SLUTSPURT PÅ JAKTEN I HEMMASKOGEN NU!

En dag ensam med vovven i skogen, helt fantastiskt även om det är snö upp på halva låren bitvis och svetten rinner på ryggen… men va F gör man inte för att få se lite älgspår! Tog mig uppåt berget i dag, galet fint i Dalaskogen nu! Härligt också att graderna rörde sig uppåt, -18 i går, -6 i dag, helt ok!
Här kommer några bilder, svårt att låta bli att inte fota i det här sagolandskapet!

Nice rallyväg helt klart…

Älgspår.

Med rätt utrustning kommer man långt… ;))

De va långt å svettigt att pulsa upp hit… men det va de värt!

Älglegor… härliga grejer!

Hoppas ni får en fin fredagskväll, själv ska jag ladda för morgondagen! Blir de inte jakt så blir det skidåkning… eller kanske både och!! )) Måste ju passa på för på söndag är det jobb igen!

Puzz!
//Hermansson

HUNDFÖRARE… TYP! ))

Ordinarie hundförare jobbade i dag, så då fick praktikanten göra en insats! Dåligt med talang, men en jä*la vilja!! :)) Snö upp till knäna bitvis och dåligt med färska spår, men attans va skoj det va… och ett riktigt bra träningspass blev det.. somnar snart i soffan!

Eftersom de flesta gubbarna i laget e färgblinda, så tänkte jag tydligen det va bäst att satsa på alla färger som finns.. nån måste dom ju se.. ))

Välkommen snö!

Obligatoriskt avslutningsmys!

Ha en nice kväll… ni som orkar vara vakna.. ))

//J-Lee

FOR PINEWOOD!

Vad händer, jo förutom att jag är ledig från jobbet några dagar och försöker fokusera på 2018års rallysatsning.. så fotas det för Pinewood. Riktigt roligt! Anledningen och resultatet blir ni varse senare! ;))

Här kommer några smakprov i alla fall, håll till godo!

Diggar ni något på bilderna så hittar ni det HÄR!

Ha en fortsatt fantastisk tisdag! :))

//Jennie-Lee

SÄSONGENS FÖRSTA SPÅRSNÖ!

Yepp, i går när man drog upp persiennen så var det vitt och attans va mysit det var i skogen, värsta sagolandskap! Spårsnö hjälpte också till att konstatera att vovven hade gång på älg, tyvärr sprang dom inte till mej.. MEN jag njuter endå, skogen e BÄST!

My Place!

När man försöker ta en seriös bild…

… så lyckas man ibland tillslut.. ))

En liten älgdansshow sådär på lördagen…

Bara en liten tomte som fattas..! ))

Standard mys på standard plats!

Med de där ögonen är det inga problem att bli sponsrad med ett halvt korvpaket!

MER BILDER – @jennieleeracing

Nu blir det SVT1 och rallycross i bakgrunden här när det skall jobbas framför datormaskinen!

Ha en NICE söndag!
//Hermansson

UNDERBAR JAKTDAG – JAG LER FORTFARANDE!

Jag bara ler, helt seriöst i går var jag lyrisk! Sitter på pass, vovven kommer med älg trippandes över hela hygget, olovlig så det var bara att plocka ner bössan och sitta och njuta. Sedan blev det ståndskall bara några meter ifrån mig i ungskogen… jiisses, fjärilar i magen, gåshud och ett stort smile. Inte mycket.. om något.. slår detta! Jo att få smyga sig på och skjuta förstås så hunden får lön för mödan, men att se och höra hundjobbet är ren lycka i sig bara det! Lyssna själva nedan! ))

Gårdagens underhållare nr1!

Sweeeeet Music!

Härligt på hygget i går!

Vi har det så j*la bra i skogen! ))

I dag har jag tvättat, strukit och lastat 70 däck… vanlig söndagssyssla helt ärligt..! )) Nu e det dags för löprunda med hunden i trökvädret, dock syrerikt ute nu.. om man skall vara sådär jobbigt positiv då! ))

Fler jaktbilder mm – @jennieleeracing

Ha en nice söndag!
//J-Lee

FÖRSTA HELGJAKTEN & SOLFAKTOR 30! ))

Inte en älg i sikte… som vanligt.. )) men attans vilket väder vi hade i går, min solfaktor 30 gjorde nytta! ))
Och eftersom jag har varken tid eller ork att skriva nå mer så får ni en bunt bilder från gårdagen istället! ;))

Attans va jag diggar dessa grabbar, så jä*la bäst, inte en tråkig sekund! ))

Ha en fin fin söndag!
Puzz!
//Fröken Hermansson

ÄLGJAKTS FREDAG… ÅRETS SORGEDAG!

