Här kommer alla svar på frågestunden!

Hur ser din relation till Lena ut idag?
Skulle du kunna tänka dig att vara med i en dokusåpa igen?

Svar: Lena har jag avslutat kontakten med. Hon tycker att jag behandlat henne illa men det är snarare tvärtom. Hon lämnade mig ensam när hennes man/min pappa dog liksom.

Samtidigt som hon vill ha kontakt med mig fast jag sagt nej till det. Lena är och kommer aldrig bli en del av mitt liv igen. Egentligen har vi ett sms där vi lovar att inte nämna varandra på våra bloggar. Så detta blir sista kommentaren om Lena någonsin.

Jag skulle inte kunna tänka mig att vara med i en dokusåpa igen. Jag skulle gärna vara programledare för en dokusåpa istället. Sedan skulle jag även tacka ja till tv-program som Let’s dance, fångarna på fortet, Vem vet mest med flera…

Vackra, starka du ????
Hur hittar du styrkan att fortsätta kämpa å vara så stark som du varit hela ditt liv?

Svart: Tusen tack. Alla har en styrka inom sig, vissa finner den aldrig och förstörs av att inte ha funnit den.
Jag har helt enkelt för mycket fantasi, och kan föreställa mig livet bättre. Det är nog en utav dom saker jag använt till att kämpa. Föreställa mig saker bättre. Göra det bästa av vad jag redan har. Tänka på allt jag överlevt också, då känner jag mig starkare.

Hur ser din och Olas relation ut idag? Fyra år nu va? Enligt mig har den varit dramatisk?!?
Är ni fortfarande lika kära hur delar ni ekonomi, hur mycket tjänar du?

Svar: Vi har en väldigt stabil relation idag jämfört med tidigare.
Kärleken är starkare också.
Jag tycker att den som tjänar mest får betala mer såklart. Exempelvis har jag inte betalt hyran sedan en tid tillbaka. Jag köpte resan till Vietnam istället, så det väger upp. Om jag tjänade mer än Ola hade jag självklart stått för mer.
Detta året inte så jättemycket eftersom jag varit deprimerad och gått på mediciner. Så det blir kanske över 150 000, eller lite mindre. Jämfört med 2016 då jag tjänade runt 200-300 000.

Kan du berätta vad som hände med reductilen? Har mejlat och inte fått svar! Tack snälla!

Svar: Jag blev lurad av en sida som är polisanmäld nu. Personen skickade aldrig reductilen fast man betalade. Jag gjorde ett misstag som ens gick ut med att det fanns, jag trodde verkligen på det för jag hade innan beställt från den hemsidan och alltid fått, fast andra produkter då när jag testade ”barbiedrogen”.

Plus att medicinen är olaglig. Den finns inte ens i Bangladesh där man kan köpa morfin & valium över disken på apoteken utan recept. Den är bannad i hela världen. Jag äter den inte. Jag tar mina fatburners och dricker livselixiret Kombucha.
Jag rekommenderar alla att inte handla reductil på nätet för den finns inte, någonstans i hela världen!

1. Beroende av? Cigaretter :-x, kaffe, träning, sömn, mina hundar, Ola (ha ha).

2. Du måste klä dig i en enda färg resten av livet, vilken? Svart. Man ser smalare ut.

3. Vad får du oftast komplimanger för? Min självbiografi Rövardotter och dokumentärfilmen Pappas flicka. Även mina ögon, mitt hår, min lilla näsa och mina bröst. Ha ha. Bild nedan kenzas.se

4. Dina planer inför 2018?

Det håller jag lite hemligt…

5. Brukar du skratta för dig själv? Självklart, ha ha! 😀

6. Vad är det konstigaste du ätit? Åsna, kobra och sjöborre…

7. Hur imponerar man på dig? Att bara vara sig själv och gärna  öppensinnig.

8. Vilken stad vill du helst bo i för resten av livet? Hmm… jag vill bo i ett annat land i framtiden.

9. Vad längtar du efter? Just nu? Att få bli frisk. Att få träna. Självklart till Vietnam resan och längtar även efter söndag. Vi ska nämligen till Vallentuna där en familj har 5 engelska bulldoggs. Nala kanske ska bo där medan vi är borta. Jag längtar även efter större lägenhet, hus, ett deltidsjobb och en graviditet också 🙂

10. När brukar du oftast gå och lägga dig? Jag är jungfru och gillar rutiner. Jag hade velat ha rutiner gällande min sömn och har det i perioder…Men tyvärr är jag en envis nattuggla. Jag tänker alltid mest på nätterna när dagen har gått. Det är då idéerna och fantasin sprudlar.

Har dina erfarenheter påverkat dig i form av ångest/psykisk ohälsa?

