Fuckad fotled.

Det måste vara bland det drygaste. Typisk mig sak. Att ha en perfekt kväll. Finest award gick awsome men stressade vidare till Wnzday där ja skulle spela! Det fick fett och mycket folk kom! Ser fram emot nästa vecka!! Sen på vägen hem så ska jag så klart lyckas med ett fet vrickning och det va bland det ondaste på länge. kan knaps stödja mig på foten. Inte vad jag behöver nu. Sen spelar jag på Sturecompagniet ikväll! Måste vila upp mig! För lista så skriv på facebook så hookar jag dig och dina vänner! Ses ikväll! Nu ska jag vila!!

1427329378-746 10887688_10153273505684203_1756902362_n(1) Bild 2015-03-26 kl. 17.21

WNZDAY

Wnzday vad för övrigt fett! Kvällen va fet, mycket folk och mycket dans! Låt det växa! Nyheterna som kommer snart kommer få Wnzday att uppgraderas från 0 till 100 som drake sa. Tro mig det kommer bli najs.

Tack för ikväll! Jag lägger mig nu! Imorgon (Torsdag) Spelar jag på Sturecompagniet! Lista finns om ni skriver till mig! Im out…

Finest Award + Wnzday = Partyyyyyy

HELLO! Sunne Wnzday is here!

Fan va najs. Vädret är super och stämningen är på topp!
Nu måste jag fräsha till mig för att ikväll är det Finest Award! Tema va Cocktail med något grönt! Hum, så jag ska dra ner och köpa något i city är tanken! Plånkan fick ett tillskott så då man unna sig lite najs! Minglet ska bli najs och träffa alla sköna och sen se vika som kammar hem priserna. Hoppas ni har röstat på Paulina så hon vinner årets personliga blogg nu!:) Om hon inte vinner så hoppas jag att hon ser mig som sitt personliga pris <3 Det får fan va mer värt haha…

Sen ikväll så är jag tillbaka på wnzday. Dragit hem lite ny skit som ska blast ut i högtalarna! Ett problem med Sverige är, ofta när ny musik spelas så uppskattas den inte. Som när Bruno Mars Uptownfunk droppades och jag spelade den ute. Då hade inte folk hört den och då gick folk nästan av golvet. Sen när den börjar spelas på radio och den började droppas på golv, Då kaosar allt och alla! När jag var i USA Miami så hörde jag en massa nya men jag vet att dom inte kommer funka nu, eftersom Sverige alltid får allt så sent. Men dom hitsen kommer bli stora här senare! Man får väl se vad som händer. OM jag har någon Wnzdayare som läser detta eller blivande Wnzdayer så tänk detta som en dansklubb. Inte Karaoke! De kommer spelas låtar man sjunger med till men se det som ett place där ni kan dansa och njuta av fet vibez. Tills dess, HeY!

715088_729_532_1

Ler stort.

Nått jag nyligen har märkt är. Satan va det är svårt att va tyst när man är kär. Jag vill ba explodera och berätta hur mycket….. ALLT. Måste bromsa ner… Känslan är underbar, jag Älskar dig! ….. Waow…

 

FÖRSTA UTESERVERINGEN

Hey!

Drog ner på Söder för ett snabbt möte med en kompis ang en grej som kanske kommer att bli stor. Eller skippa kanske, för det kommer bli stort! Så det är en sak jag ser framemot! Sen drog jag förbi 3 butiken och kolla vad som skulle göras för att få en ny lur. Min är helt död, därför har jag varit kass på snapchat och instagram! Måste få det där att gå igång igen! När allt sånt var bortgjort så satt jag och njöt på SNAPS uteservering! Riktigt skönt var det. Njöt av Isvatten med en citron i.. Det tänkte ni inte va!? Hahah Så det var najs till solen började leka kurregömma med mig. Då taggade jag från den leken hem och värmer mig här istället! Ska testa göra pasta med kyckling. Spännade för en icke matlagare. Intressant detta ska bli!

Bild 2015-03-24 kl. 16.08 Bild 2015-03-24 kl. 16.09 #2

Bild 2015-03-24 kl. 16.09

WNZDAY IMORGON!

Hellooo!! Snabb inflikning och säger att nu är jag tillbaka i Sverige och spelar på Wnzday imorgon! Ni vet the location annars så är det The Office, Birger Jarlsgatan 22, Stureplan. Inte svårt att hitta! Så Tagga till!!! För imorgon är det Löning och Hiphop Kan det bli bättre?

11072269_10152812187588041_781179974_n

Opperation Sova!

Åhh… Försöker sova men det går fan inte.. Längtar efter henne för mycket! Jag kanske borde se på någon skön rulle som vanligt för det brukar alltid vara en perfekt sängfösare! Eller inte skön, en tråkig rackare får det fan bli!
Typ igår när jag skulle sova så checkade jag på Sagan om ringen! Den var klockren och lyckades knocka ut alla mina intresserade filmceller! Jon Blund som vanligtvis jobbar hårt för att få mig att bli trött lyckades stänga ögonlocken som två övertunga persienner.

Ska man dra en repris på den eller ska man kolla något annat. Jag kommer fan att inbilla mig att Madikken (Paos katt) är gollum när jag ska sova så jag tror jag skippar den filmen. Får väl bli någon slags fantasy så jag kan somna in och drömma om något fett!
Vi kör på det! Nattish!! 8-O

Knäsvag.

11073031_10152665824270025_464450179_n Love

Chillin W/ Madikken

Anlänt i tjejens crib och softar här ikväll med Madikken! Vad ska vi hitta på ikväll då? Hon gillade interstellar filmen sist, så jag tror vi följer i samma spår på Fantasy / sci fiction genren. Måndagar är alltid så dystra. Skippar utgång, så det är väl en av anledningarna haha.. Dags att bli van! Man är inte superman……….. Eller?!?!?!?!??!?!?!? Godnatt på andra sidan skärmen <3 HeY!

Madikken