Fis i rymden.

Du refererar alltid till ditt EX i statusar och inlägg som om dom inte vet vem du talar om. Du ville absolut inte bli nämnd i namn på inlägget så du får väll bli kallad EX med.
Dum som tror att folk inte fattar haha. Som vanligt ska jag behöva kom in i bilden för att mitt EX har brist på läsare tydligen och måste skapa rubriker. Det hon lever på.
Bara för att många många många lugnar mina nerver med att inte sjunka till hennes nivå så tar jag bort det jag skulle skriva och droppar lite real talk så alla fattar vilken hämsk människa som vandrar på planeten. Alla vet att ska man kunna leka med ett barn måste man ta fram leksakerna.

ibland så glömmer du bort att jag inte tar åt mig ett skit av vad du säger? Visst var det taskigt att du slängde kläder jag reppar! De e lugnt, Jag får nytt. Du pallar bara inte träffa mig och inte vill att jag kommer hem till dig. Ge en vän allt som kan ge mig sakerna? That simple! Sen är en sak Konstigt. Alla dina ”Fans” haha, aja.. Ska tro att du har kastat det. För du skriver alltid en status så fort vi har snackat med varandra. Varför ska mina enkla frågor som ”har du dessa plagg hemma kvar” behöva bli en status? Men nu så ändrade du dig plötsligt till mig och säger att du har grejer kvar och att inget är slängt. Var det en like härva du var ute efter som vanligt? Sen att jag ligger med 16 åringar? Bra drag för uppmärksamhet Exet! Fråga mig inte varför hon ändrade till 18+ efter att vi snackade. Ännu en lögn från varelsen. Det går inte att ha en vanlig vuxen konversation med dig, du måste alltid göra så alla ska se och veta för att, OJ! Jag glömde, utan likes och skit så är du inget. Du har inget. Du är ensam utan det. Finns det inga skandaler att skriva om så, är du tråkig. Inget att följa. Man följer inte dig för en talang. Man följer dig för hur pinsam du är. Jag fick lära känna ditt ”hela namn” och genast nu inser jag varför namnet ”Smeknamnet” är smutsigt. Jag fattar inte idag hur jag kunde falla för dig. Men nu kan jag se klarare än förr. Man lär sig av sina misstag och du var ett. Jag lever på min talang. Folk gillar att följa mig för det jag gör och jobbar med. Det finns inte så mycket att hata på om man ska dra en parallell mellan oss 2. ”B-kändisar” är vanliga människor som innan söker till ett program för upplevelsen eller lite spotlight. Jag är inte som du vill trycka ut det en ”asslickande horunge så går runt och slickar röv på diverse B-kändisar(inkl mig)” För om du inte har insett det så uppskattar folk det jag gör och har gjort hittills i karriären. Om du inte själv vill förtränga det så uppskattade du och uppmuntrade du mig för det jag gjorde när det kom till, Dj:andet, Dansen och Sången. Du var stolt över mig! Du fick mig att växa som person varje gång du berömde för det jag gjorde. Så om du tänker till lite själv så är det onödigt och ganska märkligt att du skriver att jag slickar röv på ”B kändisar” eller annat folk för du och alla runt omkring mig vet att det inte stämmer.
Många är och då menar jag ”B kändisar” som du vill uttrycka det väldigt mycket imponerade av vad jag gör, På så sätt knyts band  som sedan ofta leder till att vi blir vänner. Det är inte som att jag följer någon som kommit ur en dokusåpa. Men i din skalle vill du inbilla dig att det är så! Många känner jag innan dom är med i programmen! Du är Alltid otrevlig, för, trevlig skulle förstöra din pinsamma image. Så snälla. Andas in och ut eller håll andan och andas från skitan! För ditt skitsnack är en lukt man vill bli av med. För det du skrev till mig måste vara det pinsammaste och roligaste jag läst på länge. Synd bara att folk inte får se dom pinsamma sakerna du skriver till mig, men juste jag glömde, jag skriver inte statusar på allt du skriver och vänder på det så att du framstår som en idiot, för det är alltid det du gör med mig. Men så länge du mår bra av det EX så ska jag låta dig göra det. En naken sanning bara. Ska bli så underhållande och se din nästa status. För du lär inte ta åt dig, kommer väll för alltid att vara omogen och strida som den skandalbloggare du är. Känns lite skämigt att sjunka till din omogna nivå men fuck it. Ibland måste man. Jag är omogen på ett sätt också, skillnaden är att jag kan erkänna det.
Du är en Omogen människa och kommer förmodligen ta detta som ett nytt tillfälle att få likes på min bekostnad. Som alla säger och tidningarna visade så var JAG någonting bättre du har fått och var. Jag i ditt liv visade en bild av att du hade växt upp. Du däremot fick folk att fråga mig. ”Vafan gör du?” ”Varför försvann hjärnan?” ”Blev du tappad som liten eller nyligen”. Inte nått man vill höra när man skaffar en flickvänn. Jag fanns där för dig och vände på folks tankar om dig men nu så visade det sig att dom hade så rätt från första början. Kul att det fanns signal/varningsskott redan då. Då fattade jag inte det. Det är ganska uppenbart nu att vi är på ganska olika faser i livet. Du stampar i samma gamla spår och vägrar växa upp. Jag däremot har gått vidare och satsar på nya roliga saker i livet. Jag har inte en fast bostad nej. Varför ska folk veta om jag har det eller inte? Haha.. Fortsätt att skriva om mig. För folk vet nog vem av oss 2 som är den pinsame. Jag kan och får helt enkelt se dig som gratis PR. Slippa betala onödiga utgifter för att synas. Inte för att jag behöver dina 10 bastare som älskar och likear allt du gör haha.. Dom borde ha följt mig redan sen jag dansade bakom Sean Banan.

