Helgen rusar förbi

Godkväll allihopa,

Hoppas att er helg är riktigt härlig hittills. Det blir ett sent inlägg idag från mig då min helg har rusat förbi. Igår va jag och min man på julfest med hans jobb och det resulterade ju såklart i en baksmälla (vilket är sjukt olikt mig då jag knappt dricker ha ha). Så halva dagen gick åt att dricka apelsinjuice och äta choklad, det sägs att det ska vara bra mot bakfyllor hehe. Sen blev det ju såklart väldigt avslappnande (och välbehövlig egentid) hos bästa Samantha på Samanthas BeautyCare. Det är endast henne som jag vågar låta sätta fransar på mig. Hon gör magi varje gång med ens ögon!

Ikväll var vi också iväg och firade en nära vän till mig på Pinchos i Malmö. Där va supergod mat som vanligt och vem kan säga nej till deras sötpotatispommes?

Ta hand om er ♥

/ Julia

 

Önskefoto

Hej!

Hoppas att allt är bra med er idag. Själv kunde jag inte somna igår kväll/natt så jag somnade sent och vaknade därmed också sent. Mår dock annars bra.

Och vad kan inte göra dagen bättre än när man öppnar brevlådan och där är ett paket till en. Eftersom min svärmor fyllde år för lite sedan så hade vi beställt lite smått och gott från Önskefoto då hon ville ha bilder från vårt bröllop i somras. Vi passade då även på att beställa en egendesignad kalender till min mormor och morfar som dem ska få i julklapp.

Och jag bara LÄNGTAR efter att få se allas glada miner! Det blir ju så mycket roligare när man kan designa och ordna saker så dem blir mer personliga, eller hur?

Kram ♥

/ Julia

Blogga, igen?!

Hej!

…och välkomna in i min lilla värld. Det va verkligen längesedan jag kände såhär inför att börja blogga igen. Är verkligen supertaggad och hoppas att ni hänger med.

På denna galna resan med mig kommer ni att få följa med mig i vardagen med allt som kommer till. Det blir matlagning, bakning, inredning, pluggstress, livet som gift och allt som hör därtill.

VÄLKOMNA ♥

/ Julia