ÄLGJAKTS TISDAG.

Srålande sol större delen av dagen och övervägande vindstilla, ja dagen bjöd på betydligt bättre väder än gårdagen… men ingen älg i dag heller! Men i dag har vi i alla fall haft älg inne på markerna och Cassa har jobbar på. Själv har ja bytt pass hela fyra gånger under dagen, så blev ingen långsittning i dag… men inga älgar i pass hos mig, bara en jä*la massa getingar, wtf… har aldrig sett en geting på älgjakten innan… getingar undanbedes ödmjukast!

Här kommer bilder från dagen!

Tystnaden här i morse var helt magisk, man ville liksom inte sabba det med att typ… andas!

Fick sällskap på passet i dag, vid första sittningen kom hon när jag ropade… vid andra förstod hon att hon skulle åka fast så då fick Hermansson jaga över myren… utan fångst! )) Cassa hade lixom inte jagat klart… ;))

Ingen stress bara ett stort och helt fantastiskt LUGN! Jag mår så jä*la bra här!

Nya tag i morron, hoppas på lika väder som i dag… men mer älg!! ))

//J-Lee

Lämna en kommentar

E-postadressen publiceras inte.