Så klart folk kommer störa sig på inlägget. Men förhoppningsvis kanske man kan sätta sig in i sitsen och förstå lite. För jag var tillsammans med denna människa och fick uppleva allt live. Så jag om någon vet vad som gäller. Så förstå.. eller inte!  Hare bästa alla! Back to work!

Värt att tänka på. Jag skriver om hur jag känner och upplever denna person. Det är så här jag fick uppleva våran tid tillsammans. Hur hon var och är. Hon går på personangrepp. Jag skulle kunna säga så mycket som är brutalt om henne. Men jag väljer att hålla sånt för mig själv. Det är liksom inget man säger. ”ÄR & GÖR” är inte samma sak. Men om man inte har så mycket att säga eller skriva längre så kanske det funkar att smutsa en på det andra viset? Frågan är ju, bryr man sig om personangrepps-inlägg eller tar man till sig av vad jag skrev och kanske fattar att mitt inlägg aktually var onpoint på den punkten. ”Finns inget att säga, skapa rubriker”. Vad har resterande av världen med att göra om min uppväxt. Ja den va kaos. Inget jag skäms för. Under en intervju sa jag det med. Men sånt gör en person starkare också så alla där ute med trasig uppväxt. Ni är bäst, vi är bäst!

En tyckte om “19”

  1. Jamalde Post författare

   Du verkar absolut inte förstå. Men sånna som dig kastar jag också i papperskorgen. Läser du inlägget 2 gånger fattar du varför jag skrev det.

   Svara
   1. Jamalde Post författare

    Jag med. Därför sa jag att jag är dubbelmoral i inlägget. Men måste vara ärlig och säga sanningen. Skäms, men mår så brutalt bättre av feedbacken på stan.

    Svara
 1. Sara

  Tjejen är uppenbarligen helt ute och cyklar. Det kommer ta lång tid innan hon landar på jorden, strunta i henne och hennes använda F. 🙂

  Svara
 2. Erika

  Du har ganska så höga tankar om dej sj , det är bra men du är inte bättre än henne eller dom spm inte håller med dej. ”Men sånna som dej kastar Jag också i papperskorgen” .. Dina ord o hela din text skapar en bild utav dej och den är inte positiv. Kom ner på jorden. Du har inte heller växt upp för ditt svar på tal handlar om hur mycket bättre du är , att du e mycket bättre på de du gör osv osv jag jag jag. Ni är på precis samma nivå du o hon o även jag o alla andra. Du framstår endast som en kränkt narcissist av de här. Take Care

