Back at it!

Slappar och chillar! Kaosa som fan igår och nu ska jag ner på stan möta upp it’s Nicky Sthlm in the building haha. Brodern är på besök så catcha upp lite med han kommer bli najs. Sen kanske det blir en traditionell Soap Bar. Anyway hare bäst HeY!

Länge sen men fortfarande lika nära! Hela ligan <3

Jagish, Gurkish, Chrillish och Nickysh! #SNapsOnsdagar #WhereWnzdayWasBorn

SAM_0534-1024x768

Dance

På väg till Dansen dårå! Sveriges väder måste ibland vara bland det sjukaste jag varit med om. Grå himmel och regn :/ Skulle också föredragit utomlands nu. Nästa vecka är det lov för mig då alla mina elever har Påsklov! Vad ska man hitta på då?

1082614_10151653987197935_1609125530_o

Erre herre e parti!

Har fan haft en bra jävla kväll! Lionbar och nyttigt jävla snack med bästa vänner, sen vidare till Café Opera och tillomed droppa lite Breakdance:ade på golvet Haha!.. Sen Avsluta på Labbet! Sjukt nice kväll och har träffat så skönt folk!! Vad jag behövde ikväll var exakt va denna kväll levererade!

Måste finslipa frillan åter igen för att den är så fuckin krävande och här är min kära vän Julia Engberg Samt min Frisör som alltid levererar och fixar frillet. Klipp er hos henne rekommenderar jag! http://finest.se/withjuliet/ Följ! Pic från finestaward!

1427360575-7812

The Carpet

IMG_4589

Endast dig!

Jag föredrar hellre 1000 småsnack än 1 major kaos!
Ett: Man lär känna varandra bättre, Två: Förstår varandra bättre och Tre: Får allt undanröjt sen till framtiden tillsammans. JAG vet att om 2 starka personligheter som är impulsiva träffas, kommer det att vara stormigt. Men som den person jag är vill jag lära mig att ta tag i situationen och styra skäppet i stormen än att låta skeppet sjunka.

Lyckas någon få mig att känna som jag gör ÄR det värt att satsa på. Ville bara få ut det och att de ska vara sagt! Jag älskar dig Paulina Spagetti<3

paowjamalde12

Vakna med The Voice – Breakdance

Här har vi en jävla throwback! Fan va kul vi hade. Detta var under under tiden vi fick en utmaning! Redbull Flying Bash tror jag det hette. Flyingsteps som var mina idoler sen jag var liten. Dom gör breakdance musik och breakdansar. Sjukt bra! var i Sverige och då skulle The voice vara inblandade. Så Jag och Max fick uppdraget att lära Martin Björk & Jacob Öqvist att breaka. Jag hade Martin och Max hade Jakke! Här kan ni se lite av våra moves haha…

Del 1

Del 2

Min lille brush och jag<3

CAM00404

Grannar…..

Jag brukar inte vara den som skriver om andra men när ja ska FÖRSÖKA sova och hör grannarna, så är det drygt. Drygt! Haha! Good for them men att behöva sova med hörlurar känns fan jobbigt!  #JobbigtLäge