Fis i rymden.

Du refererar alltid till ditt EX i statusar och inlägg som om dom inte vet vem du talar om. Du ville absolut inte bli nämnd i namn på inlägget så du får väll bli kallad EX med.
Dum som tror att folk inte fattar haha. Som vanligt ska jag behöva kom in i bilden för att mitt EX har brist på läsare tydligen och måste skapa rubriker. Det hon lever på.
Bara för att många många många lugnar mina nerver med att inte sjunka till hennes nivå så tar jag bort det jag skulle skriva och droppar lite real talk så alla fattar vilken hämsk människa som vandrar på planeten. Alla vet att ska man kunna leka med ett barn måste man ta fram leksakerna.

ibland så glömmer du bort att jag inte tar åt mig ett skit av vad du säger? Visst var det taskigt att du slängde kläder jag reppar! De e lugnt, Jag får nytt. Du pallar bara inte träffa mig och inte vill att jag kommer hem till dig. Ge en vän allt som kan ge mig sakerna? That simple! Sen är en sak Konstigt. Alla dina ”Fans” haha, aja.. Ska tro att du har kastat det. För du skriver alltid en status så fort vi har snackat med varandra. Varför ska mina enkla frågor som ”har du dessa plagg hemma kvar” behöva bli en status? Men nu så ändrade du dig plötsligt till mig och säger att du har grejer kvar och att inget är slängt. Var det en like härva du var ute efter som vanligt? Sen att jag ligger med 16 åringar? Bra drag för uppmärksamhet Exet! Fråga mig inte varför hon ändrade till 18+ efter att vi snackade. Ännu en lögn från varelsen. Det går inte att ha en vanlig vuxen konversation med dig, du måste alltid göra så alla ska se och veta för att, OJ! Jag glömde, utan likes och skit så är du inget. Du har inget. Du är ensam utan det. Finns det inga skandaler att skriva om så, är du tråkig. Inget att följa. Man följer inte dig för en talang. Man följer dig för hur pinsam du är. Jag fick lära känna ditt ”hela namn” och genast nu inser jag varför namnet ”Smeknamnet” är smutsigt. Jag fattar inte idag hur jag kunde falla för dig. Men nu kan jag se klarare än förr. Man lär sig av sina misstag och du var ett. Jag lever på min talang. Folk gillar att följa mig för det jag gör och jobbar med. Det finns inte så mycket att hata på om man ska dra en parallell mellan oss 2. ”B-kändisar” är vanliga människor som innan söker till ett program för upplevelsen eller lite spotlight. Jag är inte som du vill trycka ut det en ”asslickande horunge så går runt och slickar röv på diverse B-kändisar(inkl mig)” För om du inte har insett det så uppskattar folk det jag gör och har gjort hittills i karriären. Om du inte själv vill förtränga det så uppskattade du och uppmuntrade du mig för det jag gjorde när det kom till, Dj:andet, Dansen och Sången. Du var stolt över mig! Du fick mig att växa som person varje gång du berömde för det jag gjorde. Så om du tänker till lite själv så är det onödigt och ganska märkligt att du skriver att jag slickar röv på ”B kändisar” eller annat folk för du och alla runt omkring mig vet att det inte stämmer.
Många är och då menar jag ”B kändisar” som du vill uttrycka det väldigt mycket imponerade av vad jag gör, På så sätt knyts band  som sedan ofta leder till att vi blir vänner. Det är inte som att jag följer någon som kommit ur en dokusåpa. Men i din skalle vill du inbilla dig att det är så! Många känner jag innan dom är med i programmen! Du är Alltid otrevlig, för, trevlig skulle förstöra din pinsamma image. Så snälla. Andas in och ut eller håll andan och andas från skitan! För ditt skitsnack är en lukt man vill bli av med. För det du skrev till mig måste vara det pinsammaste och roligaste jag läst på länge. Synd bara att folk inte får se dom pinsamma sakerna du skriver till mig, men juste jag glömde, jag skriver inte statusar på allt du skriver och vänder på det så att du framstår som en idiot, för det är alltid det du gör med mig. Men så länge du mår bra av det EX så ska jag låta dig göra det. En naken sanning bara. Ska bli så underhållande och se din nästa status. För du lär inte ta åt dig, kommer väll för alltid att vara omogen och strida som den skandalbloggare du är. Känns lite skämigt att sjunka till din omogna nivå men fuck it. Ibland måste man. Jag är omogen på ett sätt också, skillnaden är att jag kan erkänna det.
Du är en Omogen människa och kommer förmodligen ta detta som ett nytt tillfälle att få likes på min bekostnad. Som alla säger och tidningarna visade så var JAG någonting bättre du har fått och var. Jag i ditt liv visade en bild av att du hade växt upp. Du däremot fick folk att fråga mig. ”Vafan gör du?” ”Varför försvann hjärnan?” ”Blev du tappad som liten eller nyligen”. Inte nått man vill höra när man skaffar en flickvänn. Jag fanns där för dig och vände på folks tankar om dig men nu så visade det sig att dom hade så rätt från första början. Kul att det fanns signal/varningsskott redan då. Då fattade jag inte det. Det är ganska uppenbart nu att vi är på ganska olika faser i livet. Du stampar i samma gamla spår och vägrar växa upp. Jag däremot har gått vidare och satsar på nya roliga saker i livet. Jag har inte en fast bostad nej. Varför ska folk veta om jag har det eller inte? Haha.. Fortsätt att skriva om mig. För folk vet nog vem av oss 2 som är den pinsame. Jag kan och får helt enkelt se dig som gratis PR. Slippa betala onödiga utgifter för att synas. Inte för att jag behöver dina 10 bastare som älskar och likear allt du gör haha.. Dom borde ha följt mig redan sen jag dansade bakom Sean Banan.

