Ängla

Min förstfödda, min lärdom, mitt livs första stora kärlek, mitt allt! Idag för 13 år sen kom du till mig min dotter. Som en räddande ängel. Så liten och sårbar men du lärde mig på en sekund vad som var viktigt i livet och vad som inte var det. Du lär mig fortfarande saker varje dag. Du är mitt första barn. Min ”försökskanin”. Allt jag upplever med dig gör jag just med dig för första gången. Just nu är det en rätt jobbig tonårsperiod men jag vet att vi kommer komma starkare ur den både du och jag. Du är min absolut bästa vän Ängla och jag är så förbannat jäkla stolt över att just du är min dotter. Varje dag växer jag centimetervis av stolthet. Du är väluppfostrad, en bra vän, världens bästa storasyster (även fast du just nu mest tycker att dina syskon är jobbigast i hela världen ????), du är duktig i skolan, har jordens största hjärta men också jordens häftigaste humör (jag tror att jag vet vem du ärvt det av ????????). Hur som helst, grattis på födelsedagen min stora kärlek. Du är det absolut bästa som någonsin hänt mig och jag är så lycklig över att jag får spendera varje dag utav mitt liv med dig. På söndag får du din 13-årspresent, en shoppingresa till London, men det vet du ju redan, men soooom din mami längtar till massa egentid med DIG! ❤️❤️

En tyckte om “5”

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.