtta.

 4. Gabbi säger:

  allt klär en skönhet- som du är-på insidan och utsidan.. (fjäsk fjäsk men återigen inspo att du klarar dig igenom tuffa tider från förr… inte helt lätt.. (igännkänningsfaktor så tar lite tips och råd från en bra förebild… )
  Svarowski IS a girls best friend….( ger i alla fall lite ”guldkant” och som sagt lite bling bling är ju såbra för humöret.. 😉

  1. jackieferm säger:

   Haha, glad att du tycker det, vad gullig du är, stor PUSS!

 5. errie säger:

  Har tidigare alltid identifierat mig med guld, men sedan ett halvår blivit helt besatt av silver. Kan inte förklara vad det är med silver, men kanske att det känns starkt på något sätt, i jämförelse med guld som känns mjukare.

 6. Ann säger:

  Sterling silver brukar inte färga av sig på huden.Platina är snyggt också men betydligt dyrare.Bling bling Swarowski är helt ok för när det gäller äkta diamanter så bör det vara nåågra carat för att det ska bli ordentligt med bling.????

 7. Ida säger:

  Vart har du köpt dina swarowski örhängen?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.