Så klart folk kommer störa sig på inlägget. Men förhoppningsvis kanske man kan sätta sig in i sitsen och förstå lite. För jag var tillsammans med denna människa och fick uppleva allt live. Så jag om någon vet vad som gäller. Så förstå.. eller inte!  Hare bästa alla! Back to work!

Värt att tänka på. Jag skriver om hur jag känner och upplever denna person. Det är så här jag fick uppleva våran tid tillsammans. Hur hon var och är. Hon går på personangrepp. Jag skulle kunna säga så mycket som är brutalt om henne. Men jag väljer att hålla sånt för mig själv. Det är liksom inget man säger. ”ÄR & GÖR” är inte samma sak. Men om man inte har så mycket att säga eller skriva längre så kanske det funkar att smutsa en på det andra viset? Frågan är ju, bryr man sig om personangrepps-inlägg eller tar man till sig av vad jag skrev och kanske fattar att mitt inlägg aktually var onpoint på den punkten. ”Finns inget att säga, skapa rubriker”. Vad har resterande av världen med att göra om min uppväxt. Ja den va kaos. Inget jag skäms för. Under en intervju sa jag det med. Men sånt gör en person starkare också så alla där ute med trasig uppväxt. Ni är bäst, vi är bäst!

Avslutar

Hello på andra sidan skärmen!!

Skulle snabbt inflika och säga Hey dåå. Nu stänger jag ner och slutar blogga. Vill ni följa mig vidare så finns jag på Instagram och Snapchat (DJJAMALDE)

…..

Du förstörde mig.
Aldrig dig.

10406658_10154198342070641_1628287262206121491_n

Moving on!

Tja därute!

Just haft mina dansklasser här på Scandinavian Dance Academy! Fyfan va kul det var, typ hälften så mycket nya elever har kommit till klasserna så det är mycket folk och alla levererade på koreografin! Satan så kul och se!
Gårdagens spelning var najs och avslutade på Whiteroom! Sjukt lång kväll blev det och mycket sprattelvatten haha… Nu är det tid för att dra hem. Freshup och dra med polare till Sturecompagniet sen Spybar!

 

Bild 2015-04-16 kl. 19.23 #5

 

Allt på en gång!

Wadezapeh!!
Jag har varit fett kass på att uppdatera för att en massa nytt är på G! Så jag har Inte haft tid att tänka på bloggen. Men nu jävlar går allt går framåt! Har varit sjukt mycket fest på slutet, framförallt på grund av allt Dj:ande. Rockade hiphop klubbarna som vanligt i veckan och det har varit najs! Alltid så snyggt, trevligt folk! Sen i Lördags så spelade jag på PURE, det stora golvet. House musik! Det var sjukt länge sen jag skulle nisha en hel kväll med house. Lite ovant att öppna och så med House, men det tog sig fort! Så lär köra lite mer där! Spelningen innan TYGA börjar närma sig! (No bs littlefu*k) Nu jävlar kittlas det i själen och jag är så Sjukt taggad! Framförallt på Roadtrippen och efterfesten!! TRAW!!

