WNZDAY! HIPHOPKLUBB IKVÄLL!

Dags att släppa taget! Varit lite borta i skallen men nu kommer jag tillbaka! IKVÄLL spelar jag på HIPHOP Klubben WNZDAY! Ska pumpa och mörda golvet ikväll! Hooka dina vänner, samla ditt gäng, sprid ordet! För lista skriv till  –> WNZDAY <– Ditt namn och plus hur många du vill. Eller bara massa namn! Whatever you feel like haha. Förra veckan var det fullt och nice vibe! Ikväll känner jag mig extra taggad! Hoppas ni också gör det!

FICK DESSUTOM SKATTEÅTERBÄRINGEN IGÅR! WOHOO SEMESTERCASH! Nu ska jag bort och vila!!!! (Festa <3)

Tagga till nu party peeps! Ses på The Office, Birger Jarlsgatan 22 Stureplan!

IMG_2173

Sista kaptilet.

Hey! Från Flickvän till Främling på 0 sekunder. Hemskt! Men det är som det är. Jag tog ett steg i slutet att lämna detta för jag klarade inte av det längre. Jag må vara en känslig kille men som vilken människa i världen så vill man ha bekräftelse av sin partner. Jag dog för denna tjej! Jag Visste att hon skulle dra till Miami i 1 månad och nykär på det fick mig att ta ledigt och flyga till Miami som en toffel och där hade jag the time of my life. Allt var awsome. Hon är awsome med mig, men distansen efter dödade mig. Jag visade henne på facebook, instagram och statusar hur mycket ja saknade henne. Kan det vara anledningen till detta att jag inte fick något tillbaka? Jag väntade ofta på att få något fint eller nått men det hände inte mycket, så JAG blev mer och mer PÅ och det resulterade att jag plötsligt var dryg. Min DRYGA sida framkallades av distansen och frånvaron från henne. Jag är en pojkvän för fan! Ska jag inte visa att ja saknar en när jag gör det? Hon valde att visa alla där ute att ha kul och hypa andra var viktigare än mig och allt jag sa över internet när vi snackade. Att sakna för mycket och aldrig få känna sig SAKNAD är bara sjukt. Hon stannade längre än tänkt och plötsligt ska vänner bo med oss det första som händer INNAN hon ens kommit hem. Jag har just flyttat ihop med henne efter Miami och nu ska jag flytta ut igen! Inte en natt med min tjej fick jag. Hade planerat mysigaste kvällen för oss. Hade köpte sjukaste inflyttningspresenten till henne av en konstnär (André Edwardsson) ett portätt av oss i Horror tema som hon älskar. 2 meter bred och 1,5 meter hög och en annan sak. Hade jag varit utomlands i ÖVER 1 Månad och varit nykär så skulle jag ta vara på det.!.. För det är då små saker man säger och gör är betydelsefulla. JAG VET att jag betedde mig som ett Asshole i chatten och över facetime skiten. Det vet jag, men paniken och förvirringen om att allt annat är viktigare än en själv var droppen. Så allmänt kallt. Klarade det inte längre. Jag måste ha någon som visar mig att den bryr sig. Alla behöver en sån, hon hade en!
Ska tydligen inte använda: Jag älskar dig, Förlåt, Jag Saknar dig, baby och älskling med mera någonsin igen. För det är tydligen inte attraktiv och bara negativt.
Nu när det är slut kan jag äntligen andas ut. Tänkte på denna människa 24/7. Sov skit, åt kasst, tappade vikt, m.m. Tänkte så mycket att jag glömde tänka på mig själv. Kärleken är farlig!
Kommer dock sakna hennes mami och papi så jävla mycket. Dom betyder så fernabelt mycket!!<3

Tavlan!
11065746_10153150436049035_2086914188_o

Dags att leva!
Det kan inte vara så här kallt i ett förhållande. Jag fryser och vill bli värmd!
Och nej detta är inte ett April skämt för er som tror det!

#Jagskablipappa APRIL PARIL!

Bästa April skämtet!!
Alex kopplade till 100 när jag spelade efter 12 slaget att jag och Paow ska ha barn. Vi drog världens historia om att Paow berättade i Miami att jag ska bli pappa och att det kom som en chock för mig att hon ville behålla barnet. Överdriften och reaktionerna var priceless!! Vi drog ut på det och kunde inte hålla oss hahahahaha….
Aldrig sett någon gå på något så mycket. Nicky och Björn Fick den i sig så hår hahah! Tack Alex för att du fattade och lyckades spela med!

Ikväll drar jag ut med mina boys och dansar på Soapbar! Ses där partypeeps! #AprilApril

1236674_582422418466734_816880839_n

Back at it!

Slappar och chillar! Kaosa som fan igår och nu ska jag ner på stan möta upp it’s Nicky Sthlm in the building haha. Brodern är på besök så catcha upp lite med han kommer bli najs. Sen kanske det blir en traditionell Soap Bar. Anyway hare bäst HeY!

Länge sen men fortfarande lika nära! Hela ligan <3

Jagish, Gurkish, Chrillish och Nickysh! #SNapsOnsdagar #WhereWnzdayWasBorn

SAM_0534-1024x768

Dance

På väg till Dansen dårå! Sveriges väder måste ibland vara bland det sjukaste jag varit med om. Grå himmel och regn :/ Skulle också föredragit utomlands nu. Nästa vecka är det lov för mig då alla mina elever har Påsklov! Vad ska man hitta på då?

1082614_10151653987197935_1609125530_o

Erre herre e parti!

Har fan haft en bra jävla kväll! Lionbar och nyttigt jävla snack med bästa vänner, sen vidare till Café Opera och tillomed droppa lite Breakdance:ade på golvet Haha!.. Sen Avsluta på Labbet! Sjukt nice kväll och har träffat så skönt folk!! Vad jag behövde ikväll var exakt va denna kväll levererade!

Måste finslipa frillan åter igen för att den är så fuckin krävande och här är min kära vän Julia Engberg Samt min Frisör som alltid levererar och fixar frillet. Klipp er hos henne rekommenderar jag! http://finest.se/withjuliet/ Följ! Pic från finestaward!

1427360575-7812

The Carpet

IMG_4589

Endast dig!

Jag föredrar hellre 1000 småsnack än 1 major kaos!
Ett: Man lär känna varandra bättre, Två: Förstår varandra bättre och Tre: Får allt undanröjt sen till framtiden tillsammans. JAG vet att om 2 starka personligheter som är impulsiva träffas, kommer det att vara stormigt. Men som den person jag är vill jag lära mig att ta tag i situationen och styra skäppet i stormen än att låta skeppet sjunka.

Lyckas någon få mig att känna som jag gör ÄR det värt att satsa på. Ville bara få ut det och att de ska vara sagt! Jag älskar dig Paulina Spagetti<3

paowjamalde12