Gårdagens jakt bjöd på fantastiskt väder, ingen älg i sikte men jag blev nog f*n solbränd! )) I morron ska vi slakta och jag hoppas då på besked om att det blir älgjakt nästa helg… annars blir det väll rådjursjakt då.. jakt blir det! Älgjaktsveckan är över och sorgen för det är alltid lika jobbig… även om jag inte sett eller hört liknekse till en älg på hela veckan så minns jag inte när jag mådde så bra sist, troligt min mest välbehövliga älgjakt! Jakt är som balsam för själen.. och prima för huden också förresten! Jag menar.. att inte sminka sig på en vecka måste ju vara hur bra som helst! ;))

Tidig morron på hygget.. sweeeeet!

I dag blev det ingen jakt tyvärr, har istället kört två fyspass och en biltvätt, ärligt talat… så är jag heeeelt slut, nu blir det snart en skogstur med vovven sen gissar jag att det blir en galet lugn halvsovande lördagskväll… ))

See ya!
//J-Lee

ÄLGJAKTS TORSDAG… OCH ÅNGEST!

Yes, en heldag i regn! Men gång på älg hade vi… även om de inte ville springa där vi satt, ha ha! Nu börjar också den årliga ångesten smyga sig på… bara en dag kvar på veckan, om det nu inte blir jakt på lördag… Seriöst, man längtar hela året efter den här veckan och swisch så e den slut… ni fattar ju själva att det är rätt knäckande.. Men men, jag hoppas på mycket helgjakter för att stilla abstinensen i höst/vinter! Men som sagt, en dag kvar… kan det vara min tur i morron?! Jag har ju inte sett eller hört en enda (levande) älg på hela jakten… Hade dock en orrtupp med mig på pass i ca en timme i dag… inte rädd för damer han inte… ))

Sjön kom fram på sex timmar! ))

Kjolen på i finvädret! ))

Enda knaket jag fick höra i dag va när pappa gick över hygget.. spännande.. ))

Ha en riktig mys pys kväll!
Puzz!
//Hermansson

ÄLGJAKTS ONSDAG!

Ingen sol i dag… men det spelade ingen roll, för i dag sa det pang på våra marker, Nisse sköt – en smäll = inga problem! En bra bit från vägen så i dag fick vi svettas lite. Vi jagar som jag sagt tidigare på gammalt vis, inga älgdragare här inte! Det är grovstyckning i skogen och bära ner från berget som gäller, ett prima träningspass, jag lovar… och skit kul är det också! )) Man tror man klarar mycket… men man klarar mer än man tror!! ;))

Bilder från dagen!

Natti natti från skogen, ses i morron! @jennieleeracing

//J-Lee

ÄLGJAKTS TISDAG.

Srålande sol större delen av dagen och övervägande vindstilla, ja dagen bjöd på betydligt bättre väder än gårdagen… men ingen älg i dag heller! Men i dag har vi i alla fall haft älg inne på markerna och Cassa har jobbar på. Själv har ja bytt pass hela fyra gånger under dagen, så blev ingen långsittning i dag… men inga älgar i pass hos mig, bara en jä*la massa getingar, wtf… har aldrig sett en geting på älgjakten innan… getingar undanbedes ödmjukast!

Här kommer bilder från dagen!

Tystnaden här i morse var helt magisk, man ville liksom inte sabba det med att typ… andas!

Fick sällskap på passet i dag, vid första sittningen kom hon när jag ropade… vid andra förstod hon att hon skulle åka fast så då fick Hermansson jaga över myren… utan fångst! )) Cassa hade lixom inte jagat klart… ;))

Ingen stress bara ett stort och helt fantastiskt LUGN! Jag mår så jä*la bra här!

Nya tag i morron, hoppas på lika väder som i dag… men mer älg!! ))

//J-Lee