Sen ringdes det från Banan fronten och ser ut som att man kommer nästa månad droppa lite moves igen bakom Sean Banan! Sjukt kul! Saknat det lite granna faktist! Så nu blir det rep med lite gamla favoriter! Looking forward to this!

Annars är det inte så mycket mer. Fått lite roliga uppgifter som att lära lite dans till en Möhippa, lira på ett singelsläpp och lite annat skoj! Har varit nyttigt att ha så mycket att göra som får en på bättre humör och bra tankar. Dessa ensamma timmar spenderande framför datorn och hörlurarna måste varit bland det mest nyttigaste och effektivaste jag gjort. Det var ju en period allt blev som det blev. Men jag vaknade upp så mycket mer efter det. Fast under den tiden, då som dansare/Koreograf när man ska bygga en dans, tappar man all fokus, intresse, inspiration, glädje i att göra den. Så det stoppas käppar i hjulet när man inte mår bra. Sen när man ska spela på nattklubbar är det rätt svårt att hamna i rätt mode för att hjärnan är på ett annat ställe, än fokusen på allt folk som man ska underhålla. Det är väl den största nackdelen med att jobba med sig själv i Underhållningsbranschen. Du är ditt jobb och måste skapa dina jobb. I det jobbet kan man inte sitta still och gå på rutin. Det var en bergodalbana! Men jag är klar och tackar fan-an för att det är över. Nu kan det bara bli bättre! Dansklasserna är igång igen och Djandet kunde inte gå bättre.

Måste hylla vissa där ute! Har fått jätte mycket uppmärksamhet av folk som skriver meddelanden och känner igen sig i situationen som var, berättar sina storys och som tyckte att man var en inspiration. Till er som läser bloggen och detta, TACK för att NI finns! Dom som ni gör att man får ett leende på läpparna, stärker en och motiveras till att fortsätta med saker man känner, säger och gör. Folket som lägger negativ energi, sin egna tid på att trycka ner en finner jag inte ord för. Vi lämnar det där och sen blickar vi framåt! Enjoy Life! Det har jag just börjat göra och tänka på sig och det du har. Lite Bull från mig haha, Lär dig leva med dig själv. Din tid är viktig och låt den absolut inte spenderas på något dåligt för dig. Spendera den på dig, dom runt om som finns och som stöttar dig till 100%.

Aja kastar det lite så. Ska dra och möta en tjejkompis nu och sen out & dance! Arrrrriiiba

Hinder är det du ser när du tappar blicken från målet
Jamalde

10406658_10154198342070641_1628287262206121491_n

Vänner genom musik

Gårdagens spelning på Wnzday var fet! Alla på klubben som dansar är så jävla sköna. Obeskrivligt! Ikväll Spelar jag på sturecompagniets Hiphopgolv! Så om ni är taggade så kom förbi och skaka loss!

Allt är så underbart nu och om jag ska gå in lite på vad jag älskar, så är det känslan att stå bakom dj båset. Öppning 22.00 och 1 till massa människor rinner in. Dansar, sjunger och skriker till låtar som är nya och gamla för nostalgin skull som ökar stämningen. Pulsen ökar & hettan i lokalen gör allt grisigt och tillomed pryda tjejer/killar byter personlighet till dirtymode.. Man står där ensam i tystare volym med hörlurarna på, kollar ut och i hörlurarna spelas nästa mix som snart är påväg att få komma ut för att bomba golvet. En droppe svett rinner ner efter kinden och du ser hur hundratals främlingar du aldrig snackat med eller sett, dansa till musiken man spelar. Ler, vinkar och lycka på dansgolvet blomstrar fram, Det är som att se 100 främlingar som dina bästa vänner. Kopplingen genom Mig, musiken, till dom/er, skapar en känsla som är obeskrivlig. Det här är ett av mina Jobb Jag älskar! Vi alla är vänner genom musik.

711222_729_532_1