Hittills! 

Sommarlovet hittills har varit fantastiskt. Ängla och Nelia åker till Grekland med sin pappa på söndag och för mig och pojkarna väntar några slapp-veckor innan det blir Bali om en månad. Vi åker ut till landet ett par dagar men annars ska vi mest bara vara. Jag börjar jobba den 1:a augusti på en salong här i Årsta och det ser jag fram emot som bara den. Vi har hunnit med Turkiet, Danmark och Båstad och en snabbis i Trollhättan. Hittills. Vet inte om jag berättade det men vi var där och hälsade på killarnas storebror och hans mamma. Mysigt! 

Och även Malin. En av mina bästa vänner. 


Juni 2017 kan på riktigt ha varit den bästa månaden ever. Älskade Matilda och Tony gifte sig i Nynäshamn. 

Ängla slutade sexan och ska om en dryg månad börja högstadiet. Mammas stora lilla tjej. 

Hon fick för övrigt en Londonresa utav mig i 13-årspresent så om tre veckor åker vi dit. 

Idag ska killarna träffa sin pappa är det bestämt så jag hoppas han dyker upp och jag och tjejerna ska åka en sväng in till stan och handla lite inför deras resa. 

En tyckte om “5”

 1. Mimmi

  Varför tjatar du om Frank på sociala medier fär,?vad vill du uppnå? Alla ser igenom det ,du har fortf könslor för honom! Dina barn kommer knappast tacka dig för att du hänger ut deras pappa och även deras relation till hobom. Lägg ner tjaten på nätet, Frank har gått vidare, gör det du oxå. Mvh

  Svara
  1. jeanetteandersson Post författare

   Du kanske har missat att det var JAG som lämnade honom för att JAG träffade en ny. För att JAG gick vidare. O jag tjatar så mycket jag vill på MINA sociala medier. Jag, och de andra mammorna till hans barn, tycker att han är en fruktansvärt dålig pappa och det får vi älta precis hur mycket vi vill. Var vi vill. Och till vem vi vill.
   Nej, det kanske inte mina barn kommer tacka mig för men de kommer tacka mig för att jag gör allt för dom. För att jag aldrig sviker, för att jag engagerar mig o för att jag älskar dom till döds. Deras pappa är endast kapabel att älska en enda person. Och det är sig själv.

   Svara

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.