  Svara
  1. Jamalde Post författare

   Tack för ditt svar. ska försöka tänka på det. Jag har inte höga tankar. Bara en som vill leva i fred från henne men tydligen inte får. Så jag skrev allt hur hon är och fungerar och folk håller med. Du är en som följer hennes liv och kanske är ett ”fan” till henne då kommer våran diskussion vara som att prata mot en vägg. Jag är inte bättre. I mitt inlägg så vill jag påpeka hur hon är och fungerar.. Jag är inte pinsam och skriver om hennes privat liv. Som ja skulle kunna göra. Nej ja skriver om hur hon fungerar. Så Andas ut Erika för jag går inte så mkt på personliga/privata saker som den idioten gör. Sorry om jag lät dryg men om du inte läser och tar inlägget på rätt sätt så fortsätt läsa hennes blogg och ignorera mig.

   Svara
 3. Marcus

  Erika, ett tillägg till ditt svar. Att han framstår som en narcissist tycker jag var milt gestaltat av dig. Narcissist är bara förnamnet. Betraktar sig själv som kändis, mindervärdeskomplex månne?

  Svara
  1. Jamalde Post författare

   När sa jag att jag betraktar mig som kändis? På mitt dryga avslut som var riktat komiskt med tanke på att jag har dansat 3 år bakom sean och sen är målgruppen unga? Fatta va ni snackar om innan ni gaddar ihop er och startar internet gräl som är meningslöst.

   Svara
 4. Jackie

  Jag vet inte, men på något vis tycker jag synd om dig som har haft en sådan flickvän som efter att man gjort slut hänger kvar på något vis och smutskastar än,
  för mig så har man gjort slut vill man inte ha ett ex som släpar sig kvar bara för att kasta skit, då vill man ba släppa de och gå vidare.

  Svara
 5. Sanna

  Det är tråkigt att se hur elaka folk kan vara mot varandra. Jag tror att det bästa du kan göra är att fokusera på dig och dina vänner. När hon valde att hänga ut dig, så reagerar du med ett svar givetvis. Och svaret är kanske inte helt genomtänkt eller ok. Men med det svaret matar du bara hennes maskin ännu mer. Visa istället att du är bättre än så och strunta i det (lättare sagt än gjort kanske). Låt henne inte få dig att lägga din tid och energi på henne. Lägg det på dem som förtjänar det. Det här kommer att blåsa förbi och nästa vecka är det något nytt. Ha en grym sommar!

  Svara
  1. Jamalde Post författare

   Sanna! Självklart gör jag fel som matar hennes ”maskin” men folk måste veta också. Jag vet att jag gör fel jag vet. Men klarade inte hennes snack längre. Jag vill bara leva utan henne. Svårt att vara glad när hon smutsar mig :/ Tack! <3

   Svara
 6. Stephanie

  Seriöst ! Hon är sjukt äcklig
  , skit i henne ! Tycker riktigt synd om dig…

  Jag hade smutskastat henne lika mkt!
  Hon förtjänar inte din tystnad. Btw skit i alla hennes ”fans” en normal människa stöttar inte såna som henne. Jag skrattade som fan när jag läste hennes kommentarer på inlägger om dig . ”Stå på dig” och sånt haha som om du slått ner henne eller något. Ajja som sagt dont fuck her, let karma take care of that Worthless garbage.
  Tc/steph

  Svara
 7. Pingback : Jamalde öppnade sin blogg igen för att ge Paow ett svar offentligt | Välkommna till Sveriges absolut bästa skvallerblogg

 8. maria g

  J tycket det är sorgligt när 2 unga människor håller på så här o vi som läser
  mer dåligt av det nej helt bortkastad tid o hemskt o ösa elakheter
  över varandra klart man ska få säga sitt men det hela är bara pinsamt och
  rör ju bara dej och henne vi andra känner ju ej er privat.

  Svara
  1. Jamalde Post författare

   Jag vet. Sa det även i inlägget. Önskar också över allt annat i hela världen att det kunde varit privat men. Läser du inlägget så är mitt inlägg ett svar bara. Och få folk att förstå. Jag vill inte att vi ska ha kontakt. Jag har släppt henne för länge sen men får fortfarande hennes uppmärksamhet som är inlägg om mig och skit. Då blir det offentligt. Framförallt när jag hör och ser alla lögner om 16 åringar och skit. Vilket gör att folk måste se att det är skit snack

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.