Bloggforum i Göteborg

Har lyssnat på massor av inspirerande talare idag, bland annat Underbaraclara som ni kanske känner till. Snart ska Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella upp på scen! Stilige och inspirerande Cimon Lundberg är även här i publiken, haha.

Så länge kan jag ju meddela att ni faktiskt kan kika in här nu: http://jennifersandstrom.se

På äventyr med Siri

Igår kom denna donnan på besök till Göteborg och idag ska vi hänga med modebloggare på en grej här i stan. Det ska bli intressant och kul! Även om vi inte skulle klassa oss själva under den kategorin ; ) Apropå bloggen så händer det lite grejer där också som jag berättar snart, superduperhemlig va? Nja men det är snart klart, då får ni se!

Innebandy

Kikar på framtidens elitspelar här i Mölnlycke/Pixbo! Är alltså omgiven av alldeles för många i 7-11 åringar. Skönt att få en dos av familjelivet ibland så kanske jag kan vänta lite med det själv… Haha!

förändring, spänning & utmaningar

Just nu är livet lite hattigt, när man reser runt och ska förklara vart man varit och vart man ska. ”Ja alltså, jag pluggade i Victoria, sen var vi en vecka i San Diego, men vi flög hem från Vancouver. Och ja jag flög till Stockholm, sen åkte jag till Jönköping direkt och nu är jag i Göteborg men jag ska till Gällivare om några dagar och i juli ska jag vidare till Nya Zeeland och innan det kommer jag nog vara i Göteborg.” Jag trivs med det, det gör jag.

Däremot så kan jag sakna vardagen lite, just lite. Att laga mat, ha rutiner, gå ut på helgerna, ha vännerna nära till hands, dejta någon ett tag, åka på weekends till trygga platser man besökt förr och sådant som jag gjorde när jag bodde på heltid i Jönköping. 

Jag kom och tänka på det nu här i Göteborg. Och jag kände väl lite att det händer massor och det händer inget, vart är de små delmålen som jag vill bemästra? Strukturen och så vidare. Men mitt mål det här året är att se och njuta så mycket som möjligt. Ett ganska fint mål och ganska passande för en tjugoåring. 

Hur som helst, jag behöver lite förändring, spänning och utmaningar medan jag är hemma i Sverige.
Mer om det i eftermiddag : ) 


Har varit osminkad i flera dagar och det är så skönt. Njuter i mosters stora hus just nu,
lyssnar på hög musik och pratar i deras minst sagt konstiga telefon!

Morgonstund

Godmorgon godingar! Fredag idag, härligt va? Första fredagen i Sverige på 4 månader, ge mig fredagsmys och en lyxigare middag.

Har just avnjutit yoghurt och müsli, två smörgåsar, en nyttig gräsdryck och kaffe till frukost! Svensk frukost, mums. Sett på nyhetsmorgon (efterlängtat!) och haft en väldigt lugn och skön morgon för mig själv.

Idag blir nog också en rätt lugn dag, ska träna lite och njuta av att inte ha något särskilt inplanerat för en dag! Ha en bra dag, puss!

i min favoritstad.

Jag gillar många platser, men jag har alltid haft en särskild förkärlek för Göteborg. Älskar att rulla in i staden, att höra människorna prata (dialekten och humorn), att komma hem till min mosters fina hus. Japp, här trivs jag. 

Och särskilt fint just nu med lite egentid i solen, färsk ananas, en bra bok och tidningen som är skapad av damen jag ska träffa på söndag!!
 

bara ben i solnedgången

Igår kväll gick vi längs Vättern och njöt av varandras sällskap. Vi trion. Så självklara för varandra. Gunilla (Emma 1) träffade jag hösten 2010 och Kickan (Emma 2) tog oss med storm som vår nolla under höstens inspark 2011. Relativt kort bekantskap, men vad spelar det för roll? Vi kommer göra stordåd i framtiden! Klokare och sundare människor får man leta länge efter. Jag älskar att umgås med dem för att de är sig själva rakt igenom, genuina och kravlösa. De är inte perfekta och det finns aldrig något dömande i deras blickar.

Och solnedgången var så vacker, klockan slog elva och det var fortfarande 14 grader i luften. Vi försökte stanna tiden, men den fortsatte i sitt vanliga tempo och det är väl egentligen det som är så fantastiskt med livet. Att ingenting varar för evigt, att vi får lära oss att uppskatta det fina och ta vara på vad vi finner värdefullt.