Självklart. Jag är bombsäker på att jag har PTSD. Ibland får jag extremt mycket ångest, väldigt intensiva humörsvängningar, hett temperament, katastroftankar ofta, kontrollbehov, sömnproblem, mardrömmar, högkänsliges, dramatisk och panikångest.

Vad är din största dröm?

Att bli ekonomiskt oberoende, en känd modell (svälter mig självklart då), hitta ett botemedel mot cancer & diabetes. Nej till mellersta. När jag dör, att få kunna vara lycklig över livet jag levt. Att få bo utomlands, skaffa hus och barn. Adoptera. Hjälpa människor. Jag hade gärna tagit hem hemlösa över vintern men vi har ingen plats!!!

Varför gifte sig du och Ola i Bangladesh?

För att det var en dröm för oss båda. Ett drömbröllop. Kreativt, annorlunda och mer kärleksfullt kunde det inte blivit. Helt magiskt!

Hur mår du efter nu efter din pappa?

Jag kan sakna honom och hans råd. Hans kärlek. Det känns bättre nu när han är utspridd och fri. Ibland kan jag bli ledsen, när någon går förbi & påminner om pappa, eller vissa dofter, tv-karaktärer, och då lyssnar jag alltid på ”My Immortal” av Evanescence. Vissa nyheter och ord. Det är fortfarande upp&ner men mycket bättre! Vårt sista möte förra året nedan…

Är du morgon eller kvällsmänniska?

Både och. Jag älskar mornar, efter mitt kaffe, då är jag igång. Men som sagt innan, kvällsmänniska majoriteten av mitt liv.

Tycker du verkar så snäll o rolig! ❤️

Men tack snälla gulliga du. Det är jag faktiskt också. Ha ha.

När jag var på kollo då jag bodde i min första fosterfamilj så fick alla på kollot ett diplom när man skulle åka hem. Jag fick ”Veckans Snällis”, ha ha. Jag ville ha veckans snygging som en annan tjej fick. 😀

Din äckligaste mat? Min? Jag älskar allt mat men vill bli vegetarian, börjar 2018. 

Hatväder? Det väder som skapar naturkatastrofer såklart. Här hemma kan jag gilla lite regn. Mysigt juh…

Då tappar du humöret helt och hållet? Vid PMS, falskhet hos människor, vissa orättvisor. Jag är väldig känslostyrd. Så jag kan tappa humöret och börja grina om jag ser en hemsk sak på nyheterna.

Sämsta musiken? Det finns egentligen ingen dålig musik så, men jag gillar inte dollystyles musik, längre.

Värsta tiden på dygnet? Rusningstid i Stockholm. Tunnelbana, affärer, trafiken…ni som bor här vet…

Ditt sämsta humör? När jag får katastrof-tankar, blir paranoid. Mina PTSD symtom. Neurotisk.

Sämsta grejen du äger? Jag äger inget som är dåligt. Det slänger jag bort isåfall.

Värsta personlighetsdragen? Det är nog redan besvarat i frågorna ovan. 🙂 Att vara känslostyrd och högkänslig är något jag vill jobba med mer.

Om du inte hette Jacqueline skulle du heta: Min mamma ville döpa mig till Happy, Destiny eller Melody… ha ha och så hette jag Jackie i tre månader då dom trodde jag skulle bli en pojke. Jag kommer faktiskt snart byta efternamn så mer vill jag inte säga, tihi!

Om du fick byta ansikte med en kändis skulle du: En ung Aishwarya Rai, Marilyn Monroe, Priyanka Chopra, Nita Kuzmina….

Om du kunde spela ett instrument jättebra skulle du: spela violin/fiol!

Om du bara fick lyssna på ett band resten av livet skulle du: Ta det band som har flest låtar i världen, oavsett vad för band… ha ha…

Om du kunde skapa ditt eget drömplagg skulle du: En klänning med spets, riktiga diamanter som safirer, rubiner, blommor, chiffong, siden, sammet och volanger.

Om du kunde få uppleva en dag en gång till skulle du: Vara med mina älskade, ge bort allt jag äger, ha massor av sex, dricka, äta, resa iväg snabbt med flyg till ett annat land…

Om du fick ändra tre saker med ditt utseende skulle du: Bli smalare och ha mindre käkben/haka. Samt ett bröstlyft på mina lite hängiga sillissar…

Om du hade en superkraft skulle det vara: Osynlig.

Om du var tvungen att bo i en annan stad i Sverige för resten av mitt liv skulle du: I malmö… definitely!

Om du bara fick äta en rätt varje dag resten av veckan skulle du: Vietnamesiskan soppan Phõ.

Hei!
Jeg lurer på hvordan din mamma hadde det da hun vokste opp? Er hun et offer for ”sosial arv” eller hadde hun ressursterke foreldre?
Ellers vil jeg si at du er en stor inspirasjon. For en styrke du har vist! Klemmer til deg!

