Makeupstore höst&vinter kollektion ett urtjusigt evengemang.

Hej igen! Igår försökte jag lägga upp detta inlägg från 21-00:20, med bilder och allt, men det gick inte! 🙁 Ni vet ju att vi blev hackade för några dagar sedan? Jag trodde det berodde på hackers och blev så jävla arg! 😈 

Hej! Imorse fick jag avboka poweryogan eftersom jag kollade i almanackan och där stod det MAKEUPSTORE EVENT! Jag blev såklart världens gladaste tjej när jag kom på detta. 🙂

Jag la på en Pores Be Pure mask som jag hämtade på Åhléns och jag skickade även iväg två stora Tradera paket, allt detta tillsammans med hundarna. Det är så skönt att hundarna är välkomna nästan överallt här på Södermalm.

Just den här masken rekommenderar jag, porerna förminskas efter endast en användning och huden blir super mjuk, man måste bara återfukta ordentligt efteråt. Just det! Mina finnar i pannan försvann över natten. 

Efter rödamattan bilder och en svalkande god drink visade Makeupstore upp sin höst&vinter kollektion och det var mer än magiskt.

Hela eventet var en fantastisk upplevelse och mycket uppskattat av alla gäster. ❤️ Alla log och mådde verkligen toppen. 😀

Jag idag – glad och förväntansfull! 

Paradise Hotel Winners, Wrighters, Criminals… The hunk, The doll and The mastermind. Eric, Jag & Anders. Underbara killar.

Sminkvisningen kändes mer som en modevisning också, med tanke på alla fantastiska kreationer. 😀 Jag hade velat köpa alla kläder!
Jag träffade massor med folk jag känner och tappade hakan när makeupvisningen var igång.

Makeupstore ska också bli helt veganska nu! Är inte det fantastiskt?

Alltså jag blev inspirerad gällande min träning. Modellerna var gudinnor! Det gav mig mycket motivation. För jag vill också se ut sådär! 🙂 Amazonas krigarkvinnor typ. Lite Balmain över klänningarna.;-)

Andra looken var hård, mycket street och smink.

Sedan romantisk makeup och lite vintage look….;-) Wow!

Rött och djärvt. Jag äger flera matta läppstift och just det röda matta från makeupstores kollektion 2014 är det snyggaste läppstiftet jag har i mitt makeupskåp.

Åh, denna look överasskade mig mest. För först kom det in rök och sagofeér bland silvriga träd överallt började gå runt som i tecknade törnrosa när hon dansar&sjunger i skogen, typ. Coolt som attan!

Alla fick även en goodiebag plus ett medlemskort på Makeupstore med 40% på hela sortimentet, gällande 1 år framåt. Samt två ascoola Makeupstore glas. Hur underbart? 😀

Jag fick träffa legendariska designern Lars Wallin igen. Åh! 😀 Han är alltid så himla trevlig! 

Lite bilder på Makeupstores urvackra modeller. Tack till Erwikcommunication och Makeupstore, samt alla som var inblandade i denna underbara kväll. ❤️

6 Kommentarer

 1. Anonym säger:

  Nä det vet vi inte att ni blev hackade. Vem blev? Du eller bloggsiten?

  1. jackieferm säger:

   Hela blogsiten… så alla bloggare fick mejl om att byta lösenord och massa annan information. Jag fattar inte grejen, varför vill man hacka en bloggsite? Man har ju inga privata bilder eller anteckningar på sin blogg liksom. Förutom det man lägger ut…:-/

 2. D säger:

  Så du var skitfull på eventet…
  ”Gla i hågen”

  1. jackieferm säger:

   Aha betyder de det? Då ändrar jag. Drack bara ett halvt glas champagne. Och på bilden där det står gla i hågen hade vi inte ens kommit in på eventet än…
   Som jag sagt innan så fixar jag inte att dricka på min lågkaloridiet.

 3. Anonym säger:

  Ingen plastsanering på eventet?

  1. jackieferm säger:

   Säkert. Fråga eventansvarige… googla efter kontakt får du göra själv.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.