Svar: Tusen tack för dina värmande ord. Det ger mig styrka att få höra!
Mamma hade en bra uppväxt. Dock fick hon aldrig särskilt mycket kärlek av hennes pappa. Inga kramar eller stärkande ord/handlingar. Materiellt hade dom det gott (bodde i fint hus) och hennes mamma, min mormor har alltid varit stark, omhändertagande och hållit ekonomin flytande. Mormor tar fortfarande hand om mamma än idag… Stora kramar ❤️ Ps. Mamma valde helt enkelt bad boys. Hennes första jugoslaviska man slog henne ofta, fick jag höra av nyligen.

Min mamma och pappa år 1995-1996. 

Du bröt löftet om att inte göra läpparna mer? Men jag förstod varför!
Var gör du dem och hur mycket och VAD lägger du i just nu? Ilysm

Svar: Salong Mariposa. Ämnet är Restylane. Hon är mycket duktig Carin, läkare och man får även 15% rabatt om man nämner mitt namn JACKIE där. Plus en gratis konsultation. Ni hittar sidan HÄR! ❤️ 

Favoritfilm? Gentlemen prefer blondes, How to marry a millionaire, Himlen över Berlin, Moulin Rouge, Handen som gungar vaggan, Cry Baby, … jag är filmfanatiker så kan inte bara välja 1!


Favoritland? Samma sak här. Jag har rest så mycket men kan inte bara välja ett land.
Land du skulle vilja besöka?

Usa, Sydkorea, Libanon, Barbados, Kuba, Hela Sydamerika, Afrika. Antarktis.


Hur mycket väger du nu?

Du såg inte alls tjock ut på Filip&Fredrik iallafall!

Tack! Jag väger lite över 70kg. I Vietnam 2015 vägde jag lite över 60kg. Min drömvikt är 59kg. Kram!

Hoppas alla fick svar på sina frågor! Massvis med kärlek från mig ❤️

 

11 Kommentarer

 1. Ida säger:

  Tack för att du är så ärlig med allt. Det är ju precis vad en blogg ska vara. Ärlig. Kram och trevlig helg!

  1. jackieferm säger:

   Puss på dig dig Ida! Tack. ❤️ Massa kramar!!!!

 2. Hasse Aro säger:

  Jag tycker du borde flytta till en stuga ute i skogen och inte ha tillgång till internet. Vider!

 3. A säger:

  Hasse Aro: du ditt jävla troll borde inte ha tillgång till internet. Känns det bra att kalla en människa för vider? Seriöst? Du kan ju inte vara äldre än 12 eller inte fått kärlek från dina föräldrar under ditt liv. Stackars stackars lilla människa. Du är ingenting. Samhällets lägsta!

  1. jackieferm säger:

   Jag håller med om nättroll! Jag tycker det är skönt att någon försvarar mig då & då…❤️

 4. A säger:

  Hasse Aro: Skulle gärna möta upp dig nånstans 🙂 haha jävla troll. Så liten som människa. Har du komplex? Mår du dåligt? Tycker fan synd om dig

 5. Baloo säger:

  Men A? Du beter dig ju lika illa. Varför vill du möta upp hen? Ska du trösta den du tycker synd om?

  1. jackieferm säger:

   Det gör hon inte. Hon försvarar mig. Låt henne släppa ut sina känslor hur hon vill. Nättroll är absolut människor men dom mäste veta sina gränser.

 6. A säger:

  Baloo: tröstar gör jag för den som är ledsen. Tröstar inte de människor jag tycker synd om för att de är låga människor. De behöver inte de. De behövde sina föräldrar som sa åt dem att inte kalla andra för saker, speciellt över Internet.

  Varför jag skulle vilja möta personen? Främst för att se vad som gömmer sig bakom skärmen. Varför denna stackars person blivit som den blivit. Och kanske för att se om personen skulle bete sig likadant i verkligheten.

  Du får vad du ger Baloo. Det är samhällets lägsta som nättrollar. Så är det bara.

  1. jackieferm säger:

   Jag förstår dig till fullo också. What goes around comes around. Jag blev dock glad att bli försvarad. Det händer inte ofta ❤️ Trevlig helg!

 7. A säger:

  Just därför jag faktiskt kommentera för det är inte första gången jag ser här inne att du får så mycket obefogat skit. Det är fan inte okej. Bara för att du är offentlig så betyder inte det att man har rätt att skriva hur som helst. Speciellt när personen som skriver är anonym. Så jävla fegt. Blir så arg… Och förstår inte att det är vuxna människor som gör så här. Hade ärligt talat inte kunnat somna om jag kallat någon vider över nätet, anonymt, utan anledning. Man behöver inte hålla med varandra men man beter sig fan inte så.

  Haha faaan alltså blir så upprörd över sånt här!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.